Dert yok, Sohbet var.... :)

bu arada behzat ç ne zaman başlıcak kızlar?sinema filminde bip te yoktur oh:)

Son düzenleme:
yok ya erkeğe öyle romantik hediyeler fyaramıyor..

fotolarımızı bilmem şuraya bastırıyım filan.. yok ikimizin adından kol düğmesi yaptırıyım..

biz de işi gereği 1 ay ayrı kalacaktık çıkarken dijital çerçeve alıp fotolarımızı sevdiğimiz şarkılar eşliğinde yükledim.. hani evlendiğimizde de düğün fotolarını yükleriz diye..

çerçeve kutusu içinde duruyor şu anda..
hediyeme bakarken eminim bunun yerine bi atkı bile alsaydı daha iyiydi diye geçirdi içinden..

o son oldu öğrendim ki somut işine yarayacak şeyler alacaksın..

Olmadı kaleye gideriz dimi canım

Hahahha ben de hic yakıştıramıyorum ama "la bebe" diyince cok hoşuma gidiyo :KK70:

Kale de başımıza bir iş gelmesin gerçi ben orayı gündüz çok merak ediyorum bir kere eşimin arkadaşlarıyla akşam gitmiştik
benim ufaklığa eşim it demeyi öğretmiş durup duruken it diyor kızım it kim diyorum ben it diyor:KK53:

Daha aramadım heyecan bastı sesim titrer konuşamam acaba ben bu adama karşı bir şeyler mi hissediyorum da dışıma vurmaya utanıyorum ama bu kadar hızlı davranması beni mutsuz etti gerçi cumadan sonra hiç görmedim ev kuşu heralde sürekli evdeydi arabasını hiç çıkarmadı cuma günü park ettiği gibi durdu

cancağızım, bu sıkıntılı süreçte karışık duygular içersinde olmandan daha doğal birşey yok.. kendini kaptırma yeter..

ara güzelce sabit telefondan: senin söyleyeceğin cümleler şunlar, bilkentlininkileri yazmadım, onları hayal edersin zaten :KK70:

-bilkentli bey selamlar ben dranas, nasılsınız?
-teşekkürler ben de iyiyim.. randevunuzu şu gün şu saate aldım..
-rica ederim, önemi yok.. size de iyi günler..

bu behzat ç çok güzelmiş,hepiniz de izliyosunuz sanırım ama ben hiç izlemedim :26:

cancağızım, bu sıkıntılı süreçte karışık duygular içersinde olmandan daha doğal birşey yok.. kendini kaptırma yeter..

ara güzelce sabit telefondan: senin söyleyeceğin cümleler şunlar, bilkentlininkileri yazmadım, onları hayal edersin zaten :KK70:

-bilkentli bey selamlar ben dranas, nasılsınız?
-teşekkürler ben de iyiyim.. randevunuzu şu gün şu saate aldım..
-rica ederim, önemi yok.. size de iyi günler..

Bey mi:KK1: ay ben çok utanırım heyecanımı bir yatıştırayım arayacağım

benim ağır abi de organizasyon özürlüdür.
hatta şöyle bir anımız vardır. hala her cemiyette anlatır zevkle rezil ederim onu.
bugün rezil olma sırası burasıymış.

doğumgünüm benim.
hafta içi olduğundan mıdır nedir şimdi sebebini hatırlamıyorum ama organizasyon yapmamıştım.telefon açtım paşazadeye.
"akşam gelirken şarap almayı unutma canım".
bu ona şifre gibi gelmiş olmalı ki, gelirken koca bir buket de gül getirmiş.
"aferim" dedim içimden, "yağmasa da gürlüyor"
güzel ve romantik bir gece, kız da ogün pek usluydu.

aradan 10 gün kadar geçti. şirketin yeni yıl yemeğindeyiz.
ülke müdürü dedi ki "hatunlar içmeyin.sizinkiler küp olma yolunda, siz kullanırsınız arabayı."
ben de bir kadeh şarabı ya içtim ya içmedim.
benim adam atladı ortaya "valla dedi benim hatun 1 kadehle de çakırkeyif olur isterse. geçen evlilik yıldönümümüzdü, 2 kadeh şarapla olmuştu"
durdum suratına baktım.
(gözünüzde yaklaşık 25 kişilik uzun bir masa canlandırın. üst düzey yöneticilerle dolu)
herkes x nasıl da kapak yaptı, acaba csi buna ne cevap verecek derken,
ben "aşkım o evlilik yıldönümümüz değil doğumgünümdü " dedim.
bütün masa sustu. paşamın surat kıpkımızı "saçmalama ya evlilik yıldönümümüzdü"
ben gülümsüyorum ama saçlarım diken diken "ad-soyad bizim evlilik yıldönümümüz şubatta ve biz daha aralıktayız. geçirmiş olduğumuz da benim doğumgünümdü".

