hani görmemişsindir diye bir daha gönderiyorum.
asude biz senle kapıştıkmı hiç acaba ya
gel bi kapışalım çıkışta göstericem sanaaaaa(liseli ergenler)
sen ilk konu açtığında (nick zaten ofsayt, saray maray ne alakabir kibir birşeyler demiştim) bende çok farklı bir imaj yaratmıştın ki onlardan bahsetmek istemem
ancak sonradan konun ilerledikçe yaptığın naif yorumlarla kafamda olumlu bir şekle bürüdün yargılarımı
zaten diğer konularda yaptığın yorumlar hep sağ duyuluydu..
ayy ben hala bazı mesajları göremiyorum sinir oldum yaaaa....
yandan asudem yandan severim seni candancanım nickini biliyorum ama seni bir derdim var topiclerinden pek hatırlamıyorum. sağlam bir angaralıya benziyosun, korkiyorummm, lütben beni sev :18:
oy canım, yok ben biliyorum sen benim kötülüğüme birşey demezsin, hani tutarsız mı buluyosun beni babında sordum sadece, ki bulabilirsin de, bunu söylesen, yapıcı eleştiri (olumsuz da olsa) kabilinden baş göz üstüne kabul ederim. ben sadece görüşünü merak ettim. senin benim hakkımda yapacağın her türlü yorum, benim için değerli olur. çünkü senin yorumlarını değerli buluyorum..
anlamadım bu mevzuyu ben...offf lazlığım tuttu heee....amaaannnn...
oooo patafix gelmiş...
hoşgeldiiinnn...
Ben şimdi eltimle konuştum eltimle aram iyidir bir gün bile en ufak birbirmize kırgınlığımız olmamıştır. Gerçi kayınvalidem sağda solad bizim için biirbirlerini kıskanıyorlar demiş ya neyse
Kızlar kocam golf almış benzinli almış kontes heralde benzin koyacak parası çok
Ben şimdi eltimle konuştum eltimle aram iyidir bir gün bile en ufak birbirmize kırgınlığımız olmamıştır. Gerçi kayınvalidem sağda solad bizim için biirbirlerini kıskanıyorlar demiş ya neyse
Kızlar kocam golf almış benzinli almış kontes heralde benzin koyacak parası çok
ooo kontes le mr. hasba diplomalarini asiversinler arka cama ve dolansinlar egitimli egitimli....
senin araban daha gusel :)))