Dert yok, Sohbet var.... :)

hani görmemişsindir diye bir daha gönderiyorum.

oy canım, yok ben biliyorum sen benim kötülüğüme birşey demezsin, hani tutarsız mı buluyosun beni babında sordum sadece, ki bulabilirsin de, bunu söylesen, yapıcı eleştiri (olumsuz da olsa) kabilinden baş göz üstüne kabul ederim. ben sadece görüşünü merak ettim. senin benim hakkımda yapacağın her türlü yorum, benim için değerli olur. çünkü senin yorumlarını değerli buluyorum..

asude biz senle kapıştıkmı hiç acaba ya
gel bi kapışalım çıkışta göstericem sanaaaaa(liseli ergenler)

canım nickini biliyorum ama seni bir derdim var topiclerinden pek hatırlamıyorum. sağlam bir angaralıya benziyosun, korkiyorummm, lütben beni sev :18:

nicki hiç düşünmeden aldım.. öylesine..

daha çok yeni evliydim konu açtığımda ve kayınvalidemle henüz normalleşmemiştik.. artık çok başka bir yerden bakıyorum kayınvalidemle ilişkime.. üstten dışarıdan bir yerden.. sanki bir danışman gibi karşımda bir kedi var bir de kayınvalidesi..

ben bazı konuları okurken asude şuna bi yorum yapsın bakalım diye merakla bekliyorum çoğu zaman:))

canım nickini biliyorum ama seni bir derdim var topiclerinden pek hatırlamıyorum. sağlam bir angaralıya benziyosun, korkiyorummm, lütben beni sev :18:
yandan asudem yandan severim seni candan
yok bebem angaralı diilim ist luyum.bende takip ediyorum oraları sürekli ama konu açmadım hiç

Son düzenleme:
Ben şimdi eltimle konuştum eltimle aram iyidir bir gün bile en ufak birbirmize kırgınlığımız olmamıştır. Gerçi kayınvalidem sağda solad bizim için biirbirlerini kıskanıyorlar demiş ya neyse
Kızlar kocam golf almış benzinli almış kontes heralde benzin koyacak parası çok

saol canım... bilmukabele

her zaman aynı tarzda olsan overdose olurum, dayanmaz benim bünye.
o yüzden özellikle sordum merak ettim çünkü.
yani senin damarına ne basıyor ki senin içinden bir anda bir yaratık fırlıyor,
çakıveriyor beni oturduğum koltuğa...

örnek: bir tokat örneğin vardı dumur olmuştum onda.
bir de deminki çocuk-kayınvalide örneği.

yani bir anda tepki verebiliyorsun bazen, bunun sebebini merak etmiştim.
yani kimi zaman senin için "bu sefer aştı kendini" diyorum bilesin

Ben şimdi eltimle konuştum eltimle aram iyidir bir gün bile en ufak birbirmize kırgınlığımız olmamıştır. Gerçi kayınvalidem sağda solad bizim için biirbirlerini kıskanıyorlar demiş ya neyse
Kızlar kocam golf almış benzinli almış kontes heralde benzin koyacak parası çok

ben de ipek le csi in yorumlarini coook begeniyorum.. asudecim sen bana biras fazla fevri geliyorsun :))

buraya takilmayan 1-2 kisi daha var ama yazmizim....

kontes resmini ne zaman çizecek golfün acabası, merakla bekliyorm

ooo kontes le mr. hasba diplomalarini asiversinler arka cama ve dolansinlar egitimli egitimli....

senin araban daha gusel :)))

ooo kontes le mr. hasba diplomalarini asiversinler arka cama ve dolansinlar egitimli egitimli....

senin araban daha gusel :)))

Benimki dizel ben bir depo benzini bir ay yetirsem diye düşünüyorum kontes kendine benzinli araba almış

csi ben senide beğeniyorum cnmm
evli diilsen tanışalım ben evliyim gerçe ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…