Dert yok, Sohbet var.... :)

valla eşimle en büyük kavgalarımız hep sigara yüzünden.
adam bırakacak ben nasıl cırlıyorsam "bırakırsan bırak bana dokunma" diye, o da bırakamıyor....

sadece hamilelik dönemimde 7 ay içmedim.
seviyorum içmeyi sanırım.

eee zengin olunca rte güncellemeleri de vın geliyor, tırıs gidiyor haliyle

hem sen bırakırsan, ben bırakırsam, sigara firmalarında çalışanlar nolcak canım aaaaa.
sırf onları düşündüğümden bırakmıyorum valla
dermişim, yediniz mi???

not: sadece bir mail attım 2 sayfa yazmışınız, pesssss

Bantta denedim olmadı esir aldı resmen beni gel beni iç diyor yani bide aç karnına içiyom sabah gözümüaçıyom cigaram ağzımda hazır

asude ben hastanede çalışırken bir hasta vardı koah hastası yoğun bakıma yatmaya geliyordu tıkandıkça,ve her yatışından önce bir sigara içip öyle giriyordu içeri

bu tiryakilik enteresan birşey

Benm babamda koah hastası oksijen alıyor evde bu bile ders vermiyor bana

ve sen bunları göre göre içmeye devam ediyosun güzel kadın..

Bantta denedim olmadı esir aldı resmen beni gel beni iç diyor yani bide aç karnına içiyom sabah gözümüaçıyom cigaram ağzımda hazır

abla o aç karna içme meselesi bende de var yaaa,özellikle haftasonu çalışmadığım zamanlarda önce sigara içiyom sonra kahvaltı,tabi ne kadar iştah kalırsa

Aynı durumdayız, bi de bana gaz vermek için iradesizsin diyo. Be adam madem sen iradelisin ben içerken bırak yemiyo tabi

ben günde 5 tane içiyorum, çok içemiyorum.

Aynı durumdayız, bi de bana gaz vermek için iradesizsin diyo. Be adam madem sen iradelisin ben içerken bırak yemiyo tabi

ben günde 5 tane içsem yemin ederim içmem.
bir de azaltarak bırakmak daha zor diyorlar.
çattt diye kesmek gerekiyormuş.
niyetim olmadığı için hiç denemedim.
kemo aldığım dönem bile yakıyordum, duruyordu.
psikopat olduğum yegane konulardan biri sigara.

zaten ben erkek olacakmışım 7,5 aylık doğduğumdan dolayı hatun kişi olarak gelmişim dünyaya.
Allah bilmiş de yaratmış yoksa alkolik ve kumarbaz olurmuşum, evlerden ırak

içmeyin noluur yaa ben astım hastasıyım evde kesinlikle içilmez, allahtan eşim de içmiyor. eve sokmam zaten içemez

benimki de diyo ki, sen bırak ben de bırakıcam.. bırakmış gibi kandırdım bir keresinde onu (birkaç gün yanında hiç içmeyerek) ee hadi bırak sen de dedim, şimdi beni kendi halime bırak, ben hazır olunca bırakırım dedi..

dedim seni Allahımıza bıraktım. ister iç, ister içme..

ben de az içiyorum günde max limitim 4.. ama eşim çok içiyor.. günde 10-15 tane falan sanırım..

abla o aç karna içme meselesi bende de var yaaa,özellikle haftasonu çalışmadığım zamanlarda önce sigara içiyom sonra kahvaltı,tabi ne kadar iştah kalırsa

Benim her gün ya kahvaltı bile yapmadım daha

Senin çok iyi keşke okadar içsem bende

e ablacım sana da bravo :26:

Öyle valla ders almıyom işte babam gırtlak kanseri oldu ses telleirde alındı konuşamıyor şu anda yinede içiyorum

bizde de kalp damar hastalığı var tüm sülalade,rahmetli babam by-pass dan sonra bırakmıştı...

canım daha beterlerini de gördüm aslında

Bende diyorum ki öleceksem kalpten gideyim şak diye

Ama hepsini keyifli keyifli iciyorum, hic yakıp yarım bıraktığım olmadı, marifet gibi anlatıyorum bir de hahaha

evet kızlar,

saat 10:48 an itibariyle..

topicimizin ilk konusu olan alkolde, şirincenin meyve şaraplarınıdan karadutunun tercih edilmesi gerektiği konusunda hemfikir olundu, sıcak şarap tarifi yapıldı..

ikinci olarak topicin genelinin pis sigara keşçileri olduğu aşikare oldu.. kimsenin sigarayı bırakamadığı ortaya kondu..

üçüncü olarak zararlı alışkanlık, kumar.. şimdi "yaaaee biz arkadaşlar arasında eğlencesine oynuyoruz, hem çene çalıyoruz, hem vakit geçiriyoruz, e bir yandan da oynuyoruz" şeklinde bir başlamaya korkiyorum

yok canım allah yukarda ben şans oyunu bile oynamam

hahahaha konu nasıl saptı

yok canım allah yukarda ben şans oyunu bile oynamam

kumar değil de arada iddiaa kuponu yapıyorum, maçları daha zevkli izlemek için..

kazandığım parayı yeni kuponlarda kullanıyorum, sirkülasyon devam ediyor.. yani haram lokma girmoor boğazımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…