Dert yok, Sohbet var.... :)

aynen öyle fazlası var eksiği yok vallahi :KK19:

ama ben daha nişanlıyken dedim kaynanama;o temizliğimi falan yapacaksınız dedi,güya şakayla,ben de evlenince çalışacağım kusura bakma ama

kendi işimi anca yaparım dedim sustu kaldı.

zaten benden de o günden sonra iş beklemez oldu,söylüyo ara sıra ama :KK36:

ben temizlikten hatun kişinin evine kadın göndererek yırtıyorum.
zaten bizde gelin sayısı maşşallah ülke geneline yetecek kadar, ancak küçük gelinlik sıfatı bende olduğundan piyango hep bana çatıyor, ben de bir şekilde yırtıyorum(aslında yaş olarak 2 gelin benden küçük ama yolları büyükmüş. kayınbiraderler çıtır kapmış olan bana oldu iyi mi)

naynnn canımmm...benden hiiiç öyle şeyler beklemez kayınvalideciğim...
bitaneciktir kendisi:))

hmmm senin kayınvalide benim anne modeli. türünün son örnekleri güzelim onlar. müzeye kaldırmak gerek:KK37:

bende ancak çalışmazsam h.sonları yada bayramdan bayrama görebiliyorum,burayı hiç sevmiyorum :KK14:

Burası dediğin neresi yakınsın o zaman ist. la haftasonları gidebildiğine göre keşke bende yakın olsaydım da gitseydim arada ist. la

ayyyyyyyyyyyy cok mutluyum... 2. makalemde bitti dergiye yollanacak... insallah yayinlanir yaaaa........ cok cok onemli benim icin... ara ara akliniza gelirsem, o kizcagizinda makalelerini yayinlasin editorler die dua eder misiniz :)))

iyi ki bi yemeğe gittim kızlar, döktürmüşsünüz yine...
csi ve elmayracım o konuyu ben bi anlayamamıştım zaten, sonunda iyi(!) bağlamışlar iyi olmuş, boşwerin sıkmayın canınızı.

Ay bende sevmem onu o gelin de ne oluyorsa oda insan yani adı yokmu gelinnn.... Bizimkilerde işte hep dediler geçen bayram şuraya bayramlaşmaya gidin gelini görmek istediler kurbanlık koyunmuyuz canım.. Tavrını koy sende canım ben koydum dedim ben hoşlanmam öyle adetlerden gelenek göreneklerden falan eşimde dedi biz sevmiyoruz öyle bi yere gitmeyiz diye kurtardık paçayı

canım hoşgeldin topiğee,seni gördüğüme çok sevindim burda.:KK71:

şu kurban bayramları beni çok geriyor kızlar, fazlasıyla kaçak et gördüğüm ve piyasadaki etlerden tiksindiğim için kurbanı hiç sevmiyorum, elime alıp doğrayamıyorum bile eti. amma nazlı gelin(!) diyo benim kayınvalide. bu bayram sevgili eşim gelemeyeceği için bensiz geçirecek artık o da napalım:63:

kaynanadan bahsettiniz de bu yil tr ye gittigimizde adamlar köye gitti..bende onlar gittikten sonra biraz uzanmistim...eltimde diger odaya uzanmis(kücük bebegi var cok yoruluyor)geldi bizim kayinvalide hemen uyandirdi kalk camasirlari ser diye...camasirin ayagi var ya kacar mazallah....Allahtan yanimda degil....

ayyyyyyyyyyyy cok mutluyum... 2. makalemde bitti dergiye yollanacak... insallah yayinlanir yaaaa........ cok cok onemli benim icin... ara ara akliniza gelirsem, o kizcagizinda makalelerini yayinlasin editorler die dua eder misiniz :)))

ederiz tabi tatlım, okulunu bitirince ülkene dön ama, beyin göçüne hayır En Büyük TÜRKİYE

hadi canım. dualarımız seninle...

csi ve elmayracım o konuyu ben bi anlayamamıştım zaten, sonunda iyi(!) bağlamışlar iyi olmuş, boşwerin sıkmayın canınızı.

[/B]

bu arada moda bu. ya konu sahibi anti tezcilere yükleniyor. ya konu açıp sonra "kocişi" ile barışıp millete saydırıyor, hiç olmadı inlere cinlere bağlanıyor.

çenesi düşük kıslaaaar

bi saat gittim, yine sayfalar döşenmiş..

@dranas

bu bilkentli işinin sonu ya çok güzel olacak, ya çok fena.. ortası yok bacım.. baksana rüya ile başlayan hikaye, gün geçtikçe hızlıca şenleniyor. Allah sonunu hayretsin..

