- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
özel günleri hatırlar cnm işyerime çiçek gönderir yada eve gül alır gelir hediye bile alamasa...
bu sene çiçek alabildi sadece şuan iş aradığı için ama hatırlaması benim için önemli olan tabiki.ama sevgiliyken çok hediyelere boğardı:)geçenlerde kalbimi kırmıştı işten bir geldim eve kapıyı açtım küçük küçük not kağıtları notlar yazmış yatak odasına kadar toplaya toplaya gittim.baktım yatağın üzerindede gül vardıbazen romantik olabiliyo.biz romantik komedi tadındayız bide bir defterimiz var içimizden geldiğinde yazarız eşimle birbirimize..ama bayadır yazmadık dur akşam bi çemkireyim:)
Senin kocanın iyi bir marangoza ihtiyacı varGönder onu türkiyeye de azcık yontalım
kapıcıya söylemek daha riskli canım, kapıcıdır, gider birilerine söyler, eşinin kulağına gitme yolu açılabilir.
adamın kendisine söylersen de, şu aşamada gereksiz bir muhabbet doğabilir aranızda..
yani bu randevuyu hiç almasan, daha iyi olacak sanki (almışsın zaten de; iptal etsen vs)
Sivrimmmm seni görünce aklıma menemen geliyo yahuAllah bağışlasınnnn yavrunuuuu.
evt cnm oda sadece fomalite icabi....ben igneli laflar ede ede....
Benim de var bir tane tek taşım taşı zor görünüyor
öğle tatili çok iyi fikir bence de,alırız iznimizi allah devletimize zeval vermesin
Kızlar ben bu bizim Bilkentlinin randevusunu aldım numarası var ama diyorum ki kapıcıya söyleyim o bildirsin hani onunla ilgilenmediğimi anlasın ya da mesaj mı atsam sadece:44:
Randevu günü da yarın sabah dokuzda gelsin dedi hoca hoca beni tanıyor o yüzden randevuyu hemen verdi
öğle tatili çok iyi fikir bence de,alırız iznimizi allah devletimize zeval vermesin
Ama mekan olarak herkesin kolaylıkla gelebileceği bir yer olsun mesela ben Sıhhiyedeyim
aaa neden peki cnm?
Kızılay nasıl. mesela lemanda güzel bir öğle yemeği yer kafaları dağıtırız....
Kendimi durdurmaya çalışıyorum ama olmuyor sabah ilk işim randevuyu almak oldu gerçi kapıcı dediğin gibi riskli olmazsa iş telefonundan arayıp söylesem ya da mesaj mı atsam :26: iptal mı edeyim biri beni durdurmalı zatenbunu iş yerinde birine anlatsam arkadaşlarım hakkımda neler düşünür
güzel günlerdi canım ya, eşimi özledim. ilk yıldönümümüzde bile yoktu görev nedeniyle...
sülalesiyle göndersem olmaz mi....
Kendimi durdurmaya çalışıyorum ama olmuyor sabah ilk işim randevuyu almak oldu gerçi kapıcı dediğin gibi riskli olmazsa iş telefonundan arayıp söylesem ya da mesaj mı atsam :26: iptal mı edeyim biri beni durdurmalı zatenbunu iş yerinde birine anlatsam arkadaşlarım hakkımda neler düşünür
canım o zaman tel.den özel numara ile ara..
sana ulaşabileceği direk bir numara olmasın elinde.. cep tel. ya da kurumdaki dahili hattın gibi.. mesaj falan asla atma..
ben de tam leman diyecektimama çok gürültülü olabiliyor orası, muhabbet edebilir miyiz?
evet canım lemanın yemekleri de çok güzel ama yemek servisi çok geç oluyor ama güzel bir mekan
canım o zaman tel.den özel numara ile ara..
sana ulaşabileceği direk bir numara olmasın elinde.. cep tel. ya da kurumdaki dahili hattın gibi.. mesaj falan asla atma..
özel numaradan aradım cebimi kare 31 kare yaptım ama özel numaradan çağrı kabul etmiyormuş
özel günleri hatırlar cnm işyerime çiçek gönderir yada eve gül alır gelir hediye bile alamasa...
bu sene çiçek alabildi sadece şuan iş aradığı için ama hatırlaması benim için önemli olan tabiki.ama sevgiliyken çok hediyelere boğardı:)geçenlerde kalbimi kırmıştı işten bir geldim eve kapıyı açtım küçük küçük not kağıtları notlar yazmış yatak odasına kadar toplaya toplaya gittim.baktım yatağın üzerindede gül vardıbazen romantik olabiliyo.biz romantik komedi tadındayız bide bir defterimiz var içimizden geldiğinde yazarız eşimle birbirimize..ama bayadır yazmadık dur akşam bi çemkireyim:)
sivri...kııızzz....gerçekten mi...anaaaaammm çok geç kalmışım be yawww...
olsun bana da izmirdeki tarotçu abla ikinciyi doğuracan erkek dedi...
hayırlı olsun kuzuuummmm...Allahım sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına...
oy oy maşallah enişteye Allah nazarlardan korusun, böyle er kişilerin yurtta ve dünyada sayılarını arttırsın, amin
brck, bol bol erkek çocuğu doğur, bu genlerin hayata devam etmesi lazım
Ben sizin tanışma hikayenizi okumuştum çok güzeldi canım
:))) sağol canım allah sizlerede nasip etsin:)
şu an nasıl değişme gelişme varmı bari?
kaç yıllık sızınkı?
benım tektaşım büyük ama pırlanta değil
napsın kocacığım bi maaşıyla tekbaşına aldı benı:)
sendemı devlettesın.devlet işi olunca daha ıyı oluyo be çok şükür.
numarasını verdımı sana bılkentlı?