Dert yok, Sohbet var.... :)

Uyku moduna alındım galiba, ağzım yırtılacak esnemekten

evet ablacım çabuk üşütürüm, hassas bi yapım var malesef. inşallah ilerde çocuklarımda çıkmaz

ben de ondan korkmaya başladım, çok uzadı bu görüşme

,İnşallah canım ya sende dikkat edeceksin tabi hasta olmamaya

Konuşması problem değil de biri görecek hassas kantarı üstüne sıçratacak diye korkuyorum. Durduk yerde üzülecek :S

benim korkum hem biri görebilir kantara yalan yanlış anlatabilir (iş yerleri dedikoduya bayılan kurumlar malum)

ikinci korkum da adamla aynı apartmanda yaşadıkları için, adam aynı cesur hareketlere apartman ortamında da devam ederse konu komşu da kantara durumları anlatabilir.

bunlardan çekiniyorum. yoksa adamın kantarın ajanı olduğuna falan inanmıyorum :)

Bu adam epeydir bu apartmandaysa kantarı da görmüş olması lazım. Bu kadarı nasıl tesadüf oluyor :S

adam çocuğu olduğunu biliyor dranasın.. boşanmış sanıyor olabilir, hep tek gördü dranası sanırım..

ya yetişemiyorum yaaa...
az yavaş olun....püffff....

:) İki dk bi yazı yazıyorum bi bakıyorum sayfaları doldurmuşlar betiii :)

Ajan konusunda hem fikiriz, ama apartmanda kurumda vs dedikodu coook kapıcı bike kantara sölese bizimkinin canı sıkılacak...

adamdaki de iyi cesaret, çocuğu olduğunu biliyor dranasın, boşanmış dahi olsa ne kadar rahat yaklaşabiliyor hayret doğrusu:44:

Bana kızmayın ne olur geleli yarım saat oldu ama girip yazamadım ortam müsait değildi
Bizim kantarla bu adamın ilgisi yok

gunaydın merak ettim anlattığınız şeyleri kızlar konu ne yaaa bişiler var çözmeye çalışıyorum dranasın konusunda varmı

:) İki dk bi yazı yazıyorum bi bakıyorum sayfaları doldurmuşlar betiii :)

Ajan konusunda hem fikiriz, ama apartmanda kurumda vs dedikodu coook kapıcı bike kantara sölese bizimkinin canı sıkılacak...

ben de ajan olduğunu düşünmüyorum.
Ancak bu kadar tesadüfe pes diyorum.
Ayrıca apartmandakiler bile henüz dranas'ın boşanma safhasında olduğunu bilmediğine göre (ki resmi bişey yok ortada henüz), yani kapıcı bile dranas'ın evli olduğunu söylemiş olmamalı mı?

Bilmiyorum ama bir şeyler rahatsız ediyor beni
6th his diyelim...

psişik mode on

Bana kızmayın ne olur geleli yarım saat oldu ama girip yazamadım ortam müsait değildi
Bizim kantarla bu adamın ilgisi yok

aman aman buralarda ol da sonra da anlatsan olur.
kazasız belasız döndün ya buna da şükür

gunaydın merak ettim anlattığınız şeyleri kızlar konu ne yaaa bişiler var çözmeye çalışıyorum dranasın konusunda varmı

10:48 itibariyle topic özeti asude hatun kişisinin verdiği gibi idi.
11:26 itibariyle bir miktar paranoya yaşandı, dranasın sağ salim ofise geri dönmesi üzerine paranoyalar yerini meraklı bekleyişe bıraktı.

açıklayıcı oldum umarım

Aslında yanıma gelip teşekkür etmek istedi burası uygun olmadığı için ben dedim dışarda görüşelim mi diye çünkü benim hakkımda ne düşünüyor öğrenmem lazımdı
Burada bir kafede oturduk kahve içtik aslında liseden üniversiteden erkek arkadaşlarım gelir otururuz yemeğe gideriz ama şu an boşanma süreci olduğu için çekiniyorum
Gerçi kimse bilmiyor boşanacağımı sadece bir iki arkadaş o da çok güvendiğim kişiler
Bu biraz benim ağzımı aradı doktor champix diye bir ilaç vermiş bir süre bu ilacı kullanacak hatta ilacı bile vermiş normalde bu ilaç eczanelerde ve fiyatı baya yüksek doktor da ben referans oldum diye ilacı da vermiş teşekkür etti. Ben de ilaç biraz uyku yapabilir dedim eşim de kullanmıştı ama ilacı yarıda bıraktı dedim bu dumur oldu baya bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…