Dert yok, Sohbet var.... :)

özel günleri hatırlar cnm işyerime çiçek gönderir yada eve gül alır gelir hediye bile alamasa...
bu sene çiçek alabildi sadece şuan iş aradığı için ama hatırlaması benim için önemli olan tabiki.ama sevgiliyken çok hediyelere boğardı:)geçenlerde kalbimi kırmıştı işten bir geldim eve kapıyı açtım küçük küçük not kağıtları notlar yazmış yatak odasına kadar toplaya toplaya gittim.baktım yatağın üzerindede gül vardı:KK16:bazen romantik olabiliyo.biz romantik komedi tadındayız:KK1:bide bir defterimiz var içimizden geldiğinde yazarız eşimle birbirimize..ama bayadır yazmadık dur akşam bi çemkireyim:)

oy oy maşallah enişteye Allah nazarlardan korusun, böyle er kişilerin yurtta ve dünyada sayılarını arttırsın, amin :KK1:

brck, bol bol erkek çocuğu doğur, bu genlerin hayata devam etmesi lazım :KK1:

kapıcıya söylemek daha riskli canım, kapıcıdır, gider birilerine söyler, eşinin kulağına gitme yolu açılabilir.

adamın kendisine söylersen de, şu aşamada gereksiz bir muhabbet doğabilir aranızda..

yani bu randevuyu hiç almasan, daha iyi olacak sanki (almışsın zaten de; iptal etsen vs)

Kendimi durdurmaya çalışıyorum ama olmuyor sabah ilk işim randevuyu almak oldu gerçi kapıcı dediğin gibi riskli olmazsa iş telefonundan arayıp söylesem ya da mesaj mı atsam :26: iptal mı edeyim biri beni durdurmalı zaten:KK31: bunu iş yerinde birine anlatsam arkadaşlarım hakkımda neler düşünür

Sivrimmmm seni görünce aklıma menemen geliyo yahu :KK1: Allah bağışlasınnnn yavrunuuuu.

:))) sağol canım allah sizlerede nasip etsin:)

evt cnm oda sadece fomalite icabi....ben igneli laflar ede ede....

şu an nasıl değişme gelişme varmı bari?
kaç yıllık sızınkı?

Benim de var bir tane tek taşım taşı zor görünüyor:KK1:

benım tektaşım büyük ama pırlanta değil:KK43:
napsın kocacığım bi maaşıyla tekbaşına aldı benı:)

öğle tatili çok iyi fikir bence de,alırız iznimizi allah devletimize zeval vermesin:KK34:

sendemı devlettesın.devlet işi olunca daha ıyı oluyo be çok şükür.

Kızlar ben bu bizim Bilkentlinin randevusunu aldım numarası var ama diyorum ki kapıcıya söyleyim o bildirsin hani onunla ilgilenmediğimi anlasın ya da mesaj mı atsam sadece:44:
Randevu günü da yarın sabah dokuzda gelsin dedi hoca hoca beni tanıyor o yüzden randevuyu hemen verdi

numarasını verdımı sana bılkentlı?

Kendimi durdurmaya çalışıyorum ama olmuyor sabah ilk işim randevuyu almak oldu gerçi kapıcı dediğin gibi riskli olmazsa iş telefonundan arayıp söylesem ya da mesaj mı atsam :26: iptal mı edeyim biri beni durdurmalı zaten:KK31: bunu iş yerinde birine anlatsam arkadaşlarım hakkımda neler düşünür

canım o zaman tel.den özel numara ile ara..

sana ulaşabileceği direk bir numara olmasın elinde.. cep tel. ya da kurumdaki dahili hattın gibi.. mesaj falan asla atma..

sülalesiyle göndersem olmaz mi....

Olur olur, beni biliyosun zaten birilerini büyütmekte üstüme yok :KK1:

Ayyy kapıcıyı işin içine sokarsan bütün dikmen duyar alimallah :KK70:

Kibar kibar ara ve randevunuzu aldım de, iyi günler de kapat... Daha fazla muhattap olmamlısın. Cebinden de sakın arama. Sabit numradan ara.

ben de tam leman diyecektim :KK53: ama çok gürültülü olabiliyor orası, muhabbet edebilir miyiz?

sana ulaşabileceği direk bir numara olmasın elinde.. cep tel. ya da kurumdaki dahili hattın gibi.. mesaj falan asla atma..

