Dert yok, Sohbet var.... :)

katılıyorum...bence de sence...
konuya fransız olsam da mantık olarak hatalı olmuş...

Ama daha önce anlattık ya betiii,

Bu bilkentli dranasın apartmanda birden türedi, dranasın arabasının arkasına park falan etti arabasını dikkatini çekmeyi başardı. Biz de bu adam sürpriz yumrutadan cıktığı icin, hasas kantar(ex koca) nın ajanı olduğundan şüphelendik....

Nasıl özet ama

Hah klasik ben seni bri yerden tanıyorum muhabbeti

Evet canım hem uzak durmak istiyorum hem de kendimi geri çekemedim
Onun kafasındaki düşünceler ne bilmiyorum ama uzak durmaya çalışıyorum en azından ona bunu belli etmiyorum.

26 yaşında mı? bu yaşlarda yakışıklıyım kariyer sahibiyim para kazanıyorum triplerine giren erkekler biraz tehlikeli olabilirmiş gibi geliyor bana.. bir de benim kocam 35 yaşında ve bana 20li yaşlardaki erkekler ne kadar iri yarı olursa olsun çocuk gibi geliyor.. ben de 28 yaşındayım bu arada..

ben erkek ve kadının pekala çok iyi dost olabileceğine inanalardanım.
(burdaki kadın ben olacam yalnız, eşim için geçerli değildir bu tezim)
ilişkilerde her zaman kadının çizgiyi çektiği, istediği yerde çok güzel "DUR!!!! SAKIN BİR ADIM DAHA ATMA!" mesajı verebileceğini bildiğimden, benim erkek arkadaşım olabilir (ki iki tane can dostum var mesela) eşimin olmaz. neden? karşıdaki kadına güvenmiyorum, NOKTA.

o sebepten bilkentli ile ileride çok iyi iki dost, kanka hatta sevgili olabilirsiniz, mümkündür, doğaldır, hiç itirazım yok.
yalnız bu dönemde yanında hassas kantarın tanımadığı kimselerin olmamasına dikkat et canım.
yani seni yolda biriyle görse "acaba"yı bile geçirememeli aklından.
çünkü şu anda en önemli konu seni evladın ve onun velayeti.

eşinin avukat olduğu detayını da göz önüne alırsak minicik bir detayı nasıl kulpuna uydurup önüne çıkarabileceğini tahmin edebiliriz.

bu arada hiç haber yok mu? gelen bir celp falan? alla allaa..
senin mi davayı açmanı bekliyor acaba?

Son düzenleme:

Güzel tespitler.

Kantar hala dava için adım atmadı.

dranasım canım kuzum,

bilkentlinin şu an resmi olarak evli olduğunu bilmesi iyi olmuş.. fazla cesur hareketler yapmaz apartmanda..

gönlümüz kayabilir.. kocası yanındayken başka adamı hayal ederek uyuyan kadın çok fazla inan..

kaldı ki sen boşanma sürecinde bir kadınsın. gönlün kayabilir. bundan daha insani bir şey yok.. hele hele de evliyken seni aldatmakta beis görmemiş bir kantara sadık bir şekilde beklemen gerekmiyordu.. kantar senin aşkını bitirdi, ilgilenmesi, yetmedi bir de aldattı.. gönlün kaymasın da ne yapsın? bunun için kendini asla suçlama..

benim için tek önemli şey, türk toplumunun (evt maalesef bu toplumda yaşıyoruz) böyle şeyler çabuk dedikodu malzemesi yapıp (iş yerinden vs biri görür konuşurken, ya da apartmadan ne bileyim) sorun çıkartıp canını sıkmaları.. sen bilkentliye henüz resmen boşanmadığını söylediğin için sorun yok. o hareketlerine dikkat edecektir.

resmi olarak boşandıktan sonra da, kimse bizi tutamaz valla, çünkü bu adam seninle çok ciddi ilgileniyor, çok

Ben de öyel düşünüyorum ama bu fazla gelişmiş canım asude elmayra resmini gördü onlar ne düşünüyor bilmiyorum ama kalıp olarak 30 gösteriyor fazla büyümüş
Kendimi geri çekmem lazım

Ben de öyel düşünüyorum ama bu fazla gelişmiş canım asude elmayra resmini gördü onlar ne düşünüyor bilmiyorum ama kalıp olarak 30 gösteriyor fazla büyümüş
Kendimi geri çekmem lazım

benim başım kel mi? ben de merak ettim:26:

bu arada tip olarak ister 20 göstersin ister 50 hiç önemli değil.
kafası hangi yaşta? bu 1.
bunları konuşmak için çok erken mümkünse konuyu 1-2 ay sonra gündeme getirelim, bu 2.
kendini geri çekmen konusunda kesinlikle hemfikiriz, bu da 3.

Canımın içi çok güzel yazmışsın ama boşanma davasını ben açtım zaten bugün yarın kağıt gelir diye bekliyorum
Ama hala bir haber yok:44: kafasına daş mı düştü yoluna ayu mu çıktı bilmiyorum

canım benim her sayfayı okuyamıyor muşum demek ki...
napim hıza bak...
bilkentli niye peki onu da söyle de tam olsun...
bu arada dranascım uzak dur tatlım...

csi ya katılıyorum, velayet aşamasında sıkıntı olabilir bu durum.
şimdilik bu adamı askıya alsak mı dranascım? kafanı karıştırmasına izin verme.
uyanık bi kocan olduğunu unutma canım.

Canımın içi çok güzel yazmışsın ama boşanma davasını ben açtım zaten bugün yarın kağıt gelir diye bekliyorum

canım benim her sayfayı okuyamıyor muşum demek ki...
napim hıza bak...
bilkentli niye peki onu da söyle de tam olsun...
bu arada dranascım uzak dur tatlım...

dranas, sen esinin yaptigi son sacmaliklarda beklenenden cok farkli bir durus sergilemistin, simdi bu bilkentli olayinda, o zamanlar göstermedigin tepkilerin bir etkisi olmasin.. yani konttan intikam almak gibi birsey düsündün mü ya da aklindan gecti mi? Herkes yazdi, ama yine de, bu aralar senin durumun "velayet" acisindan cok kritik.. Arada bag olmayabilir ama ya esin seni deniyorsa...

kocam 32 yaşında ben 25, şimdiki aklım olsa, daha genç birini tercih ederdim.. olgun olsun dedik oldu iyi de adamın içinin geçmiş olabileceğini öngöremedik.. adam feleğin çemberinden geçince, birçok çirkin yönü törpüleniyor eyvallah da duyguları da ölüyor

mesaj tekrarı............

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…