ama tatlım bunca zamandır da doğal yöntemlerle
olmadıhamile kalamadım...
insan bi sormazmı?üzülme demezmi?
dua ediyorum sizin için demezmi?
çok güceniyorum,ee bende kendini bu evin kızı hisset dedikleri tek geliniyim
ama buraya gelince oyle olmadigi anlasiliyor... evet burada yasam rahat, derli toplu, duzenli, rahat yasiyorsun, haklarin iyi... hele de kalifiye elemansan....
amaaaaaaa..................
kendi kulturunden uzaksin
ailenden arkadaslarindan uzaksin
ne buralisin ne de kendi memleketindensin
calisip didinip deli gibi bu memlekete vergi oduyorsun
en onemlisi cocuklar
hadi ben korurum degerlerimi ama ya cocuklar...
cogu dogru duzgun turkcemizi bilmiyor
dusunurken problem yasiyorlar
iki arada sikisiyorlar
yabancilarla evlendiklerinde ise onlarin cocuklari artik herseyden tamamen kopmus olacak
...........
bunun yerine kendi memleketimde herkes isini dogru duzgun yapsa... emin olun buralardan kat be kat ustun oluruz...
en azindan almanya 2. dunya savasi sonrasinda oturttugu duzenin kaymagini yiyor hala ama gencleri cok kotu durumda... bakalim nereye kadar...
şu anda 96.sayfayı görmemekle beraber, bunun neden olduğu hakkında bir bilgisi olan var mı kızlar?
bazen son sayfaları göstermiyor. canı istemeyince...
Çizsin çizsin içi acılır ufku genişler kontesin
Firefox mu kullanıyosun, bende de aynı hatayı veriyor, chrome kullanmayı deniycem. Yazıyorum yorumları elli saatte ancak gönderiyor
Bulaşıkları yıka kızım da demiyor kontes ima ediyor
Bir seyi ima eden insanlardan nefret ediyorum. Söylesene be kadın, beynini mi okuycam?
şu anda 96.sayfayı görmemekle beraber, bunun neden olduğu hakkında bir bilgisi olan var mı kızlar?
bazen son sayfaları göstermiyor. canı istemeyince...
@dolunay
çocuk kararını kaynana söylediğinde cevap verse ne, vermese ne? unutsa ne, unutmasa ne?
borcunuz var, kaynanaya güvenip mi çocuk yapacaksınız? daha neler.. 2 sene daha bekleyin o zaman.. ne acelesi var..
senin şu son yazdığı mesajlara baktım da bir şey anlamadım şimdi abetanın kocası gitmişti en son durum ne oldu da birden tartışma ortamı oldu
senin şu son yazdığı mesajlara baktım da bir şey anlamadım şimdi abetanın kocası gitmişti en son durum ne oldu da birden tartışma ortamı oldu
ama tatlım bunca zamandır da doğal yöntemlerle
olmadıhamile kalamadım...
insan bi sormazmı?üzülme demezmi?
dua ediyorum sizin için demezmi?
çok güceniyorum,ee bende kendini bu evin kızı hisset dedikleri tek geliniyim
sistem çöktü bebekler,
niteliksel ve niceliksel olarak bu grubun sohbeti internet alemi için çok fazla
kızlar bu arada izzet yıldızhanla nihat doğanın çok afedersiniz grup şeysi için ne diyosunuz, ay ben çok güldüm3kuruş para da anlaşamamışlar da ipliklerini pazara çıkarmış mallar
canım benim...ben insanlardan bişey beklemekten vazgeçeli çok uzun zaman oldu...
böyle beklentiler seni yormaktan başka işe yaramaz...
Hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah...sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...
boşver sen elalemi...
he kimsenin kızı filan da değilsin...bunlar laf salatası...bir sorun yaşa bakalım ne kızlığı kalır ortada...
boşveeerrr...
32 yaşındayım...
dün bi yakınımızı toprağa verdik..57 yaşındaydı...
off...yeni doktora gittik eşimle,moral verdi doktor,test istedi ama gördüğü
kadarıyla da sağlık durumumu iyi buldu..
eşimde gitmiş annesine anlatmış...
anlatma dedim...
biraz tartıştık tabi..
merak etmiyorlar bizi dedim niye söulüyosun..
eğer gerçekten beni önemsiyorlarsa bugün tel. açıp geçmiş olsun kızım derler dedim
bekleyelim aramayacaklar dedim...
sistem çöktü bebekler,
kızlar bu arada izzet yıldızhanla nihat doğanın çok afedersiniz grup şeysi için ne diyosunuz, ay ben çok güldüm3kuruş para da anlaşamamışlar da ipliklerini pazara çıkarmış mallar
Ay inanamıyorum ne değişik insanlar var ya benimde geçen sene annemin ayağı kırılmıştı biz bir ay kayınavlidemde kaldık kadın her gün bir yığın ütü koyardı önüme
Evlendiğimiz ilk zamanlar evde bulaşık makinası olmasına rağmen yemekten sonra dolaptan bulaşık leğenini çıkar tezgahın üstüne koyardı
konu sahibi arkadaş olayı büyüye bağladı.
bütün sorun büyü imiş. kocasını büyülemiş ailesi.
bunu açıkladığı mesajında da altını çize çize söylemiş "lütfen neden bahsettiğimi anladınız lütfen o kelimeyi kullanmayın" diye.
önce elmayra sonra bir arkadaş daha bu konuda yorum yapmış.
üstüne de ben yaptım.
tu kaka olduk işte.
bir bayan olarak ona süper destek vermişiz saolacakmışız vs vs vs
sonra da kapattırmış konusunu
sistem çöktü bebekler,
sizin bir çocuğa ihtiyacınız var gerçekten.. eşinizi çocuğunuz gibi azarlayıp paylamaktan vazgeçersiniz böylece..
çok afedersiniz ama koskoca adam annesine neyi anlatıp anlatmayacağını sizin yönlendirmelerinizle tayin edecek değil.. eşiniz sizin kontrolünüz altındaki bir meta değil, insan.. size zarar verecek bişey yok ortada. gitmiş, durumu annesine anlatmış.. niye bu kadar müdahil oluyorsunuz ilişkilerine? biri sizin annenizle diyalogunuzu yönetme lüksüne sahip olabiliyor mu? mesela eşiniz size, şunu annene neden anlattın diye hesap sorabiliyor mu? buna müsaade ediyor musunuz?