özel numaradan aradım cebimi kare 31 kare yaptım ama özel numaradan çağrı kabul etmiyormuş

evet canım lemanın yemekleri de çok güzel ama yemek servisi çok geç oluyor ama güzel bir mekan

Önceden rezervasyon yaptırıp sipariş veririz, gider gitmez yemeklerimiz gelir, sohbetimizi eder kalkarız olmaz mı?

Aklın yolu bir işte :KK70:

özel günleri hatırlar cnm işyerime çiçek gönderir yada eve gül alır gelir hediye bile alamasa...
bu sene çiçek alabildi sadece şuan iş aradığı için ama hatırlaması benim için önemli olan tabiki.ama sevgiliyken çok hediyelere boğardı:)geçenlerde kalbimi kırmıştı işten bir geldim eve kapıyı açtım küçük küçük not kağıtları notlar yazmış yatak odasına kadar toplaya toplaya gittim.baktım yatağın üzerindede gül vardı:KK16:bazen romantik olabiliyo.biz romantik komedi tadındayız:KK1:bide bir defterimiz var içimizden geldiğinde yazarız eşimle birbirimize..ama bayadır yazmadık dur akşam bi çemkireyim:)

maşallah maşallah bizimkiler tanışsında azıcık sürtünsün ona belki buşlaşır.
gerçi hakkını yemım düşüünür ama o kadar güllü falan değil.
hediyemı eksik etmez ama:)

sivri...kııızzz....gerçekten mi...anaaaaammm çok geç kalmışım be yawww...
olsun bana da izmirdeki tarotçu abla ikinciyi doğuracan erkek dedi...
hayırlı olsun kuzuuummmm...Allahım sağlıcakla almayı nasip etsin kucağına...

sağol betişim sağolda 5 aylık hemıde.
iki oğlan bide koca napcam ben yawww

oğlanlarıda eşim gibi yetiştirmem lazım yoksa yandım kı ne yandımmm

geç kaldım derken düşünüyomusunnn:KK52::KK52::KK52::KK52:

burada eşleri/nişanlıları hatta sevgilileri çiçek böcek gönderen hatunları görünce benimkine bi sinir oluyorum.. eve gidince başlıyorum...

-sen beni kızkulesine bile götürmedin
-suadada yemek bile yedirmedin..
-işe çiçek göndermedin
-bana hiç sürpriz yapmadın..

çiçek almak gibi bir alışkanlığı yoktur..2.5 senede 2 kere.. ama o istemeye gelirken getirdiği çiçeği de sayıyor 3 diyor:))

özür dilemek için profiterol alır bana :))

evet sürprizden hiç anlamaz ama işten erken gelmişse önlüğü takmış yemek yaparken bulurum onu heh işte o bana yetiyor..

bizimki de canimi istedimi cok asiriya kacmasada cicek gönderir ama onun disinda pe bi icraat yok...evlilik yildönümünde bi ic camasiri sallayip gelebilmisti ancak....sinir olmustum....hediyenin maddi degeri önemli degil ama is fikir yürütmekte....önemli olan o....

oy oy maşallah enişteye Allah nazarlardan korusun, böyle er kişilerin yurtta ve dünyada sayılarını arttırsın, amin :KK1:

brck, bol bol erkek çocuğu doğur, bu genlerin hayata devam etmesi lazım :KK1:

:KK1:saol cnm önce bi kızım olsun yaa çok istiyorum kız bebiş.3 senemiz bitti bakalım hayırlısı artık olsun bi tane 2 tanesi boş geçti kimyasal oldu maalesef..
yok aslında romantik diilizdir pek olmaya çalışsakta gülüyoruz biz yaa:)

Ben sizin tanışma hikayenizi okumuştum çok güzeldi canım

teşekkür ederim canım, herşey güzel ama şu ayrılıklar olmasa...

:))) sağol canım allah sizlerede nasip etsin:)

şu an nasıl değişme gelişme varmı bari?
kaç yıllık sızınkı?

benım tektaşım büyük ama pırlanta değil:KK43:
napsın kocacığım bi maaşıyla tekbaşına aldı benı:)

sendemı devlettesın.devlet işi olunca daha ıyı oluyo be çok şükür.

numarasını verdımı sana bılkentlı?

evet canım devletteyim çok şükür, seni de tebrik ederim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. analı babalı büyüsün inş

X