Dert yok, Sohbet var.... :)

evet kızlar,

saat 10:48 an itibariyle..

topicimizin ilk konusu olan alkolde, şirincenin meyve şaraplarınıdan karadutunun tercih edilmesi gerektiği konusunda hemfikir olundu, sıcak şarap tarifi yapıldı..

ikinci olarak topicin genelinin pis sigara keşçileri olduğu aşikare oldu.. kimsenin sigarayı bırakamadığı ortaya kondu..

üçüncü olarak zararlı alışkanlık, kumar.. şimdi "yaaaee biz arkadaşlar arasında eğlencesine oynuyoruz, hem çene çalıyoruz, hem vakit geçiriyoruz, e bir yandan da oynuyoruz" şeklinde bir başlamaya korkiyorum :KK1:

vallahi çayına oynuyoruz.:p
bir konken denemedim bir de briç. onun dışında taş kağıt farketmez,
bilmediğim 5 vakit namaz, onu da şeytan komaz:)))

evet kızlar,

saat 10:48 an itibariyle..

topicimizin ilk konusu olan alkolde, şirincenin meyve şaraplarınıdan karadutunun tercih edilmesi gerektiği konusunda hemfikir olundu, sıcak şarap tarifi yapıldı..

ikinci olarak topicin genelinin pis sigara keşçileri olduğu aşikare oldu.. kimsenin sigarayı bırakamadığı ortaya kondu..

üçüncü olarak zararlı alışkanlık, kumar.. şimdi "yaaaee biz arkadaşlar arasında eğlencesine oynuyoruz, hem çene çalıyoruz, hem vakit geçiriyoruz, e bir yandan da oynuyoruz" şeklinde bir başlamaya korkiyorum :KK1:

Acayip okey oynarım çok iyiyimdir,51 oynarız eşimle hep yenilşir bana kağıtta tabii sinir olmasıda cabasıı :KK53::KK53::KK53:

norecim astım zor hastalık, ben yıllarca tedavi oldum şimdi iyiym ama yaşlanınca tekrarlayacakmış.

evet o reklamlardaki amca çıkıyor ya ağzında o2 falan içim tuhaf oluyor,çok geçmiş olsun canım da nasıl yaşlanınca tekrarlıyo

hastalık şimdi uyuma döneminde falan mı :44:

evet o reklamlardaki amca çıkıyor ya ağzında o2 falan içim tuhaf oluyor,çok geçmiş olsun canım da nasıl yaşlanınca tekrarlıyo

hastalık şimdi uyuma döneminde falan mı :44:

canım çocukken aşı tedavisi oldum yıllarca, her haftasonu aşı oluyodum.
şimdi de astım krizlerim olmuyor ama çabuk hasta oluyorum. alerjiye bağlıydı benimki. sigaraya da alerjim var.
yaşlanınca ciğerler de zayıflarmış, o zaman tekrar edebilirmiş.
oksijeni bol bi yere yerleşicem artık emekli olabilirsem:KK1:

aaa bak okeyi ben de çok severim ama parasız :KK1:

Bir ara yıllar yıllar önce her gün oynardık arkadaşlarla pc den oynuyorum şimdi zevk vermiyor çöleee taşları atacan masaya sesi çıkacak ki keyfi çıksın yani :KK1:

norecim astım zor hastalık, ben yıllarca tedavi oldum şimdi iyiym ama yaşlanınca tekrarlayacakmış.

Geçmiş olsun canım,çok dikkatli olmak gerekiyor demi :KK19:

o dranas gelsin, kıracağım bacacıklarını :KK19:

(koruma kollama duygularıyla şefkat dolu anne mode on)

Konuşması problem değil de biri görecek hassas kantarı üstüne sıçratacak diye korkuyorum. Durduk yerde üzülecek :S

Konuşması problem değil de biri görecek hassas kantarı üstüne sıçratacak diye korkuyorum. Durduk yerde üzülecek :S

aynen ben de.
gerildim burda...
bir an önce gelse bari.
milletin ağzı torba değil, büzülmüyor maalesef.

aynen ben de.
gerildim burda...
bir an önce gelse bari.
milletin ağzı torba değil, büzülmüyor maalesef.

Bu adam epeydir bu apartmandaysa kantarı da görmüş olması lazım. Bu kadarı nasıl tesadüf oluyor :S

Bir ara yıllar yıllar önce her gün oynardık arkadaşlarla pc den oynuyorum şimdi zevk vermiyor çöleee taşları atacan masaya sesi çıkacak ki keyfi çıksın yani :KK1:

Geçmiş olsun canım,çok dikkatli olmak gerekiyor demi :KK19:

evet ablacım çabuk üşütürüm, hassas bi yapım var malesef. inşallah ilerde çocuklarımda çıkmaz

ben de ondan korkmaya başladım, çok uzadı bu görüşme

canım çocukken aşı tedavisi oldum yıllarca, her haftasonu aşı oluyodum.
şimdi de astım krizlerim olmuyor ama çabuk hasta oluyorum. alerjiye bağlıydı benimki. sigaraya da alerjim var.
yaşlanınca ciğerler de zayıflarmış, o zaman tekrar edebilirmiş.
oksijeni bol bi yere yerleşicem artık emekli olabilirsem:KK1:

anladım canım...dikkat et kendine,umarım tekrarlamaz..

haklısın ablacım o taş sesleri duyulacak,o yüz ifadeleri görülecek :KK9:

X