Dert yok, Sohbet var.... :)

zavallı eşim bi defasında benım söylemelerimden bıkarak çiçek göndermiş ama gelmedi çiçek ne sinir olmuştum yanlış adrese gitmiş.
bütün gün benden telefon beklemişti teşekkür için
en son dayanamayıp sana bugün bişe gelmedimi demişti:)

Aslanım mı
benimkinin bana söyledikleri
potuk ayı yavrusu demekmiş
sertaç
koçum benim

Ah ah kimi bulamaz kimi de kıymet bilmez Adama söyleme bari de hevesi kırılmasın garibimin

Ben de sevgiliyken eşimin evine çiçek göndermiştim benimki tam salaklık

olsun cnm en azından düşünmüş
bende kız kulesine hiç gitmedim hep söylerim eşime içimde kaldı yaaa

ya öylede ben kafasini yorsun istiyorum...düsünsün acaba lal bunu mu begenir bunu mu desin...ama sanirim fazla hayal kuruyorum....

sen bilmezsin öyle boğazdı, ortasında tarihi eserdi angara bebesiiiiiiiiii

(siz misiniz öğle arasında bile buluşma ayarlayan )

hıh

hahahahhaha ayyyy yanlış adres süpriz de elinde patlamış

Aslanım mı
benimkinin bana söyledikleri
potuk ayı yavrusu demekmiş
sertaç
koçum benim

Hahahhaha hakkını yemeyelim cok yaratıcı adammış

Benim ufaklık da tam angaralı kendinden küçüklere bebe diyor kaşa gaş, taşa daş diyor

behzat ç bana "la" kelimesini kazandırdı ki, bir bayana hiç yakışmıyor, insan içinde kullanmamaya çalışıyorum, ama içimden sürekli kullanmak istiyorum

dranas ne yaptın tatlım?

Daha aramadım heyecan bastı sesim titrer konuşamam acaba ben bu adama karşı bir şeyler mi hissediyorum da dışıma vurmaya utanıyorum ama bu kadar hızlı davranması beni mutsuz etti gerçi cumadan sonra hiç görmedim ev kuşu heralde sürekli evdeydi arabasını hiç çıkarmadı cuma günü park ettiği gibi durdu

ya öylede ben kafasini yorsun istiyorum...düsünsün acaba lal bunu mu begenir bunu mu desin...ama sanirim fazla hayal kuruyorum....
canım erkekler böyle maalesef tam anlamıyla romantik erkek varmıdır hiç bilmiyorum geneli odun yani genelinden fazlası hemde:)
bazen süslenirim bi yere gidicez bakarım suratına doğru dururum karşısında güzel olmuşsun desin die.sonra dayanamam hayatım ne kadar odunsun derim gülerinsan bi güzel olmuşsun der derim.Ben dicektim sen söylüyosun 2 dk sabret der

Allahim sen nelere kadirsin...isteyene degil istemeyene böyle huy veriyorsun....

Ben de sevgiliyken eşimin evine çiçek göndermiştim benimki tam salaklık

ayy dranas sen pek azılere girme istersen canım

lalcim eğer yapacak karakterde değilse
beklentilerini yükseltme
bu sefer daha çok üzülüyor insan

benim ağır abi de organizasyon özürlüdür.
hatta şöyle bir anımız vardır. hala her cemiyette anlatır zevkle rezil ederim onu.
bugün rezil olma sırası burasıymış.

doğumgünüm benim.
hafta içi olduğundan mıdır nedir şimdi sebebini hatırlamıyorum ama organizasyon yapmamıştım.telefon açtım paşazadeye.
"akşam gelirken şarap almayı unutma canım".
bu ona şifre gibi gelmiş olmalı ki, gelirken koca bir buket de gül getirmiş.
"aferim" dedim içimden, "yağmasa da gürlüyor"
güzel ve romantik bir gece, kız da ogün pek usluydu.

aradan 10 gün kadar geçti. şirketin yeni yıl yemeğindeyiz.
ülke müdürü dedi ki "hatunlar içmeyin.sizinkiler küp olma yolunda, siz kullanırsınız arabayı."
ben de bir kadeh şarabı ya içtim ya içmedim.
benim adam atladı ortaya "valla dedi benim hatun 1 kadehle de çakırkeyif olur isterse. geçen evlilik yıldönümümüzdü, 2 kadeh şarapla olmuştu"
durdum suratına baktım.
(gözünüzde yaklaşık 25 kişilik uzun bir masa canlandırın. üst düzey yöneticilerle dolu)
herkes x nasıl da kapak yaptı, acaba csi buna ne cevap verecek derken,
ben "aşkım o evlilik yıldönümümüz değil doğumgünümdü " dedim.
bütün masa sustu. paşamın surat kıpkımızı "saçmalama ya evlilik yıldönümümüzdü"
ben gülümsüyorum ama saçlarım diken diken "ad-soyad bizim evlilik yıldönümümüz şubatta ve biz daha aralıktayız. geçirmiş olduğumuz da benim doğumgünümdü".

sonra çok kızdım kendime o kadar uzatmasamıydım diye
çünkü gece boyunca işle ilgili bir konuda bile yorum yapacakken benimki
ülke müdürü hemen susturuyordu "sen önce csi ın doğumgünüyle evlilik yıldönümüzü karıştırma, sonra gel bana yeni fikilerle diye"

güzeldi.. güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…