- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
merhaba bayanlar bir derdim vardan sıkılınca buraya geldim.2 haftadır evdeyim.erken doğum riskinden dolayı doktorum izne ayırdı.ama ev hanımlığı hiçte beklediğim özlediğim gibi geçmiyo. bi kere aksilik bu ya iki haftadır iş saatinden bile erken uyanıyorum ve tüm gün evde olmama rağmen hiç bi işe yetişemiyorum gerçi bunda yuvarlana yuvarlana iş yapmamın koca karnımın sancıların etkisi var.çalışırken yemeğim eksik olmazken şimdi yemek bile yapasım yok sadece sürekli okuyorum tek katkısı bu oldu ev bark berbat nasılsa toplarım diye diye tüm gün geçio.insan tüm gün evde olunca bide benim gibi fazla dışarı çıkamayınca annesi daha çok aklına düşüyor.daha çok özlüyor eskiyi ,memleketi .
hayırlısı canım ya,
maddi olarak çok zorlamayacaksa, bırak işi..
liseli saygısız pis ergenlere hiç dayanamam..
canım benim, öncelikle tebrik ederim, Allah sağlıcakla bebişine kavuşmayı nasip eder inşallah..
hem hamilelik stresi, hem evde tek olmak seni huzursuz ediyor olmalı.. annen, kızkardeşin, kayınvalide, görümce, ne bileyim akrabalarından biri gelip seninle kalsa daha iyi hissetmez misin?
merhaba bayanlar bir derdim vardan sıkılınca buraya geldim.2 haftadır evdeyim.erken doğum riskinden dolayı doktorum izne ayırdı.ama ev hanımlığı hiçte beklediğim özlediğim gibi geçmiyo. bi kere aksilik bu ya iki haftadır iş saatinden bile erken uyanıyorum ve tüm gün evde olmama rağmen hiç bi işe yetişemiyorum gerçi bunda yuvarlana yuvarlana iş yapmamın koca karnımın sancıların etkisi var.çalışırken yemeğim eksik olmazken şimdi yemek bile yapasım yok sadece sürekli okuyorum tek katkısı bu oldu ev bark berbat nasılsa toplarım diye diye tüm gün geçio.insan tüm gün evde olunca bide benim gibi fazla dışarı çıkamayınca annesi daha çok aklına düşüyor.daha çok özlüyor eskiyi ,memleketi .
canım benim, öncelikle tebrik ederim, Allah sağlıcakla bebişine kavuşmayı nasip eder inşallah..
hem hamilelik stresi, hem evde tek olmak seni huzursuz ediyor olmalı.. annen, kızkardeşin, kayınvalide, görümce, ne bileyim akrabalarından biri gelip seninle kalsa daha iyi hissetmez misin?
gel tatlı bebek
hoş geldin... ben Nil...
ben ankaralıyım annem ailem ankarada ne yazıkki .gerçekten artık korkmaya başladım doğuruverecem diye. kaynanam burda bana çok yardımcı ama benim hayatta bi felsefem vardır tırnağın varsa başını kaşıcaksın.ben kimseye baş ağrısı olmak istemem. kadına da yük olmak istemiyorum .allahtan burası eşimin memleketi küçük yer. hastane yakın eşim hemen yanıma gelebiliyo çağırınca .bunları düşünüp rahatlıyorum.
hoşgeldin arkadaşım...
kaç aylık hamilesin???umarım sağlıklı bir şekilde bebişini dünyaya getirirsin..
ama senin gebelik ve riskli bir gebeliğin var bence bu yüzden ev hanımlığı hoşuna gitmedi senin..
haklısın insan boş kalınca hep eskilere dalıyo ama gel burda sohbet edelim,atarsın biraz da olsa sıkıntını
bu arada annen uzakta mı???
hoşbulduk arkadaşım çok saol. bugün itibari ile 35 haftamız doldu çok şükür.artık bebiş gelse bile solunum makinesi gerekmicek ondan dolayı rahatladık biraz.annem uzakta ama çağırsam hemen gelir. hani diyo ya şarkıda bi tek annem olsun bana bişi olmaz. o hesaptan işte
kıslaaaarrrr
ben de kaçanlar kervanına katılıyorum :))
harika bir sohbetti, gün nasıl geçti anlamadım..
2,5 gün tatil yapayım, pazartesi iş başı itibariyle sahalara döneceğim..
şimdiden cumhuriyet bayramımız kutlu, tatilimiz mutlu olsun :)))
hepinizi öpüyorum
Rabbım hayırlısıyla kolaycacık yavrunu kucagına almayı nasıp etsınhoşbulduk arkadaşım çok saol. bugün itibari ile 35 haftamız doldu çok şükür.artık bebiş gelse bile solunum makinesi gerekmicek ondan dolayı rahatladık biraz.annem uzakta ama çağırsam hemen gelir. hani diyo ya şarkıda bi tek annem olsun bana bişi olmaz. o hesaptan işte
kıslaaaarrrr
ben de kaçanlar kervanına katılıyorum :))
harika bir sohbetti, gün nasıl geçti anlamadım..
2,5 gün tatil yapayım, pazartesi iş başı itibariyle sahalara döneceğim..
şimdiden cumhuriyet bayramımız kutlu, tatilimiz mutlu olsun :)))
hepinizi öpüyorum
stajyerlik temmuzda bitti...o zamandan beri isci sayilirim...burada malesef öyle....
bırakcam çalışsam da kayınvalidecim ve kayınpederim siz 2 kişi çalışıyosunuz diyor sömürüyor zaten
kardeşim lisede öğretmenlik yapıyor,başladığından beri doktorlarda sürünüyor kız.farenjit oldu
oooo.... neler neler kaynatmissiniz... ben anca telefonu kapatim anniskoyla... simdi de hem acim hem uykum var hem tembelim :) ne yapsam bilemedim...
derli toplu olma konusunda ben pek iyi degilim sanirim yaaa... bunu yazarken masamin üstüne baktim da.. yok yok hic iyi degilim... kitaplar kagitlar kremler...
aslinda bahanelerim var.. yani tek odada kaliyorum, esyalarimi koyabilecegim öyle güzelce bir dolabim yok... bir evin ihtiyaci olan ne varsa tek odaya sigdirmaya calisiyorum.. buna su, deterjan, kuru gidalar da dahil...
ama yine de gercekten istesem sanirim yapabilirim :) neyse insallah bu pazara söyle bir silkelenit ve toparlanirim...
yaptigim da cok iyi yapiyorum ama mesele o yapma anina gecebilme....
geldımmmmmmmmmmmm
hosbulduk nılcımmm
Rabbım hayırlısıyla kolaycacık yavrunu kucagına almayı nasıp etsın
farenjit öğretmen hastalığıdır. şimdi öğretmen olmuş.. az bağırsın bence