Dert yok, Sohbet var.... :)

yarış anında ayakları birbirlerine dolansın, düşsünler, diskalifiye olsunlar

neysee az kaldı, bayramda kavuşacağız dünya güzeliyle.. yeni incileriyle gelirim istanbula

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
gerçi onda da "ahan da bu gelinler yüzünden dolandı ayaklarımız" diye bahane.

oysa onlar ne kadarrrrr naif, ne kadarrrr düşünceliler.

yazık benim valideciğim hep der
ben gelindim kaynana kaynanaydı, ben kaynana oldum gelinler kaynana oldu diye.

merak ediyorum, yapmak isteyip de yapamadığı ne kaldı acep diye:18:

hahahha tamam affedildin, ohhh hem tatlı hem yemek. İyi ki tunalıda değilsin, yemeğin üstüne tatlı da yesen 20 lira ile kalkardın mazallah

sen de yaptın mı datlum...
Allahım ne şahane gelinler var yaaa....
Bak şimdi üzüldüm benim bitaneciğime...

Napsın yeni gelin ya dili uzamamıştır daha

asude bir de şeyi merak ettim.
hakkat neden sorgusuz sualsiz yaptın ütüleri yahu?
bir de onların ne işi vardı senin yanında...

meraklı melahat mode on

En yisi benim canım bu haftada raporluyum ya dinleniyorum ama evde oturmakta sıkıyor yapcak bişey yokk temizlim dedim evi biraz bugün canım istemiyor yarın yaparım artık

Burası dediğin neresi yakınsın o zaman ist. la haftasonları gidebildiğine göre keşke bende yakın olsaydım da gitseydim arada ist. la

3 saatlik yol var aramızda arabayı satmadan önce 1 saatte gidiyoduk...canım çıkıyor yollarda ama sonu çok güzel

aaaaaaaaaa yok artık!!! senin ne işin vardı onlarla aynı evde yahu!!

sen 2 düğün yapanlardandın ama değil mi? kayınpederin evinden mi çıktın o düğünde?

benimki iş beklemez kimseden. ben gittiğimde yemeği yapmış olur gerisi bana kalır..eltiden de görümceden de hayır yok çocuk var malum:)) çay servisinde eşimin çayı biter eşim bazen kardeşine xx bana çay getirir misin der..özellikle benden istemez yani.. bir iki kere de oturtmadınız karımı yanımda yaa gel otur bırak biraz sonra içsinler çaylarını dedi:)))

onun evini temizleyemem. beklentisi varsa oğluna söylesin bir temizlikçi bulun bana diye..

hahahha tamam affedildin, ohhh hem tatlı hem yemek. İyi ki tunalıda değilsin, yemeğin üstüne tatlı da yesen 20 lira ile kalkardın mazallah

Napsın yeni gelin ya dili uzamamıştır daha

Diyosun canımcım...
Yok ben yeni gelinken de susardım şimdi de susarım...
en iyi yanım budur...
yalnız bir kusurum var...susmadan önce kulaklarımda geçici sağırlık oluyorPP
hiiiç duymuyorum be yawww...

Ben senin yerinde olsam dönmezdim ben eşime diyorum çalışda yurtdışı görevine gidelim sonrada meslekten çık güzel bir ülkeyse kalalım dahada dönmeyelim....

ama buraya gelince oyle olmadigi anlasiliyor... evet burada yasam rahat, derli toplu, duzenli, rahat yasiyorsun, haklarin iyi... hele de kalifiye elemansan....

amaaaaaaa..................

kendi kulturunden uzaksin
ailenden arkadaslarindan uzaksin
ne buralisin ne de kendi memleketindensin
calisip didinip deli gibi bu memlekete vergi oduyorsun
en onemlisi cocuklar
hadi ben korurum degerlerimi ama ya cocuklar...
cogu dogru duzgun turkcemizi bilmiyor
dusunurken problem yasiyorlar
iki arada sikisiyorlar
yabancilarla evlendiklerinde ise onlarin cocuklari artik herseyden tamamen kopmus olacak
...........

bunun yerine kendi memleketimde herkes isini dogru duzgun yapsa... emin olun buralardan kat be kat ustun oluruz...

