Dert yok, Sohbet var.... :)

canım benim...ben insanlardan bişey beklemekten vazgeçeli çok uzun zaman oldu...
böyle beklentiler seni yormaktan başka işe yaramaz...
Hayırlısıyla hamile kalırsın inşallah...sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...
boşver sen elalemi...
he kimsenin kızı filan da değilsin...bunlar laf salatası...bir sorun yaşa bakalım ne kızlığı kalır ortada...
boşveeerrr...

Almanya falan değilde ben şöyle kanada falan olsa hayır demem dakka durmam giderim valla

cok yogun oldugu icin sanirim... epey bi kisi var suan forumda....

ya yine bakima falan girmesin de...

şu anda 96.sayfayı görmemekle beraber, bunun neden olduğu hakkında bir bilgisi olan var mı kızlar?
bazen son sayfaları göstermiyor. canı istemeyince...

senin şu son yazdığı mesajlara baktım da bir şey anlamadım şimdi abetanın kocası gitmişti en son durum ne oldu da birden tartışma ortamı oldu

Çizsin çizsin içi acılır ufku genişler kontesin

Firefox mu kullanıyosun, bende de aynı hatayı veriyor, chrome kullanmayı deniycem. Yazıyorum yorumları elli saatte ancak gönderiyor

evet firefox idi. explorer ile açtım şimdi.
chrome yüklü değil pc lerde.
IT izin vermeden nefes bile alamıyoruz valla. (hopppaaaa explorer da da ikonlar gelmiyor) la havleeee

Bulaşıkları yıka kızım da demiyor kontes ima ediyor

Bir seyi ima eden insanlardan nefret ediyorum. Söylesene be kadın, beynini mi okuycam?

ben de geçen sene elimde yıkayayım tencereyi diye debeleniyordum, makineye atalım demişti kayınvalidem nası sevinmiştim

şu anda 96.sayfayı görmemekle beraber, bunun neden olduğu hakkında bir bilgisi olan var mı kızlar?
bazen son sayfaları göstermiyor. canı istemeyince...

aynı sorun şu anda bende de var canım...
göremiyoruummm...

32 yaşındayım...

dün bi yakınımızı toprağa verdik..57 yaşındaydı...

off...yeni doktora gittik eşimle,moral verdi doktor,test istedi ama gördüğü
kadarıyla da sağlık durumumu iyi buldu..

eşimde gitmiş annesine anlatmış...
anlatma dedim...

biraz tartıştık tabi..
merak etmiyorlar bizi dedim niye söulüyosun..

eğer gerçekten beni önemsiyorlarsa bugün tel. açıp geçmiş olsun kızım derler dedim

bekleyelim aramayacaklar dedim...

@dolunay

çocuk kararını kaynana söylediğinde cevap verse ne, vermese ne? unutsa ne, unutmasa ne?

borcunuz var, kaynanaya güvenip mi çocuk yapacaksınız? daha neler.. 2 sene daha bekleyin o zaman.. ne acelesi var..

sistem çöktü bebekler,

niteliksel ve niceliksel olarak bu grubun sohbeti internet alemi için çok fazla

kızlar bu arada izzet yıldızhanla nihat doğanın çok afedersiniz grup şeysi için ne diyosunuz, ay ben çok güldüm 3kuruş para da anlaşamamışlar da ipliklerini pazara çıkarmış mallar

senin şu son yazdığı mesajlara baktım da bir şey anlamadım şimdi abetanın kocası gitmişti en son durum ne oldu da birden tartışma ortamı oldu

konu sahibi arkadaş olayı büyüye bağladı.
bütün sorun büyü imiş. kocasını büyülemiş ailesi.
bunu açıkladığı mesajında da altını çize çize söylemiş "lütfen neden bahsettiğimi anladınız lütfen o kelimeyi kullanmayın" diye.

önce elmayra sonra bir arkadaş daha bu konuda yorum yapmış.
üstüne de ben yaptım.
tu kaka olduk işte.
bir bayan olarak ona süper destek vermişiz saolacakmışız vs vs vs

sonra da kapattırmış konusunu

Hiçbir zaman kaynananın kızı olamazsınn canım boşver takma kafana sen borçlarını öde sonrada istiyorsan yap çocuğu onun istemesi istememesi sorması veya sormaması çokta önemli olmasın senin için...

Grup şeyi mi kimlerle ben hiç duymadım ne kadar iğrençler

ya bitanem ne bileyimm...

epeydir de deniyoruz..hani iş tempomuzdan diyorum ama olsaydı da olurdu..

sonuçta oda eşimin annesi..

belkide olmasın diye kalpten istiyordur..

yaa çok kötü durumdayımm yaa.moralim berbat..Allahımmm sen affet,en doğru zamanı sen bilirsin yarabbimmm

sizin bir çocuğa ihtiyacınız var gerçekten.. eşinizi çocuğunuz gibi azarlayıp paylamaktan vazgeçersiniz böylece..

çok afedersiniz ama koskoca adam annesine neyi anlatıp anlatmayacağını sizin yönlendirmelerinizle tayin edecek değil.. eşiniz sizin kontrolünüz altındaki bir meta değil, insan.. size zarar verecek bişey yok ortada. gitmiş, durumu annesine anlatmış.. niye bu kadar müdahil oluyorsunuz ilişkilerine? biri sizin annenizle diyalogunuzu yönetme lüksüne sahip olabiliyor mu? mesela eşiniz size, şunu annene neden anlattın diye hesap sorabiliyor mu? buna müsaade ediyor musunuz?

ben bayıldım ona, çok iyi olmuş. en son iftar sofrasında poz veriyordu beyfendi sarık düşmüş kel görünmüş

canım ya anlamıyorum sizde kuzu kuzu sesınız çıkmadan yıkadınmı ben olsam hııç sesımı çıkarmadan makıneyı açar ve ıçıne yerleştırdım.elde yıka dersede

-aa anne makıneyı süs için almadın demı derdım.

@asude

sanada gerçekten çok şaşırdım yahu benım bıldığım gelının bı dediği iklenmez düğün günü bide ütümü yaptın?

kuzum abeta sadece büyü değil; kendi görüşünü desteklemeyen herkese anında düşman oluyodu zaten.. değişik bir yaşam formu, çözemedim o kızı..

ahahahhaha salaklar yaa bi de dincilerin düğününden sorna telekız caırıyorlar odaya .

asudecim neden bana böyle bi uslup kullanıyosun anlamıyorum ama

bende herkes gibi bi insan yavrusuyum...üzgün olduğum anlarımı k.validemle paylaşmaya hakkım var..

ya neysee yaa kime anlatıyorum ben...
derdimle boğdum sizi kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…