- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
ahahaha öyle olur zaten, uzaktan bakınca daha güzel dimi
sen bilmezsin öyle boğazdı, ortasında tarihi eserdi angara bebesiiiiiiiiii
(siz misiniz öğle arasında bile buluşma ayarlayan )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahaha öyle olur zaten, uzaktan bakınca daha güzel dimi
ahahahah
ya aynı kuzu valla ya, aynı fabrikanın çıktıları..
geçen gün bana sohbet ederken söz arasında hitap olarak "aslanım" dedi dedim ya adam şaka mısın, insan arkadaşına bile aslanım diye hitap etmez.. gerzek ya
Eşim defalrca çeşitli şekillerde evlenme teklifi etti bana kabul etmedim,ama en son doğumgünümde etti hadi bari evlenelim dedim
Benimki çiçeği,hediyeyi eksik etmez hiç,bazen sofrayı kurar bir bakarım yanında bir tane gül,durduk yere :26:
Ama ben romantizmi sevmem,benim için komik olmalı sürekli
zavallı eşim bi defasında benım söylemelerimden bıkarak çiçek göndermiş ama gelmedi çiçek ne sinir olmuştum yanlış adrese gitmiş.
bütün gün benden telefon beklemişti teşekkür için
en son dayanamayıp sana bugün bişe gelmedimi demişti:)
olsun cnm en azından düşünmüş
bende kız kulesine hiç gitmedim hep söylerim eşime içimde kaldı yaaa
Aslanım mı
benimkinin bana söyledikleri
potuk ayı yavrusu demekmiş
sertaç
koçum benim
zavallı eşim bi defasında benım söylemelerimden bıkarak çiçek göndermiş ama gelmedi çiçek ne sinir olmuştum yanlış adrese gitmiş.
bütün gün benden telefon beklemişti teşekkür için
en son dayanamayıp sana bugün bişe gelmedimi demişti:)
Aslanım mı
benimkinin bana söyledikleri
potuk ayı yavrusu demekmiş
sertaç
koçum benim
ah ah kimi bulamaz kimi de kıymet bilmez :d:d:d adama söyleme bari de hevesi kırılmasın garibimin
yapmasaydı hayatı boyu çenemden kurtulamazdı canım,
amin inşallah bi kavuşalım da hayatı boyu yıldönümümüzü unutsa da kızmıcam:44:
Benim ufaklık da tam angaralı kendinden küçüklere bebe diyor kaşa gaş, taşa daş diyor
dranas ne yaptın tatlım?
canım erkekler böyle maalesef tam anlamıyla romantik erkek varmıdır hiç bilmiyorum geneli odun yani genelinden fazlası hemde:)ya öylede ben kafasini yorsun istiyorum...düsünsün acaba lal bunu mu begenir bunu mu desin...ama sanirim fazla hayal kuruyorum....
Eşim defalrca çeşitli şekillerde evlenme teklifi etti bana kabul etmedim,ama en son doğumgünümde etti hadi bari evlenelim dedim
Benimki çiçeği,hediyeyi eksik etmez hiç,bazen sofrayı kurar bir bakarım yanında bir tane gül,durduk yere :26:
Ama ben romantizmi sevmem,benim için komik olmalı sürekli
Ben de sevgiliyken eşimin evine çiçek göndermiştim benimki tam salaklık
ya öylede ben kafasini yorsun istiyorum...düsünsün acaba lal bunu mu begenir bunu mu desin...ama sanirim fazla hayal kuruyorum....
biz de angaralılar olarak atakuleye gideriz napalım
biz de angaralılar olarak atakuleye gideriz napalım
behzat ç bana "la" kelimesini kazandırdı ki, bir bayana hiç yakışmıyor, insan içinde kullanmamaya çalışıyorum, ama içimden sürekli kullanmak istiyorum