Dert yok, Sohbet var.... :)

canım iyi yapmışsın

apartmanda cesur hareketler yapmamalı çünkü

laf arasında vermiş olduğun güzel bir detay.
evli olduğunu bilmiyormuş demek, bozulduğuna göre

Evli olduğunu söylemekle çok iyi yapmışsın,ne zannediyorki kendini acaba

gunaydinnnn...... oooo yazismalar almis basini gitmis yine...

birbirmize o zaman söz verelim abur cubur yemeyelim

ben varim :))

Günaydınlarrrrrr hanımlarrrrr başım kazan gibi resmen gece tansiyonum yükseldi normalde düşüktür biraz fırladımı kafam uçuyor

cok gecmis olsun... umarim cabucak atlatirsiniz da gününüz iyi gecer... kiziniz bu bayrama gelemedigi icinse cok üzülmeyin universite o kadar cabuk geciyor ki... en kisa zamanda en iyi sekilde bitirir gelir umarim yaniniza...

Kızlar ben çıkıyorum bilkentli burayı aradı şimdi çok kısa görüşebilir miyiz dedi ben de tamam dedim hadi öpüyorum sizi

amanin.... dranas, keske telefonda söyleseydi söyleyecegini... dikkatli ol ...

Kızınla ilgilenen bir bayan var bir iki kere dışarda gördüm dedi ben de o benim ablam şu an bakacak kimse olmadığı için bir süreliğine geldi dedim. Eşin yok mu dedi ben de biz boşanmak üzereyiz daha duruşma tarihim belli olmadı ama heralde bir iki aya boşanırım dedim. Kusura bakma belki hatırlanmak istemezdim dedi (aklınca eşimle ilgili düşüncelerimi sordu ben öyle anladım) yoo boşanmayı ben istiyorum alıştım bu duruma hayatımda bir kızım olduğu için mutluyum aksine kendimi bu sancılı sıkıntılı evlilikten çıkarıp yeni bir hayat kuaracağım dedim. Anladım dedi ve fazla soru sormadı ama o ilk şaşkınlığı çok komikti

Teşekkür ederim canım sağol, seneye okulu bitiyor kısmetse artık yanımızda olacak inşşallah

adam bayağı bayağı seni takip etmiş be canım

bence kesinlikle bu adamın sana ilgisi var.
şu anda, iyice çek kendini derim.
bana kalırsa arkadaşılık babında bile muhabbete gerek yok.
çok ince bir çizgiden geçiyorsun ve hassas kantara en ufak bir koz bile vermemek için minimum açık, maximum çaba.

Dranas az kalsın bütün ayrıntıları verecekmişsin adama kuzum ya

Evli olduğunu ve boşanmak üzere olduğunu bilmesine lüzum yoktu ama neyse söylemişsin artık.

Evli olduğunu ve boşanmak üzere olduğunu bilmesine lüzum yoktu ama neyse söylemişsin artık.

katılıyorum...bence de sence...
konuya fransız olsam da mantık olarak hatalı olmuş...

Kesinlikle haklısın

Havadan sudan konu açtı bu arada laf arasında yaşını öğrendim 26 yaşındaymış benden bir yaş küçük hatta iki olmak üzere ama 30 yaşında gibi duruyor olgun bir tipi var boyum 170 olmasına rağmen adamın yanında küçücük durdum yanlız konuşması çok kibar gerçi bu hödüklerin hepsi ilk başta böyle oluyor. Ayrılırken tekrar teşekkür etti bu bayram haftası memleketine gidecekmiş bu arada bunun memleketiyle bizimkinin arasında 1 saat ya var ya yok lisedeyken yaz tatillerinde benim memlekete gezmeye çok gelmiş. Bir de bana şey dedi ben sanki seni daha önce görmüş gibiyim dedi ben de bilmem dedim belki de mahallede falan görmüşsündür dedim

canım keşke söylemeseydin boşanma aşaması falan diye, daha dava açmadınız sanıyorum:44:

Ben de bundan korkuyorum boşanmış olsam görürse görsün önemli değil ama şu an kritik bir süreçteyim

sanırım dranasım adamı uyarmak istiyor ama tam manasıyla kaçırmak da istemiyor.. o yüzden evliyim ama boşanmak üzereyim dedi.. öyle mi dranasım?

şu aşamada ileri gitmek doğru olmaz tabi ki.. adamın niyeti nedir bilmiyorsun.. yani geçici bir ilişki gönül eğlendirme de olabilir..

diyeceksiniz ki hangi erkek geçici ilişki için yok bana randevu al bilmemne diye uğraşır.. evet uğraşmaz herhalde.. yani bilemiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…