sonra çok kızdım kendime o kadar uzatmasamıydım diye
çünkü gece boyunca işle ilgili bir konuda bile yorum yapacakken benimki
ülke müdürü hemen susturuyordu "sen önce csi ın doğumgünüyle evlilik yıldönümüzü karıştırma, sonra gel bana yeni fikilerle diye"

güzeldi.. güzel:KK9:

oyyyy oyyyy çok fena olmuşşşşşş

Atakule ölü bir yer yemek yenecek mekan bile yok mesela bilkent çay yolu oaralara takılsak ya da tunalı

Tunalıda elizinde müthiş dürüm döner var. Allahımmm ne kadan lezizzzz :KK70:

benim ağır abi de organizasyon özürlüdür.
hatta şöyle bir anımız vardır. hala her cemiyette anlatır zevkle rezil ederim onu.
bugün rezil olma sırası burasıymış.

doğumgünüm benim.
hafta içi olduğundan mıdır nedir şimdi sebebini hatırlamıyorum ama organizasyon yapmamıştım.telefon açtım paşazadeye.
"akşam gelirken şarap almayı unutma canım".
bu ona şifre gibi gelmiş olmalı ki, gelirken koca bir buket de gül getirmiş.
"aferim" dedim içimden, "yağmasa da gürlüyor"
güzel ve romantik bir gece, kız da ogün pek usluydu.

aradan 10 gün kadar geçti. şirketin yeni yıl yemeğindeyiz.
ülke müdürü dedi ki "hatunlar içmeyin.sizinkiler küp olma yolunda, siz kullanırsınız arabayı."
ben de bir kadeh şarabı ya içtim ya içmedim.
benim adam atladı ortaya "valla dedi benim hatun 1 kadehle de çakırkeyif olur isterse. geçen evlilik yıldönümümüzdü, 2 kadeh şarapla olmuştu"
durdum suratına baktım.
(gözünüzde yaklaşık 25 kişilik uzun bir masa canlandırın. üst düzey yöneticilerle dolu)
herkes x nasıl da kapak yaptı, acaba csi buna ne cevap verecek derken,
ben "aşkım o evlilik yıldönümümüz değil doğumgünümdü " dedim.
bütün masa sustu. paşamın surat kıpkımızı "saçmalama ya evlilik yıldönümümüzdü"
ben gülümsüyorum ama saçlarım diken diken "ad-soyad bizim evlilik yıldönümümüz şubatta ve biz daha aralıktayız. geçirmiş olduğumuz da benim doğumgünümdü".

sonra çok kızdım kendime o kadar uzatmasamıydım diye
çünkü gece boyunca işle ilgili bir konuda bile yorum yapacakken benimki
ülke müdürü hemen susturuyordu "sen önce csi ın doğumgünüyle evlilik yıldönümüzü karıştırma, sonra gel bana yeni fikilerle diye"

güzeldi.. güzel:KK9:

Ayyyyy kıyamam yaaa :KK70: Bu adamlarda özel gün problemi var.

Dün tvde beren saat var doğum günlerini vs söylüyorlar. Diyor ki; olur mu yahu beren 84 doğumlu. Cümle boğazına takıldı!. Sacma sapan seylri ezberlerler ama yıldönümlerini unuturlar :KK47:

Kızılay yapalım ama Leman olmasın gerçekten çok ağır oranın servisi...
bayramda gidiyor musunuz biyerlere...gitmiyorsanız haftaya cuma...cuma namazı payını da kaptırırız:))
ayy nasıl bir devlet memuru zihniyeti heee...

sivricim ben düşünmüyorum tatlım...çok yoruldum ben...çok yorgunum hala...5 yıllık kalkınma planımda yok..Allah olmayana isteyene versin inşallah....