@csi

o topicinde tartıştığın arkadaş, tartışmaya değer bir kimse değil.. senin hiçbir yazdığından beslenmez. küçük dünyasında, kendinin her dediğine "ayyyyyy ne kadaaaannnnn üzüldük senin için x, kıyamaaemmmm" diyenlerle mutlu. yapıcı eleştiriyi kaldıracak zeka ve algıya sahip değil..

@elmayra

benimki evi temizlerken oturtuğu koltuğu temizlemem için totosunu kaldırıyor. onlar da ev işi tanımına giriyor mu bebeem? o zaman benimki de çoğ çalışkan

Evet tatlım, onu yapmayanlarda var :KK70:

Biz eskidik artık bize sökmüyor bunlar ben kendi evime zor yetişiyorum zaten

Adamın karısı filan yokmu ya o nasıl ev öyle :KK30::KK30:

Var da abla napsın kadın, heryer kablo dolu, kavga ediyoruz ben de saldım diyo.

Ben olsam o kablolarla boparım adamı :KK47:

şu kurban bayramları beni çok geriyor kızlar, fazlasıyla kaçak et gördüğüm ve piyasadaki etlerden tiksindiğim için kurbanı hiç sevmiyorum, elime alıp doğrayamıyorum bile eti. amma nazlı gelin(!) diyo benim kayınvalide. bu bayram sevgili eşim gelemeyeceği için bensiz geçirecek artık o da napalım:63:

Ayy sağol canım bende seni görünce geldim buraya bayadır aynı ortamda takılamıyorduk iyi oldu
Bende sevmem ette pek yemem normaldede yiyemiyorum burda insanlar resmen koyun kokuyor o yüzden çok tiksindim bayadır ağzıma sürmüyorum et falan canım

kaynanadan bahsettiniz de bu yil tr ye gittigimizde adamlar köye gitti..bende onlar gittikten sonra biraz uzanmistim...eltimde diger odaya uzanmis(kücük bebegi var cok yoruluyor)geldi bizim kayinvalide hemen uyandirdi kalk camasirlari ser diye...camasirin ayagi var ya kacar mazallah....Allahtan yanimda degil....

o bişe mi ya

benim kaynana olacak karı, düğünümün olduğu gün, bana ütü yaptırdı, kendinin, kocasının, ev ahalisinin vs o gün giyeceği şeyleri ütületti

ayyyy hatırladıkça ağyalasım geliyo.. ben de kuzu kuzu ütüledim yazık..

o bişe mi ya

benim kaynana olacak karı, düğünümün olduğu gün, bana ütü yaptırdı, kendinin, kocasının, ev ahalisinin vs o gün giyeceği şeyleri ütületti

seniki ile benimkini yarışmaya soksak, sonucu photo finish belirler..

2 de yemekten gelen memur profili cizdin gözümdeeee :KK76:

o bişe mi ya

ay kiyamam sana...vay cadaloz kari vayyy.....

buyku konusmiyim ama mutlaka donecegim.... buralarda kalmak istemiyorum... ama korkuyorum da bazen buralarin rahatligina, yasam kalitesine, ferahligina alismaya....

Ben senin yerinde olsam dönmezdim ben eşime diyorum çalışda yurtdışı görevine gidelim sonrada meslekten çık güzel bir ülkeyse kalalım dahada dönmeyelim....

seniki ile benimkini yarışmaya soksak, sonucu photo finish belirler..

yarış anında ayakları birbirlerine dolansın, düşsünler, diskalifiye olsunlar :KK1:

neysee az kaldı, bayramda kavuşacağız dünya güzeliyle.. yeni incileriyle gelirim istanbula :KK1:

2 de yemekten gelen memur profili cizdin gözümdeeee :KK76:

vallahi 1 buçukta geldim amirim, sayfaları oku oku 2 oldu saat:KK9: yoksa yemeğin üzerine hüplettiğim tatlıyı çok hızlı yemiştim:44: iyi ki ulusta çalışıyorum, tunalıda bahçelide olsam aylıktan kesme cezası almıştım çoktan:KK76:

o bişe mi ya

sen de yaptın mı datlum...
Allahım ne şahane gelinler var yaaa....
Bak şimdi üzüldüm benim bitaneciğime...

Ben senin yerinde olsam dönmezdim ben eşime diyorum çalışda yurtdışı görevine gidelim sonrada meslekten çık güzel bir ülkeyse kalalım dahada dönmeyelim....

iyi fikir canım, ülkemizi ne kadar sevsek de insani bi yaşam hakkı istiyor insan. hele ki doğuda onca yıl süründükten sonra...

X