Dert yok, Sohbet var.... :)

et döner olduğuna eminmisiniz? ya da ne eti olduğu hakkında bir fikriniz varmı?

et canım et...ulusta öyle...
cama yapışır et döner + ayran 2 TL..3 TL...
ne eti??? orasını karıştırmayacaksın artıkın...

nasil yani senin kultur mantari k.v bulasik makinesinde yikatmadi mi bulasiklari...

@asude
saflıkta da seninle yarışsak photo finishleniriz demek. (paşazadenin sülalesi konu olunca benim dilim tutuluyor. bildiğin salaklaşıyorum)

@dolunay
ee sen şimdi bebiş yaparsan, doğal olarak masraflar çoğalacak.
sen de düşünceli bir gelin olaraktan, önce kayınvalideciğinin ödemelerini bitir sonra çoluk çocuğa karış
pek bir bencil gördüm seni

Evet tatlım, onu yapmayanlarda var

Var da abla napsın kadın, heryer kablo dolu, kavga ediyoruz ben de saldım diyo.

Ben olsam o kablolarla boparım adamı

Kadının işide zor yani iyi boğup öldürmüyor adamı

Hain kaygana ne olacak

Böyle şeylere takılmayı gereksiz bulurum...Çocuk benim kararımdır ne sormalarını bekler ne karışmalarına izin veririm...

ya ben yavaş yavaş unutuyordum nişanlıyken yaşadıklarımı hatırlatmayın nooooolur:)))

En yisi benim canım bu haftada raporluyum ya dinleniyorum ama evde oturmakta sıkıyor yapcak bişey yokk temizlim dedim evi biraz bugün canım istemiyor yarın yaparım artık

canım yeni ameliyat olmuşsun yorma kendini, dinlen boşwer ne temizliği

et döner olduğuna eminmisiniz? ya da ne eti olduğu hakkında bir fikriniz varmı?

canım ya attır ya eşek yemekhane dışından bişe yemek cesaret ister zaten ulusta. ona bile güvenemiyorum her zaman. insan poğaça almaya korkar mı? korkuyorum burda.
esnafın yazdığı fiyat listelerine bakıyorum bazen gezerken, rezalet gerçekten.
biz kaçak et peşinde koşuyoruz ama adamlar dibimizde tehlike saçıyor. buralarda öğlen yemeğinde zehirlenen çok oluyor malesef. piyasaya satılanları hiç söylemiyorum bile. günlerce gümrükte bekletiliyorlar bozuluyorlar.

nasil yani senin kultur mantari k.v bulasik makinesinde yikatmadi mi bulasiklari...

Bulaşıkları yıka kızım da demiyor kontes ima ediyor

Bir seyi ima eden insanlardan nefret ediyorum. Söylesene be kadın, beynini mi okuycam?

ama tatlım bunca zamandır da doğal yöntemlerle
olmadıhamile kalamadım...

insan bi sormazmı?üzülme demezmi?
dua ediyorum sizin için demezmi?

çok güceniyorum,ee bende kendini bu evin kızı hisset dedikleri tek geliniyim

Böyle şeylere takılmayı gereksiz bulurum...Çocuk benim kararımdır ne sormalarını bekler ne karışmalarına izin veririm...

şu anda 96.sayfayı görmemekle beraber, bunun neden olduğu hakkında bir bilgisi olan var mı kızlar?
bazen son sayfaları göstermiyor. canı istemeyince...

@dolunay

çocuk kararını kaynana söylediğinde cevap verse ne, vermese ne? unutsa ne, unutmasa ne?

borcunuz var, kaynanaya güvenip mi çocuk yapacaksınız? daha neler.. 2 sene daha bekleyin o zaman.. ne acelesi var..

[QUOTE=çirkin betty;21527793]yoğun canım yoğun...bayaa kalabalık bir popülasyon[/QUOTE]

Benim bir arkadaşımın babası aklıma geldi de adam güvercin eti yeri ıyyy

Benim kültür mantarı şu an resim kursundadır

Çizsin çizsin içi acılır ufku genişler kontesin

şu anda 96.sayfayı görmemekle beraber, bunun neden olduğu hakkında bir bilgisi olan var mı kızlar?
bazen son sayfaları göstermiyor. canı istemeyince...

Firefox mu kullanıyosun, bende de aynı hatayı veriyor, chrome kullanmayı deniycem. Yazıyorum yorumları elli saatte ancak gönderiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…