- 25 Mayıs 2007
- 3.947
- 9
hiç ilgilenmiyon bizlen meendis hanım
elektrik idaresini kurtarmaya çalışıyorum canım yaaa...
önümdeki yazı yığınını bir görsen...
elemanların da yarısı yok herkes kaçtı...oooffff offff...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç ilgilenmiyon bizlen meendis hanım
Aslında yanıma gelip teşekkür etmek istedi burası uygun olmadığı için ben dedim dışarda görüşelim mi diye çünkü benim hakkımda ne düşünüyor öğrenmem lazımdı
Burada bir kafede oturduk kahve içtik aslında liseden üniversiteden erkek arkadaşlarım gelir otururuz yemeğe gideriz ama şu an boşanma süreci olduğu için çekiniyorum
Gerçi kimse bilmiyor boşanacağımı sadece bir iki arkadaş o da çok güvendiğim kişiler
Bu biraz benim ağzımı aradı doktor champix diye bir ilaç vermiş bir süre bu ilacı kullanacak hatta ilacı bile vermiş normalde bu ilaç eczanelerde ve fiyatı baya yüksek doktor da ben referans oldum diye ilacı da vermiş teşekkür etti. Ben de ilaç biraz uyku yapabilir dedim eşim de kullanmıştı ama ilacı yarıda bıraktı dedim bu dumur oldu baya bozuldu.
canım iyi yapmışsın
apartmanda cesur hareketler yapmamalı çünkü
Aslında yanıma gelip teşekkür etmek istedi burası uygun olmadığı için ben dedim dışarda görüşelim mi diye çünkü benim hakkımda ne düşünüyor öğrenmem lazımdı
Burada bir kafede oturduk kahve içtik aslında liseden üniversiteden erkek arkadaşlarım gelir otururuz yemeğe gideriz ama şu an boşanma süreci olduğu için çekiniyorum
Gerçi kimse bilmiyor boşanacağımı sadece bir iki arkadaş o da çok güvendiğim kişiler
Bu biraz benim ağzımı aradı doktor champix diye bir ilaç vermiş bir süre bu ilacı kullanacak hatta ilacı bile vermiş normalde bu ilaç eczanelerde ve fiyatı baya yüksek doktor da ben referans oldum diye ilacı da vermiş teşekkür etti. Ben de ilaç biraz uyku yapabilir dedim eşim de kullanmıştı ama ilacı yarıda bıraktı dedim bu dumur oldu baya bozuldu.
birbirmize o zaman söz verelim abur cubur yemeyelim
Günaydınlarrrrrr hanımlarrrrr başım kazan gibi resmen gece tansiyonum yükseldi normalde düşüktür biraz fırladımı kafam uçuyor
Kızlar ben çıkıyorum bilkentli burayı aradı şimdi çok kısa görüşebilir miyiz dedi ben de tamam dedim hadi öpüyorum sizi
gunaydinnnn...... oooo yazismalar almis basini gitmis yine...
ben varim :))
cok gecmis olsun... umarim cabucak atlatirsiniz da gününüz iyi gecer... kiziniz bu bayrama gelemedigi icinse cok üzülmeyin universite o kadar cabuk geciyor ki... en kisa zamanda en iyi sekilde bitirir gelir umarim yaniniza...
amanin.... dranas, keske telefonda söyleseydi söyleyecegini... dikkatli ol ...
Kızınla ilgilenen bir bayan var bir iki kere dışarda gördüm dedi ben de o benim ablam şu an bakacak kimse olmadığı için bir süreliğine geldi dedim. Eşin yok mu dedi ben de biz boşanmak üzereyiz daha duruşma tarihim belli olmadı ama heralde bir iki aya boşanırım dedim. Kusura bakma belki hatırlanmak istemezdim dedi (aklınca eşimle ilgili düşüncelerimi sordu ben öyle anladım) yoo boşanmayı ben istiyorum alıştım bu duruma hayatımda bir kızım olduğu için mutluyum aksine kendimi bu sancılı sıkıntılı evlilikten çıkarıp yeni bir hayat kuaracağım dedim. Anladım dedi ve fazla soru sormadı ama o ilk şaşkınlığı çok komikti
Dranas az kalsın bütün ayrıntıları verecekmişsin adama kuzum ya
Evli olduğunu ve boşanmak üzere olduğunu bilmesine lüzum yoktu ama neyse söylemişsin artık.
bence kesinlikle bu adamın sana ilgisi var.
şu anda, iyice çek kendini derim.
bana kalırsa arkadaşılık babında bile muhabbete gerek yok.
çok ince bir çizgiden geçiyorsun ve hassas kantara en ufak bir koz bile vermemek için minimum açık, maximum çaba.
bence kesinlikle bu adamın sana ilgisi var.
şu anda, iyice çek kendini derim.
bana kalırsa arkadaşılık babında bile muhabbete gerek yok.
çok ince bir çizgiden geçiyorsun ve hassas kantara en ufak bir koz bile vermemek için minimum açık, maximum çaba.
elektrik idaresini kurtarmaya çalışıyorum canım yaaa...
önümdeki yazı yığınını bir görsen...
elemanların da yarısı yok herkes kaçtı...oooffff offff...
Dranas az kalsın bütün ayrıntıları verecekmişsin adama kuzum ya
Evli olduğunu ve boşanmak üzere olduğunu bilmesine lüzum yoktu ama neyse söylemişsin artık.