yarış anında ayakları birbirlerine dolansın, düşsünler, diskalifiye olsunlar
neysee az kaldı, bayramda kavuşacağız dünya güzeliyle.. yeni incileriyle gelirim istanbula
vallahi 1 buçukta geldim amirim, sayfaları oku oku 2 oldu saatyoksa yemeğin üzerine hüplettiğim tatlıyı çok hızlı yemiştim:44: iyi ki ulusta çalışıyorum, tunalıda bahçelide olsam aylıktan kesme cezası almıştım çoktan
sen de yaptın mı datlum...
Allahım ne şahane gelinler var yaaa....
Bak şimdi üzüldüm benim bitaneciğime...
vallahi 1 buçukta geldim amirim, sayfaları oku oku 2 oldu saatyoksa yemeğin üzerine hüplettiğim tatlıyı çok hızlı yemiştim:44: iyi ki ulusta çalışıyorum, tunalıda bahçelide olsam aylıktan kesme cezası almıştım çoktan
Burası dediğin neresi yakınsın o zaman ist. la haftasonları gidebildiğine göre keşke bende yakın olsaydım da gitseydim arada ist. la
o bişe mi ya
benim kaynana olacak karı, düğünümün olduğu gün, bana ütü yaptırdı, kendinin, kocasının, ev ahalisinin vs o gün giyeceği şeyleri ütületti
ayyyy hatırladıkça ağyalasım geliyo.. ben de kuzu kuzu ütüledim yazık..
çok sinirliyim yaaaaaaaa!!!!!!
hahahha tamam affedildin, ohhh hem tatlı hem yemek. İyi ki tunalıda değilsin, yemeğin üstüne tatlı da yesen 20 lira ile kalkardın mazallah
Napsın yeni gelin ya dili uzamamıştır daha
sen de yaptın mı datlum...
Allahım ne şahane gelinler var yaaa....
Bak şimdi üzüldüm benim bitaneciğime...
Ben senin yerinde olsam dönmezdim ben eşime diyorum çalışda yurtdışı görevine gidelim sonrada meslekten çık güzel bir ülkeyse kalalım dahada dönmeyelim....
hahahha tamam affedildin, ohhh hem tatlı hem yemek. İyi ki tunalıda değilsin, yemeğin üstüne tatlı da yesen 20 lira ile kalkardın mazallah
Diyosun canımcım...
Yok ben yeni gelinken de susardım şimdi de susarım...
en iyi yanım budur...
yalnız bir kusurum var...susmadan önce kulaklarımda geçici sağırlık oluyorPP
hiiiç duymuyorum be yawww...
yaptım datlum,
çok şahane mala bağlar, koca cenahından tüm denilenlere riayet eder, yine de kocama yaranamam.. çok güzel bir yaşam formu
evet canım ya, burda her şey ucuz, ne yiyoruz artık bilmiyorumama bakanlığın yemekhanesi sağolsun.
vedat milör ulusta boğaziçi lokantası diye bi mekanı keşfetmiş, iyi halt etmiş. bi porsiyon olmuş 20 tl. ama dürüm et döner ve ayranı 2 tl ye bulabileceğiniz tek yer ankarada ulus
yaptım datlum,
çok şahane mala bağlar, koca cenahından tüm denilenlere riayet eder, yine de kocama yaranamam.. çok güzel bir yaşam formu
o bişe mi ya
benim kaynana olacak karı, düğünümün olduğu gün, bana ütü yaptırdı, kendinin, kocasının, ev ahalisinin vs o gün giyeceği şeyleri ütületti
ayyyy hatırladıkça ağyalasım geliyo.. ben de kuzu kuzu ütüledim yazık..
hayirdir dolunay???
evet canım ya, burda her şey ucuz, ne yiyoruz artık bilmiyorumama bakanlığın yemekhanesi sağolsun.
vedat milör ulusta boğaziçi lokantası diye bi mekanı keşfetmiş, iyi halt etmiş. bi porsiyon olmuş 20 tl. ama dürüm et döner ve ayranı 2 tl ye bulabileceğiniz tek yer ankarada ulus
asude bir de şeyi merak ettim.
hakkat neden sorgusuz sualsiz yaptın ütüleri yahu?
bir de onların ne işi vardı senin yanında...
meraklı melahat mode on
iyi fikir canım, ülkemizi ne kadar sevsek de insani bi yaşam hakkı istiyor insan. hele ki doğuda onca yıl süründükten sonra...