aynen öyle fazlası var eksiği yok vallahi
ama ben daha nişanlıyken dedim kaynanama;o temizliğimi falan yapacaksınız dedi,güya şakayla,ben de evlenince çalışacağım kusura bakma ama
kendi işimi anca yaparım dedim sustu kaldı.
zaten benden de o günden sonra iş beklemez oldu,söylüyo ara sıra ama
naynnn canımmm...benden hiiiç öyle şeyler beklemez kayınvalideciğim...
bitaneciktir kendisi:))
bende ancak çalışmazsam h.sonları yada bayramdan bayrama görebiliyorum,burayı hiç sevmiyorum
Ay bende sevmem onu o gelin de ne oluyorsa oda insan yani adı yokmu gelinnn.... Bizimkilerde işte hep dediler geçen bayram şuraya bayramlaşmaya gidin gelini görmek istediler kurbanlık koyunmuyuz canım.. Tavrını koy sende canım ben koydum dedim ben hoşlanmam öyle adetlerden gelenek göreneklerden falan eşimde dedi biz sevmiyoruz öyle bi yere gitmeyiz diye kurtardık paçayı
ayyyyyyyyyyyy cok mutluyum... 2. makalemde bitti dergiye yollanacak... insallah yayinlanir yaaaa........ cok cok onemli benim icin... ara ara akliniza gelirsem, o kizcagizinda makalelerini yayinlasin editorler die dua eder misiniz :)))
ayyyyyyyyyyyy cok mutluyum... 2. makalemde bitti dergiye yollanacak... insallah yayinlanir yaaaa........ cok cok onemli benim icin... ara ara akliniza gelirsem, o kizcagizinda makalelerini yayinlasin editorler die dua eder misiniz :)))
iyi ki bi yemeğe gittim kızlar, döktürmüşsünüz yine...
csi ve elmayracım o konuyu ben bi anlayamamıştım zaten, sonunda iyi(!) bağlamışlar iyi olmuş, boşwerin sıkmayın canınızı.
[/B]
çenesi düşük kıslaaaar
bi saat gittim, yine sayfalar döşenmiş..
@dranas
bu bilkentli işinin sonu ya çok güzel olacak, ya çok fena.. ortası yok bacım.. baksana rüya ile başlayan hikaye, gün geçtikçe hızlıca şenleniyor. Allah sonunu hayretsin..
@csi
o topicinde tartıştığın arkadaş, tartışmaya değer bir kimse değil.. senin hiçbir yazdığından beslenmez. küçük dünyasında, kendinin her dediğine "ayyyyyy ne kadaaaannnnn üzüldük senin için x, kıyamaaemmmm" diyenlerle mutlu. yapıcı eleştiriyi kaldıracak zeka ve algıya sahip değil..
@elmayra
benimki evi temizlerken oturtuğu koltuğu temizlemem için totosunu kaldırıyor. onlar da ev işi tanımına giriyor mu bebeem? o zaman benimki de çoğ çalışkan
Biz eskidik artık bize sökmüyor bunlar ben kendi evime zor yetişiyorum zaten
Adamın karısı filan yokmu ya o nasıl ev öyle
csi ve elmayracım o konuyu ben bi anlayamamıştım zaten, sonunda iyi(!) bağlamışlar iyi olmuş, boşwerin sıkmayın canınızı.
canım hoşgeldin topiğee,seni gördüğüme çok sevindim burda.
şu kurban bayramları beni çok geriyor kızlar, fazlasıyla kaçak et gördüğüm ve piyasadaki etlerden tiksindiğim için kurbanı hiç sevmiyorum, elime alıp doğrayamıyorum bile eti. amma nazlı gelin(!) diyo benim kayınvalide. bu bayram sevgili eşim gelemeyeceği için bensiz geçirecek artık o da napalım
kaynanadan bahsettiniz de bu yil tr ye gittigimizde adamlar köye gitti..bende onlar gittikten sonra biraz uzanmistim...eltimde diger odaya uzanmis(kücük bebegi var cok yoruluyor)geldi bizim kayinvalide hemen uyandirdi kalk camasirlari ser diye...camasirin ayagi var ya kacar mazallah....Allahtan yanimda degil....
ederiz tabi tatlım, okulunu bitirince ülkene dön ama, beyin göçüne hayır
o bişe mi ya
benim kaynana olacak karı, düğünümün olduğu gün, bana ütü yaptırdı, kendinin, kocasının, ev ahalisinin vs o gün giyeceği şeyleri ütületti
ayyyy hatırladıkça ağyalasım geliyo.. ben de kuzu kuzu ütüledim yazık..
canım hoşgeldin topiğee,seni gördüğüme çok sevindim burda.
şu kurban bayramları beni çok geriyor kızlar, fazlasıyla kaçak et gördüğüm ve piyasadaki etlerden tiksindiğim için kurbanı hiç sevmiyorum, elime alıp doğrayamıyorum bile eti. amma nazlı gelin(!) diyo benim kayınvalide. bu bayram sevgili eşim gelemeyeceği için bensiz geçirecek artık o da napalım
o bişe mi ya
benim kaynana olacak karı, düğünümün olduğu gün, bana ütü yaptırdı, kendinin, kocasının, ev ahalisinin vs o gün giyeceği şeyleri ütületti
buyku konusmiyim ama mutlaka donecegim.... buralarda kalmak istemiyorum... ama korkuyorum da bazen buralarin rahatligina, yasam kalitesine, ferahligina alismaya....
seniki ile benimkini yarışmaya soksak, sonucu photo finish belirler..
2 de yemekten gelen memur profili cizdin gözümdeeee
o bişe mi ya
Ben senin yerinde olsam dönmezdim ben eşime diyorum çalışda yurtdışı görevine gidelim sonrada meslekten çık güzel bir ülkeyse kalalım dahada dönmeyelim....