Atakule ölü bir yer yemek yenecek mekan bile yok mesela bilkent çay yolu oaralara takılsak ya da tunalı

canım en üst katı var, dönen bi restaurant, yemekler de manzara da güzel ama yer dönüp durdukça yediklerin midende alt üst oluyor:KK9: zaten gereksiz pahalı bi yer, eşim ilk maaşını alınca götürmüştü beni gariban öğrenciydim o zamanlar, içime oturmuştu yemek. ben de bidaha da gitmem (davos mode on:KK34:)

yok ya erkeğe öyle romantik hediyeler fyaramıyor..

fotolarımızı bilmem şuraya bastırıyım filan.. yok ikimizin adından kol düğmesi yaptırıyım..

biz de işi gereği 1 ay ayrı kalacaktık çıkarken dijital çerçeve alıp fotolarımızı sevdiğimiz şarkılar eşliğinde yükledim.. hani evlendiğimizde de düğün fotolarını yükleriz diye..

çerçeve kutusu içinde duruyor şu anda..
hediyeme bakarken eminim bunun yerine bi atkı bile alsaydı daha iyiydi diye geçirdi içinden..

o son oldu öğrendim ki somut işine yarayacak şeyler alacaksın..

ben her zaman karşımdakinin ihtiyacı olan şeyler alırım.

mesela eşim saat alacaktı kendine, bigün dedim gel netten saat bakalım, beğendi bi tane, unuttu sonra tabi acil ihtiyacı olmadığı için.. şimdi onu aldım.. kafam rahat.. öyle herşeyi beğenmez zaten paşa hazretleri :KK1:

bu arada behzat ç ne zaman başlıcak kızlar?sinema filminde bip te yoktur oh:)

13 kasımda başlıomuş dizimiz. Heyecanlan bekliyorum. BU haftaiçi de filme gitmm lazım :KK70:

Kale de başımıza bir iş gelmesin gerçi ben orayı gündüz çok merak ediyorum bir kere eşimin arkadaşlarıyla akşam gitmiştik
benim ufaklığa eşim it demeyi öğretmiş durup duruken it diyor kızım it kim diyorum ben it diyor:KK53:

Ahaha oda doğru, başımıza iş gelebilir...

İt mi hahahhaha manyak bunlar yaa :KK70: Adam gibi birşey öğretmezler zaten.

Canım ben cuma günü gittim süperdi tabi küfürler de havada uçuşuyordu bir de savcıyla behzatın bir sahnesi:KK17:

Küfürsüz behzat ç balkonsuz eve benzer :KK1:

Elmayra Tunalı'da kıtır kumpir vardı ismini yanlış hatırlamıyorsam kumpirimizi alıp arkadaşlarla kuğulu parkta yerdik çok lezzetliydi acaba hala duruyor mu ki

bu behzat ç çok güzelmiş,hepiniz de izliyosunuz sanırım ama ben hiç izlemedim :26:

ben geçen sene hiç dizi izlemedim.. düğün hazırlıklarıyla evle ilgilenmekle geçti geçen sezon..

bütün diziler fragmanından takip edilebiliyor ama behzat ç.nin fragmanından birşey anlaşılmıyor..

bi de çekimi farklı ya beni daraltıyor..

Canım ben cuma günü gittim süperdi tabi küfürler de havada uçuşuyordu bir de savcıyla behzatın bir sahnesi:KK17:

oo süper cnm görmek lazım.tv de saç sakal birbirine karışmış gibiydi iyice dün gösteriyorduda:)

lemayracım deniz yıldızı ne alemde acaba deniz geberdimi

canım erkekler böyle maalesef tam anlamıyla romantik erkek varmıdır hiç bilmiyorum geneli odun yani genelinden fazlası hemde:)
bazen süslenirim bi yere gidicez bakarım suratına doğru dururum karşısında güzel olmuşsun desin die.sonra dayanamam hayatım ne kadar odunsun derim güler:KK1:insan bi güzel olmuşsun der derim.Ben dicektim sen söylüyosun 2 dk sabret der:KK1:

o ne kadar güzel olmussun lafini ben hic duymam hele cumartesi günü sinirlerimi alt üst etti...dügüne gidecektik...bi elbise giydim sifir kol....kiyameti kopardi....bende altta kalmadim....abartili birsey degildi hani....ama keyfimi kacirmayi basardi beyefendi....geri kafali odun....

X