Dert yok, Sohbet var.... :)

kendimi çok silik hissettim:KK43:( demek ki hiç kimsede iz bırakmamış kimsecikleri etkileyememişim..

ya da çok mu normalim ne? :)))))

Ben de yha, scheker yazanlara sinir oluyorum, ayakkabının tersiyle ağızlarına/ellerine vurasım geliyor :KK70:
:KK76:aynen ayhnhen:KK1:
Beyaz eşyaları sanırım vardır özel bir kutuları bir kaç şirketle görüş bakalım ne diyecekler hayırdır canım ev falan mı aldın

beyaz esyalari en iyi/kotu (artik sen karar ver) ihtimalle battaniyeye sararlar....

beyaz eşyaları köpükle sarmaları gerekiyor, iyi şirketler öyle yapıyor. önceden sor canım istersen nasıl yapacaklarını yoksa ezilebiliyor.
taşınmak zordur ama yerleştirmek zevkli olur.

saolun kızlar zaten serviste gelse ücretli bağlayacaklar dimi?
dranasçım evet bir eve girdik 3 ay sonra bitiyo hayırlısıyla.kayınpederim için evimizi sattık işleri kötü gidiyoduda sonra oda o paradan 5 kuruş vermeden bizi ortada bıraktıda :KK4:annem babam sayesinde bi yere girdik sıfırdan şimdi:KK43:

dranasçım evet bir eve girdik 3 ay sonra bitiyo hayırlısıyla.kayınpederim için evimizi sattık işleri kötü gidiyoduda sonra oda o paradan 5 kuruş vermeden bizi ortada bıraktıda :KK4:annem babam sayesinde bi yere girdik sıfırdan şimdi:KK43:

Canım ankaradamısın kooperatife mi girdin hayırlı olsun
Sağlık olsun canım Allah ödeme kolaylığı versin

fransada pkklı şeref yoksunları terörü kınayan Türk vatandaşlarına kadın çoluk çocuk demeden taş ve sopalarla saldırmışlar onlara dedim.

Ben şuna inanıyorum bu ülke ikiye bölünecek:KK50:

İnsan taklidi yapan yaratıklar!

bu konuda çok yorum yapmak istemiyorum. çok yakın bir arkadaşımla bile konuşmuyoruz sırf şu olay yüzünden.
ben çok hümanist, çok sevgi pıtırcığı, çok insancıl yaklaşamıyorum maalesef.
benim gibi duygu yumağı bir iyimserlik abidesi bile bu konuda çok net.
onu da dile getirmeyeyim.
anlayan anlamıştır...

evet canım. servis ücreti vereceksin bağlatmak için. hayırlı uğurlu olsun yeni eviniz.

:KK50:fransanın terörü desteklediği zaten bilinen bişeydi, çukurcadaki hain saldırının mayınlarını fransızların döşediği bile açıklanmıştı. hiç şaşırmadım.

fransada pkklı şeref yoksunları terörü kınayan Türk vatandaşlarına kadın çoluk çocuk demeden taş ve sopalarla saldırmışlar onlara dedim.

Ben şuna inanıyorum bu ülke ikiye bölünecek:KK50:

al iste neyi neden savundugunu bilmeyen birkac ma$a daha....

ulke bolunmez, bolunemez...... boyle birseyi aklimiza bile getirmemeliyiz... hep diyorum, onlara doguyu versek bile (ki asla boyle birseyi kabul edemem) kactane kurt kokenli vatandas gidecek oraya.... ya da inecekler mi dagdan... inseler bile ne yapacaklar.... ne ekecekler ne bicecekler....

bizim vergilerimizle her ay dogudaki halkimiza yoksulluk yardimi, cocuk yardimi, egitim yardimi su bu yapiliyor... bunlarin kesilmesini kim gozealabilirki.. hicbiri.... HICBIRI....

birtek amac var, o da kacakcilik yaparak kendilerini zengin etmek... bu resmin en ortasindaki parca....

resmin tamamina bakinca, guclu turkiye istemeyenlerin kiskirttiklari, besledikleri, ellerine silah verdikleri insanciklar.... ulke bolunmeyecek, ama kesin bir sonucta elde edilemeyecek bence... surekli birileri olecek.... ne kadar aci....

kendimi çok silik hissettim:KK43:( demek ki hiç kimsede iz bırakmamış kimsecikleri etkileyememişim..

ya da çok mu normalim ne? :)))))

sen ilk konu açtığında (nick zaten ofsayt, saray maray ne alaka :KK1: bir kibir birşeyler demiştim) bende çok farklı bir imaj yaratmıştın ki onlardan bahsetmek istemem :KK1:

ancak sonradan konun ilerledikçe yaptığın naif yorumlarla kafamda olumlu bir şekle bürüdün yargılarımı :KK55:

zaten diğer konularda yaptığın yorumlar hep sağ duyuluydu..

Son düzenleme:

amin tatlım inşaalllahh herkese nasip etsin.hayır ist dayım cnm.
kaba inşaattan girdik şuan yapılıyor cnm anahtar teslimi edicek işte 3 aya bakalım nasip olursa.3 senemi siliyorum zaten şuanki evimde krediyle alınmıştı.şimdi babam çekecek gene başlayacak borç ödeme off.Allahım herkesin kalbine göre versin inşallah

asude biz senle kapıştıkmı hiç acaba ya:KK1::KK1::KK1::KK1:
gel bi kapışalım çıkışta göstericem sanaaaaa:KK1::KK1::KK1:(liseli ergenler)

kapattırmasak şu konuyu şekerler...
bunları konuşmaya kalkarsak sayfalar yetmez ama yasak bilirsiniz...
hayydi dert yok sohbet var...

kızlar görüşmek üzere size tatlı muhabebetler :KK31:

görüşürüz canım.

kapattırmasak şu konuyu şekerler...
bunları konuşmaya kalkarsak sayfalar yetmez ama yasak bilirsiniz...
hayydi dert yok sohbet var...

beticim bildiğim kadarı ile geyikte konuşulabiliyor bu konular.
dozu aşmadığın sürece...
öyle bir şey denmişti bir ara yanlış hatırlamıyor isem...

X