- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
fransada pkklı şeref yoksunları terörü kınayan Türk vatandaşlarına kadın çoluk çocuk demeden taş ve sopalarla saldırmışlar onlara dedim.
İnsan taklidi yapan yaratıklar!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fransada pkklı şeref yoksunları terörü kınayan Türk vatandaşlarına kadın çoluk çocuk demeden taş ve sopalarla saldırmışlar onlara dedim.
aynen ayhnhen
Ben de yha, scheker yazanlara sinir oluyorum, ayakkabının tersiyle ağızlarına/ellerine vurasım geliyor
Beyaz eşyaları sanırım vardır özel bir kutuları bir kaç şirketle görüş bakalım ne diyecekler hayırdır canım ev falan mı aldın
beyaz esyalari en iyi/kotu (artik sen karar ver) ihtimalle battaniyeye sararlar....
beyaz eşyaları köpükle sarmaları gerekiyor, iyi şirketler öyle yapıyor. önceden sor canım istersen nasıl yapacaklarını yoksa ezilebiliyor.
taşınmak zordur ama yerleştirmek zevkli olur.
aynen ayhnhen
saolun kızlar zaten serviste gelse ücretli bağlayacaklar dimi?
dranasçım evet bir eve girdik 3 ay sonra bitiyo hayırlısıyla.kayınpederim için evimizi sattık işleri kötü gidiyoduda sonra oda o paradan 5 kuruş vermeden bizi ortada bıraktıda annem babam sayesinde bi yere girdik sıfırdan şimdi
aynen ayhnhen
dranasçım evet bir eve girdik 3 ay sonra bitiyo hayırlısıyla.kayınpederim için evimizi sattık işleri kötü gidiyoduda sonra oda o paradan 5 kuruş vermeden bizi ortada bıraktıda annem babam sayesinde bi yere girdik sıfırdan şimdi
aynen ayhnhen
Ben şuna inanıyorum bu ülke ikiye bölünecek
Ben şuna inanıyorum bu ülke ikiye bölünecek
kendimi çok silik hissettim( demek ki hiç kimsede iz bırakmamış kimsecikleri etkileyememişim..
ya da çok mu normalim ne? :)))))
hoppalaaaa.
yok öyle demiyorum.
her lafın derins kadar sert olsa diyorum. ay iyi bişey dedim yahu.
Canım ankaradamısın kooperatife mi girdin hayırlı olsun
Sağlık olsun canım Allah ödeme kolaylığı versin
merhaba kızlar naber
kızlar görüşmek üzere size tatlı muhabebetler
kapattırmasak şu konuyu şekerler...
bunları konuşmaya kalkarsak sayfalar yetmez ama yasak bilirsiniz...
hayydi dert yok sohbet var...