Dert yok, Sohbet var.... :)

Kızlar sanırım sizde benim gibi mükemmeliyetçisiniz herşey kusursuz olacak.Tezgah üzerinde bir bardağım kalsa o gece uyku uyuyamam.3 senelik evliyim ben ne dolabım ne evim bu zamana kadar hiç dağılmamamıştır.Tül bile gözüme yamuk gelse kalkıp yatağımdan onu düzeltirim ve bu yüzden kendimi çok fazla yoruyorum sanırım.Ama bu aralar biraz daha saldım temizlik konusunda yeni evime taşınıcam 2-3 aya ne cam ne kapı siliyorum gerek yok die düşünüyorum anca günlük işler işte.Keşke sabah 9 akşam 5 ve evime yakın ve cumartesi tatil bir işim olsa ozaman herşey daha kolay olurdu...

hava atmak gibi olmasın ama sabah 8:30 öğlen 2:35 çalışıyorum. cumartesi-pazar evdeyim.. sen de gel öğretmen ol güzelim.. ama evde çocuk işte çocuk çıldırabilirsin bazen:KK52:

kızlar sanırım sizde benim gibi mükemmeliyetçisiniz herşey kusursuz olacak.tezgah üzerinde bir bardağım kalsa o gece uyku uyuyamam.3 senelik evliyim ben ne dolabım ne evim bu zamana kadar hiç dağılmamamıştır.tül bile gözüme yamuk gelse kalkıp yatağımdan onu düzeltirim ve bu yüzden kendimi çok fazla yoruyorum sanırım.ama bu aralar biraz daha saldım temizlik konusunda yeni evime taşınıcam 2-3 aya ne cam ne kapı siliyorum gerek yok die düşünüyorum anca günlük işler işte.keşke sabah 9 akşam 5 ve evime yakın ve cumartesi tatil bir işim olsa ozaman herşey daha kolay olurdu...

evet bu huy bana annemden geçmiş sanırım..

Annem kardeşime hamile iken,ki o zaman merdaneli çamaşır makinası var :KK1:

BÜTÜN GECE Doğum sancısı çeke çeke çamaşır yıkamış,doğurcam evde kirli çamaşır kalmasın diye,SABAH BİZİ UYANDIRDI DOĞUMHANEYE GİRMESİYE BABAMIN DOĞDU DEMESİ BİR OLDU :KK9:

Son düzenleme:
valla aslında muallaktayım,ayrılıp ayrılmamakta

kredi borcumuz var ama bende başka durumlarda var o yüzden tiksindim biraz da çıkıcam diyorum

valla büyük cesaret,ben evlendiğimden beri sevdiğim işi yapamıyorum.

Bu çok önemli

insanın yaptığı işte mutlu olması çok ama çok önemli. sonuçta hayatımızın en büyük bölümü iş yerinde geçiyor.

nitelik olarak seni tatmin eden bir iş, bir maaş, insani ilişkiler, kariyer-ilerleme olanakları vs..

maaş harici kısım beni tatmin ediyor, o da zamanla artık yapacak bişi yok :)

Doğum sancısı çeke çeke çamaşır yıkamış,doğurcam evde kirli çamaşır kalmasın diye :KK9:

ya sorma allahtan bizde herşey otomatik.. şanslıyız..

hava atmak gibi olmasın ama sabah 8:30 öğlen 2:35 çalışıyorum. cumartesi-pazar evdeyim.. sen de gel öğretmen ol güzelim.. ama evde çocuk işte çocuk çıldırabilirsin bazen:KK52:
keşke öyle bi işim olsun ömür boyu çalışırım ne güzelll

Doğum sancısı çeke çeke çamaşır yıkamış,doğurcam evde kirli çamaşır kalmasın diye :KK9:

:KK1::KK1::KK1::KK1:

ohhh süper yaa bayılıyorum bu öğretmenlere :))

gerçi ben 30 tane çocuğa (hele liseli ergenler daha fena, küçükler neyse de) 1 saat bile dayanamam :)))

insanın yaptığı işte mutlu olması çok ama çok önemli. Sonuçta hayatımızın en büyük bölümü iş yerinde geçiyor.

Nitelik olarak seni tatmin eden bir iş, bir maaş, insani ilişkiler, kariyer-ilerleme olanakları vs..

Maaş harici kısım beni tatmin ediyor, o da zamanla artık yapacak bişi yok :)

ben evlenmeden 10 sene hastanede çalıştım,şimdi tamamen farklı bir alandayım..

Dediğin gibi maaşı attım bir kenara bari diğer şeyler mutlu etseydi :KK1:

gerçi ben 30 tane çocuğa (hele liseli ergenler daha fena, küçükler neyse de) 1 saat bile dayanamam :)))

ben ilköğretimdeyim ama liseye geçmeye çalışıcam yazın. liseliler daha iyi bence...
ayrıca dayannırsın.. sınıfa öğretmen sıfatıyla girince durum farklı oluyor. evdekine hiç benzemiyor

merhaba bayanlar bir derdim vardan sıkılınca buraya geldim.2 haftadır evdeyim.erken doğum riskinden dolayı doktorum izne ayırdı.ama ev hanımlığı hiçte beklediğim özlediğim gibi geçmiyo. bi kere aksilik bu ya iki haftadır iş saatinden bile erken uyanıyorum ve tüm gün evde olmama rağmen hiç bi işe yetişemiyorum gerçi bunda yuvarlana yuvarlana iş yapmamın koca karnımın sancıların etkisi var.çalışırken yemeğim eksik olmazken şimdi yemek bile yapasım yok sadece sürekli okuyorum tek katkısı bu oldu ev bark berbat nasılsa toplarım diye diye tüm gün geçio.insan tüm gün evde olunca bide benim gibi fazla dışarı çıkamayınca annesi daha çok aklına düşüyor.daha çok özlüyor eskiyi ,memleketi .

ya sorma allahtan bizde herşey otomatik.. şanslıyız..

kesinlikle yaaa,her evde bulaşık makinası vardı bizde yoktu,aldım bende annecime,vefakarım benim :KK16:

sizin öyle bi umudunuz yok galiba

ı ıhhhh yok :KK1:

ben bu yaştan sonra öğretmen falan olamam zaten de,yapamam da..kursta bir kere öğretmen toplantıya girdi sınıfı da bana bıraktı

idare edeyim diye,dövüyordum az kalsın arkadaşlarımı :KK1:

X