Dert yok, Sohbet var.... :)

Benim eşimde evdeyken zile basınca kapıyı açar boş boş suratıma bakar arkasını dönüp gider
Bir de anahtarın yok mu diye söylenir ne çiçeği ne böceği
Bütün gün aç oturur yine de beni bekler valla bu yaşına kadar koli koli yumurta yumurtlaması lazımdı

olsun cnm en azından düşünmüş
bende kız kulesine hiç gitmedim hep söylerim eşime içimde kaldı yaaa

biz de birlikte çok güleriz.. herşeyi geyiğe döndürdüğümüz için ikimiz de romantizm sularında yüzemeyiz.. anca kahkaha krizi ile birbirimizi boğarız

yani benimki odun afedersiniz ama onun odunlaşmasında benim de katkım büyük, o yüzden kendi odunumla kifayet ediyorum

Bu buluşma işini neden özelden falan konuşmuyorsunuz hatunlar??

Istanbul'da olan var,kocaeli'de olan var

gelen var gelemeyen var,canı çeken kıskanan var aaaaaaa

Asudecim ya bizim kocalarımız bu kadar aynı olması çok enterasan bana sertaç naber der düşünsene karısına sertaç diyor
Evde boğuşurduk sanki iki erkek boğuşur gibi ben onu yumruklardım ama işte son zamanlarda bu odun hali bile değişmişti

Bu buluşma işini neden özelden falan konuşmuyorsunuz hatunlar??

Istanbul'da olan var,kocaeli'de olan var

gelen var gelemeyen var,canı çeken kıskanan var aaaaaaa

Aaaa gizlimiz saklımız mı var

İstanbulda buluşmak icin bir günlerini ayırmaları lazım. Ankarada iki arada bir derede görüşülebiliryor bak

şimdi gördüm bunu
he valla 23 yaşındayım ama ben mutluyum ya asude allaha şükür.
19 yaşımda işe girdim eşimle tanıştım.
20 yaşımda evlendim

ama şimdi iyikide evlenmişim diyorum.
içimde kalan bişeyimde olmadı bu 2. erken oldu bende şokkk oldum ama oldu işte:)

iyikide oldu derim inşallah

sende emınımm olunca ben boş yaşamışım daha erken yapsaymışım diceksin

bende acaba yapmadimi diye aklima geldi de....insallah bi an evvel kavusursunuz birbirinize....

yapmasaydı hayatı boyu çenemden kurtulamazdı canım,
amin inşallah bi kavuşalım da hayatı boyu yıldönümümüzü unutsa da kızmıcam:44:

ahahahah

ya aynı kuzu valla ya, aynı fabrikanın çıktıları..

geçen gün bana sohbet ederken söz arasında hitap olarak "aslanım" dedi dedim ya adam şaka mısın, insan arkadaşına bile aslanım diye hitap etmez.. gerzek ya

hahahha sertac naber mi D:.

Ayh hiç gülesim yoktu

benimkide evde tiger gibi zıplar zıpzıp atlar kanepeyedizilere yorum yapması beni öldürüyo zatenolsun cnm allah gülmekten ayırmasın en önemlisi o sizede nice nice yıllar mutlulukla sağlıkla.
kız kulesine ben de gitmedim,taşa tutulmam lazım 30 sene istanbul'da yaşa ama gitme
bende 24,5 senedir gitmedim

kızlar

ben kızkulesine gittim,

aptal ve yemekleri iğrenç bir restorasyon var sadece..

hiç değmez kasmayın, uzaktan izlemek daha anlamlı

bir daha asla gitmem

"kızkulesi benim için bitmiştir, daha da kızkulesine gitmem" (davos ayarı mode on)

saol cnm ve çok pahalıymış biz öyle duyduk

Son düzenleme:

ahahaha öyle olur zaten, uzaktan bakınca daha güzel dimi

Eşim defalrca çeşitli şekillerde evlenme teklifi etti bana kabul etmedim,ama en son doğumgünümde etti hadi bari evlenelim dedim

Benimki çiçeği,hediyeyi eksik etmez hiç,bazen sofrayı kurar bir bakarım yanında bir tane gül,durduk yere :26:

Ama ben romantizmi sevmem,benim için komik olmalı sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…