Dert yok, Sohbet var.... :)

canım benim, öncelikle tebrik ederim, Allah sağlıcakla bebişine kavuşmayı nasip eder inşallah..

hem hamilelik stresi, hem evde tek olmak seni huzursuz ediyor olmalı.. annen, kızkardeşin, kayınvalide, görümce, ne bileyim akrabalarından biri gelip seninle kalsa daha iyi hissetmez misin?

ben ankaralıyım annem ailem ankarada ne yazıkki .gerçekten artık korkmaya başladım doğuruverecem diye. kaynanam burda bana çok yardımcı ama benim hayatta bi felsefem vardır tırnağın varsa başını kaşıcaksın.ben kimseye baş ağrısı olmak istemem. kadına da yük olmak istemiyorum .allahtan burası eşimin memleketi küçük yer. hastane yakın eşim hemen yanıma gelebiliyo çağırınca .bunları düşünüp rahatlıyorum.

hoşgeldin arkadaşım...

kaç aylık hamilesin???umarım sağlıklı bir şekilde bebişini dünyaya getirirsin..

ama senin gebelik ve riskli bir gebeliğin var bence bu yüzden ev hanımlığı hoşuna gitmedi senin..

haklısın insan boş kalınca hep eskilere dalıyo ama gel burda sohbet edelim,atarsın biraz da olsa sıkıntını

bu arada annen uzakta mı???

amin inş. teşekkürler dua edin inş. arkadaşlar müslümanın müslümana ettiği dua kendisine ettiği duadan daha makbulmuş

ben de kimseye minnet etmeyi sevmem..ama yine de şimdilik bu risk taşıdığın zamanda yardım iste canım kayınvelidenden

hoşbulduk arkadaşım çok saol. bugün itibari ile 35 haftamız doldu çok şükür.artık bebiş gelse bile solunum makinesi gerekmicek ondan dolayı rahatladık biraz.annem uzakta ama çağırsam hemen gelir. hani diyo ya şarkıda bi tek annem olsun bana bişi olmaz. o hesaptan işte

kıslaaaarrrr

ben de kaçanlar kervanına katılıyorum :))

harika bir sohbetti, gün nasıl geçti anlamadım..

2,5 gün tatil yapayım, pazartesi iş başı itibariyle sahalara döneceğim..

şimdiden cumhuriyet bayramımız kutlu, tatilimiz mutlu olsun :)))

hepinizi öpüyorum

ohh bak bu güzel haber canım..ahhh anneler ahhh,gurbette o kadar eksikliğini yaşıyorum ki bende

hadi iyi tatiller arkadaşım,seninde bayramın ve tatilin kutlu olsun

oooo.... neler neler kaynatmissiniz... ben anca telefonu kapatim anniskoyla... simdi de hem acim hem uykum var hem tembelim :) ne yapsam bilemedim...

derli toplu olma konusunda ben pek iyi degilim sanirim yaaa... bunu yazarken masamin üstüne baktim da.. yok yok hic iyi degilim... kitaplar kagitlar kremler...

aslinda bahanelerim var.. yani tek odada kaliyorum, esyalarimi koyabilecegim öyle güzelce bir dolabim yok... bir evin ihtiyaci olan ne varsa tek odaya sigdirmaya calisiyorum.. buna su, deterjan, kuru gidalar da dahil...

ama yine de gercekten istesem sanirim yapabilirim :) neyse insallah bu pazara söyle bir silkelenit ve toparlanirim...

yaptigim da cok iyi yapiyorum ama mesele o yapma anina gecebilme....

Rabbım hayırlısıyla kolaycacık yavrunu kucagına almayı nasıp etsın

iyi tatiller....

farenjit öğretmen hastalığıdır. şimdi öğretmen olmuş.. az bağırsın bence

okuyor musun? neden tek odada kalıyorsun merak ettım.....

ainen ya dağıtması çok güzelde toplamaya gelince zor işte :) benimde toplmam gerekiyo odamı sandalyenin üstü fulll kıyafet dolu ananem de dio topla odanı görünce ruhum sıkılıyoo eski topraklar böle hiç bişi zor gelmioo devamlı bişilerle uğraşıp herşeyin muntazam olmasın istiyolar neden biz bu kadar rahatız bu yaşta acaba :)

Rabbım hayırlısıyla kolaycacık yavrunu kucagına almayı nasıp etsın

amin allah razı olsun tüm hamilelere kolaylık versin allah. yaşlı teyzelerin çok güzel bir duası var. allah bir avazda kurtarsın diye dua ediyolar . ne kadar güzel dua. allah herkesleri bir avazda kurtarsın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…