Kale de başımıza bir iş gelmesin gerçi ben orayı gündüz çok merak ediyorum bir kere eşimin arkadaşlarıyla akşam gitmiştik
benim ufaklığa eşim it demeyi öğretmiş durup duruken it diyor kızım it kim diyorum ben it diyor
kasım ortası diye biliyorum. gene star'da.
ben geçen sene hiç dizi izlemedim.. düğün hazırlıklarıyla evle ilgilenmekle geçti geçen sezon..
bütün diziler fragmanından takip edilebiliyor ama behzat ç.nin fragmanından birşey anlaşılmıyor..
bi de çekimi farklı ya beni daraltıyor..
Kızılay yapalım ama Leman olmasın gerçekten çok ağır oranın servisi...
bayramda gidiyor musunuz biyerlere...gitmiyorsanız haftaya cuma...cuma namazı payını da kaptırırız:))
ayy nasıl bir devlet memuru zihniyeti heee...
sivricim ben düşünmüyorum tatlım...çok yoruldum ben...çok yorgunum hala...5 yıllık kalkınma planımda yok..Allah olmayana isteyene versin inşallah....
Elmayra Tunalı'da kıtır kumpir vardı ismini yanlış hatırlamıyorsam kumpirimizi alıp arkadaşlarla kuğulu parkta yerdik çok lezzetliydi acaba hala duruyor mu ki
ayy dranas sen pek azılere girme istersen canım
lalcim eğer yapacak karakterde değilse
beklentilerini yükseltme
bu sefer daha çok üzülüyor insan
o ne kadar güzel olmussun lafini ben hic duymam hele cumartesi günü sinirlerimi alt üst etti...dügüne gidecektik...bi elbise giydim sifir kol....kiyameti kopardi....bende altta kalmadim....abartili birsey degildi hani....ama keyfimi kacirmayi basardi beyefendi....geri kafali odun....
bend etoplamda 2 tane izliyorum bir cemile birde umutsuz ev kadınları (yakından bende ev kadını olcam)
canım tv-n diye bi kanal açılcakmış sanırım, max fmde behzatın kızı olan hatun röpartaj vermişti, ondan duydum. kasımda başlayacakmış.
ben de şey duydum.
star tv satıldı ya doğan grubuna (tv-n de doğanınmış)
o yüzden gene starda kalmış.
hatta nihat sırdar dalga geçiyordu. kendi kanalına transfer olan tek dizi diye
Canımıniçi, hangi hükümette olduğumuz malumBizimkiler komple namaza gidiyorlar Benim gelmem imkansız makamdayım cünkü Herhangi biryer olur kızılayda mekan cok önemli değil. YKM nin üstüne FLZ var oranın da fajitası süper. D:
Evet tatlım hala var ve öğlenleri cok kalabalık oluyor.
bend etoplamda 2 tane izliyorum bir cemile birde umutsuz ev kadınları (yakından bende ev kadını olcam)
ben de şey duydum.
ben de şey duydum.
Elmayracaım çok güldüm ya bizim kurumda tam tersi
Ben biraz sofuyumdur bazen öğlenleri namaza giderim hatta burada poşetim var içinde har daim başörtüm hazır durur bir de basma etek
hava almak için çıkınca bir namaz kılar dua ederim geçen tamam caminin avlusuna girdim bir baktım beni tanıyan hocalar bana bakıyor ben u çizdim caminin diğer avlusundan çıktim hocalar hala ısrarla arkalarını dönüp bakıyorlardı anlayacağın ben de görünmemek için uğraşıyorum
o da iyiymiş, doğan grubu karıştı bu aralar. uğur abimiz de gitti.
filmi izlemeden diziye devam etsek nasıl olur acaba, ben sinemada türk filmine gitmeye acıyorum, nasılsa tv ye düşüyor hemen
Hem kendi kanalına transfer oldu hem de transfer ücreti aldı