Valla eve kadın alsam onun kadar iyi temizleyemez
Yalnız cenesini de bağlamam lazım. Sürekli söyleniyo.
-Ben bütüne vin camını sildim sen bi mutfağı bitiremedin
-Ben balkonu yıkarım ama suyu sen getir
-Koltukları da cekmem lazım sen odanın koltuklarını nasıl cektin, cekmedin dimi?
evet bende çok uzağım,eşimin anneleri,amcaları halaları hep bir aradayız maaşallah
Maaşların erken yatması iyi olmayacak ay sonu gelmeden dımdızlak kalacağız
Valla eve kadın alsam onun kadar iyi temizleyemez
Yalnız cenesini de bağlamam lazım. Sürekli söyleniyo.
-Ben bütüne vin camını sildim sen bi mutfağı bitiremedin
-Ben balkonu yıkarım ama suyu sen getir
-Koltukları da cekmem lazım sen odanın koltuklarını nasıl cektin, cekmedin dimi?
Ben gitmekten ziyade eşimin ailesinde sürekli gelin edasıyla karşılanmaktan nefret ediyorum
Ooo sende baya varmış akraba biz allahtan uzağız şimdi zaten eşimde çalışıyor bayramın ilk iki günü bende bi başıma evde olurum gel keyfim gell
gelin lafından hiç bu kadar tiksindiğimi hatırlamıyorum!!!
önünde saygıyla eğiliyorum yüce eLmayra
şunun sırrını bize de versen, hep bana rab bana olmaz ki aaaaaaaaaaa
benimkinin temizlik anlayışı pc masası ve amerikan bardan ibaret.
yaşam alanını temizliyor.
önünde saygıyla eğiliyorum yüce eLmayra
şunun sırrını bize de versen, hep bana rab bana olmaz ki aaaaaaaaaaa
benimkinin temizlik anlayışı pc masası ve amerikan bardan ibaret.
yaşam alanını temizliyor.
Süper desene tebrik ediyorum enişteyi ...
Hem iş hem çene desene
Ben gitmekten ziyade eşimin ailesinde sürekli gelin edasıyla karşılanmaktan nefret ediyorum
eşimin elinden yemek,bulaşık,ütü,temizlik gibi bütün ev işleri gelir.hem de çok iyi yapar...
ama işine gelmiyor o yüzden kendi yaşam alanını da ölümüne kirletip bırakır,sen şükret yani canım benim
başka ailelerde nasıl bilemiyorum ama benim ağır abinin sülalesinde
gelin=hizmetçi, aşçı, bakıcı....
sizde de öyle mi kızlar???
bir de bunlar yakınımızdakiler,istanbul'dakileri hiç saymayayım
Benim eşim hiç anlamazdı bir de üstüne eve temizlikçi gelmesini de izin vermezdi evde yabancı kadının dolaşmasından nefret edermiş
Benim ailemde ist. da çok özledim ist. lu bende gitmek istiyorum ama malesef iznim btitii yok gidemiyorummm
Bunun babası da böyleAma kendi kendine yapmıyor ki Csi, ittireceksin, söyleyeceksin D: Pazarlıktan sağasağlim cıkacaksın
Pc yi temizlesin yeter. Bir arkadaşın evine gittik, adam kendine bilgisayar odası yapmış ama resmen heryerde örümcek ağları, dolu küllükler bira şişeleri falan vardı. Odayı görünce kusasım geldi.
Benim evim öyle olsa o odayı dezenfekte etmek icin yakarım
Aynen öyle abla
çenesi düşük kıslaaaar
bi saat gittim, yine sayfalar döşenmiş..
@dranas
bu bilkentli işinin sonu ya çok güzel olacak, ya çok fena.. ortası yok bacım.. baksana rüya ile başlayan hikaye, gün geçtikçe hızlıca şenleniyor. Allah sonunu hayretsin..
@csi
o topicinde tartıştığın arkadaş, tartışmaya değer bir kimse değil.. senin hiçbir yazdığından beslenmez. küçük dünyasında, kendinin her dediğine "ayyyyyy ne kadaaaannnnn üzüldük senin için x, kıyamaaemmmm" diyenlerle mutlu. yapıcı eleştiriyi kaldıracak zeka ve algıya sahip değil..
@elmayra
benimki evi temizlerken oturtuğu koltuğu temizlemem için totosunu kaldırıyor. onlar da ev işi tanımına giriyor mu bebeem? o zaman benimki de çoğ çalışkan