en azindan almanya 2. dunya savasi sonrasinda oturttugu duzenin kaymagini yiyor hala ama gencleri cok kotu durumda... bakalim nereye kadar...

evet canım ya, burda her şey ucuz, ne yiyoruz artık bilmiyorum ama bakanlığın yemekhanesi sağolsun.
vedat milör ulusta boğaziçi lokantası diye bi mekanı keşfetmiş, iyi halt etmiş. bi porsiyon olmuş 20 tl. ama dürüm et döner ve ayranı 2 tl ye bulabileceğiniz tek yer ankarada ulus

Diyosun canımcım...
Yok ben yeni gelinken de susardım şimdi de susarım...
en iyi yanım budur...
yalnız bir kusurum var...susmadan önce kulaklarımda geçici sağırlık oluyorPP
hiiiç duymuyorum be yawww...

Hahahah sen çözümü bulmuşsun

yaptım datlum,

çok şahane mala bağlar, koca cenahından tüm denilenlere riayet eder, yine de kocama yaranamam.. çok güzel bir yaşam formu

Ayyyy kıymet bilmiyorlar kuzuuuuuu,,,,,, ütüyü suratına suratına basıcan baks enden kıymetlisi var mı

Çok güzel hareketler bunlarda bi skeç vardı; kadın durup durup "davaynan vurdu" diyordu. Seninki de o hesap olur

et döner olduğuna eminmisiniz? ya da ne eti olduğu hakkında bir fikriniz varmı?

yaptım datlum,

çok şahane mala bağlar, koca cenahından tüm denilenlere riayet eder, yine de kocama yaranamam.. çok güzel bir yaşam formu

ayyy çok güldüm yaaa...
aferin sana cici gelin...
başına konacak tacın fotosunu çek de avatar yap datlum...
valla maşallah size ne diyeyim...düğün günü o ahalinin ütülerini yapmak...büyük lafıma tövbeeee....
ben melenk gelinliğime devam edeyim conem...

Ay inanamıyorum ne değişik insanlar var ya benimde geçen sene annemin ayağı kırılmıştı biz bir ay kayınavlidemde kaldık kadın her gün bir yığın ütü koyardı önüme
Evlendiğimiz ilk zamanlar evde bulaşık makinası olmasına rağmen yemekten sonra dolaptan bulaşık leğenini çıkar tezgahın üstüne koyardı

yaa kızlar hani bebek düşünüyoruz deseniz k.validenize

ve 1-2sene içinde hiç bir şekilde bu konuyu açmasa k.valideniz

sizde doğal olarak tepkili olmazmısınız?

istemediklerini düşünüyorum....siz siz olun
taksit ödeyen bir gelin olmayın

analığı bile çok görüyorlar...

hayirdir dolunay???

Ohhhh miss, afiyet olsun canım benim Löp löp yağ olmasın D:

asude bir de şeyi merak ettim.
hakkat neden sorgusuz sualsiz yaptın ütüleri yahu?
bir de onların ne işi vardı senin yanında...

meraklı melahat mode on

onlar benim yanımda değil, ben onların yanındaydım bebeğim, çünkü düğünümüz yaşadıkları şehirde yapılacaktı. evlerindeydim mecburen.

neden sorgusuz sualsiz yaptım? çünkü o zamanlar aşkın gözünün kör olduğuna inanan bir gerizekalıydım, adamın birini çok seviyor, o çok mutlu olsun diye herşeyi yapıyordum. ailesine çok düşkün olduğu için de ailesi ne derse emir telakki ediyordum.

-dum derken, sanki geçmiş zaman gibi oldu da, ben evlendiğimden beri aynı taktikteyim. hiç bir getirisi, faydası olmadı. hayırlısı olsun

iyi fikir canım, ülkemizi ne kadar sevsek de insani bi yaşam hakkı istiyor insan. hele ki doğuda onca yıl süründükten sonra...

Medeniyet istiyorum medeni insanlar istiyorum görgüsüz,cahil insanlarla aynı çevrede yaşamak istemiyorum canım evet doğuda olunca insan bazen çıldırıyor bir yerde şuanki ruh halim bu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…