Dert yok, Sohbet var.... :)

kale olmaz beeee....
elmayra çankayada ben bahçelide...oraya gidene kadar namaz vakti dahil ara biter...
hem rahat edebileceğimiz biyer olsun be yawww....

canım kale bana çok yakın, öğlenleri kızlarla gittiğimiz bi kaç mekan var. kirit cafe yi seviyorum mesela. yürüyerek de dönüyoruz ama bu aralar tadilat var kalede.

kasım ortası diye biliyorum. gene star'da.

canım tv-n diye bi kanal açılcakmış sanırım, max fmde behzatın kızı olan hatun röpartaj vermişti, ondan duydum. kasımda başlayacakmış.

bend etoplamda 2 tane izliyorum bir cemile birde umutsuz ev kadınları (yakından bende ev kadını olcam)

Canımıniçi, hangi hükümette olduğumuz malum Bizimkiler komple namaza gidiyorlar Benim gelmem imkansız makamdayım cünkü Herhangi biryer olur kızılayda mekan cok önemli değil. YKM nin üstüne FLZ var oranın da fajitası süper. D:

Elmayra Tunalı'da kıtır kumpir vardı ismini yanlış hatırlamıyorsam kumpirimizi alıp arkadaşlarla kuğulu parkta yerdik çok lezzetliydi acaba hala duruyor mu ki

Evet tatlım hala var ve öğlenleri cok kalabalık oluyor.

ayy dranas sen pek azılere girme istersen canım

lalcim eğer yapacak karakterde değilse
beklentilerini yükseltme
bu sefer daha çok üzülüyor insan

evt haklisin cnm ama insanoglu anlamiyor iste....zaten artik hic bi beklentim yok...dogum günüm yaklasiyor ama karsimda odun oldugu icin umutsuz vakka....

ben aşırı açık giyinmem düğünlerdede pek ses etmez.ya işte bazen demiyolar güzel olmuşsun die sinir oluyorum.ama yolda gören dönüp bi daha bakıyor ama yanındaki onun değerini biliyomu bilmiyorum.kendimi övmek gibi olmasında genede

bend etoplamda 2 tane izliyorum bir cemile birde umutsuz ev kadınları (yakından bende ev kadını olcam)

ben de bir feriha umutsuz ev kadınları arada al yazmalım bazen de bir çocuk sevdime bakıyorum.
Anadolu Kartalların giden var mı sinemada

canım tv-n diye bi kanal açılcakmış sanırım, max fmde behzatın kızı olan hatun röpartaj vermişti, ondan duydum. kasımda başlayacakmış.

ben de şey duydum.
star tv satıldı ya doğan grubuna (tv-n de doğanınmış)
o yüzden gene starda kalmış.
hatta nihat sırdar dalga geçiyordu. kendi kanalına transfer olan tek dizi diye

ben de şey duydum.

Hem kendi kanalına transfer oldu hem de transfer ücreti aldı

Elmayracaım çok güldüm ya bizim kurumda tam tersi
Ben biraz sofuyumdur bazen öğlenleri namaza giderim hatta burada poşetim var içinde har daim başörtüm hazır durur bir de basma etek
hava almak için çıkınca bir namaz kılar dua ederim geçen tamam caminin avlusuna girdim bir baktım beni tanıyan hocalar bana bakıyor ben u çizdim caminin diğer avlusundan çıktim hocalar hala ısrarla arkalarını dönüp bakıyorlardı anlayacağın ben de görünmemek için uğraşıyorum

bende eşim evde olmadığında izliyorum umutsuz kadınları.ama annesi olan çocuğun ve babasının sahnelerinde tırsıyorum akşam ödüm patladı eve girmiş ya ne oldu acaba çok merak ediyorum
bir çocuk sevdim bana sıkıcı geliyo sanki ama genede tekrarlrına bakıyoruz:)o adamın kızıda ne hasta ruhlu ya

Son düzenleme:
ben de şey duydum.

o da iyiymiş, doğan grubu karıştı bu aralar. uğur abimiz de gitti.
filmi izlemeden diziye devam etsek nasıl olur acaba, ben sinemada türk filmine gitmeye acıyorum, nasılsa tv ye düşüyor hemen

7. caddede seven var önerebilirim...
FLZyi bilmiyorum ama deneriz...
daha çok 7.cadde taraflarına hakimim ben...
üst caddede serender var severim orayı....
ayyy hadi şu işi çözelim Ankara ekibi...

umutsuz ev kadınları güzel dizi aslında ama acunun "o ses türkiye"si var, pazar pazar daha çok eğlendiriyor..

şarkılara eşlik ediyorum falan, pazartesi sendromunu azaltmamda yardımcı oluyor

ben de şey duydum.

star doğan grubuna aitti. doğuş grubuuna yani ntv'ye satıldı. tven de doğuş grubunun yeni açılacak kanalıydı.. behzat ç. daha önce tven'e transfer olmuş ama starı alınca bu doğuş grubu, dizi kanalında kalsın demişler..

bu arada ben de nihat sırdar dinlerim.. liseden beri takip ediyorum..

Yerim seni yaa, güzeldir namaz.Ayrıca sen mesai saatinden calmıyorsun, öğle saatini değerlendiriyorsun. Burda da kılan arkadaşlar var ama çalışma arkadaşım erkek olduğu icin ben mecburen bekliyorum makam katını. Benim insiyatifime bırakıyor ama ben o güne birsey ayarlarsam günahına giriyormuşum gibi hissediyorum Bazıları 11 de gidip 3 te geliyorlar...

o da iyiymiş, doğan grubu karıştı bu aralar. uğur abimiz de gitti.
filmi izlemeden diziye devam etsek nasıl olur acaba, ben sinemada türk filmine gitmeye acıyorum, nasılsa tv ye düşüyor hemen

behzat ç ayıp etti diye bir haber çıktı sözde ilk günkü bilet hasılatını vana göndereceğini söylemiş ama daha sonra sadece 12 seansı demiş baya tepki toplamış

FLZ bence de güzel gayet. servis olayını tam bilmiyorum ama, önceden sipariş vermek gerekir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…