Dert yok, Sohbet var.... :)

hava atmak gibi olmasın ama sabah 8:30 öğlen 2:35 çalışıyorum. cumartesi-pazar evdeyim.. sen de gel öğretmen ol güzelim.. ama evde çocuk işte çocuk çıldırabilirsin bazen

evet bu huy bana annemden geçmiş sanırım..

Annem kardeşime hamile iken,ki o zaman merdaneli çamaşır makinası var

BÜTÜN GECE Doğum sancısı çeke çeke çamaşır yıkamış,doğurcam evde kirli çamaşır kalmasın diye,SABAH BİZİ UYANDIRDI DOĞUMHANEYE GİRMESİYE BABAMIN DOĞDU DEMESİ BİR OLDU

Son düzenleme:

insanın yaptığı işte mutlu olması çok ama çok önemli. sonuçta hayatımızın en büyük bölümü iş yerinde geçiyor.

nitelik olarak seni tatmin eden bir iş, bir maaş, insani ilişkiler, kariyer-ilerleme olanakları vs..

maaş harici kısım beni tatmin ediyor, o da zamanla artık yapacak bişi yok :)

ya sorma allahtan bizde herşey otomatik.. şanslıyız..

hava atmak gibi olmasın ama sabah 8:30 öğlen 2:35 çalışıyorum. cumartesi-pazar evdeyim.. sen de gel öğretmen ol güzelim.. ama evde çocuk işte çocuk çıldırabilirsin bazen
keşke öyle bi işim olsun ömür boyu çalışırım ne güzelll

ohhh süper yaa bayılıyorum bu öğretmenlere :))

gerçi ben 30 tane çocuğa (hele liseli ergenler daha fena, küçükler neyse de) 1 saat bile dayanamam :)))

ben evlenmeden 10 sene hastanede çalıştım,şimdi tamamen farklı bir alandayım..

Dediğin gibi maaşı attım bir kenara bari diğer şeyler mutlu etseydi

slm guzel hatunlarrr...

ben de dertlerımı unutup sızlerle sohbet etmek ısterım..........

gerçi ben 30 tane çocuğa (hele liseli ergenler daha fena, küçükler neyse de) 1 saat bile dayanamam :)))

ben ilköğretimdeyim ama liseye geçmeye çalışıcam yazın. liseliler daha iyi bence...
ayrıca dayannırsın.. sınıfa öğretmen sıfatıyla girince durum farklı oluyor. evdekine hiç benzemiyor

ben ilköğretimdeyim ama liseye geçmeye çalışıcam yazın. liseliler daha iyi bence...
ayrıca dayannırsın.. sınıfa öğretmen sıfatıyla girince durum farklı oluyor. evdekine hiç benzemiyor

liseli saygısız pis ergenlere hiç dayanamam..

merhaba bayanlar bir derdim vardan sıkılınca buraya geldim.2 haftadır evdeyim.erken doğum riskinden dolayı doktorum izne ayırdı.ama ev hanımlığı hiçte beklediğim özlediğim gibi geçmiyo. bi kere aksilik bu ya iki haftadır iş saatinden bile erken uyanıyorum ve tüm gün evde olmama rağmen hiç bi işe yetişemiyorum gerçi bunda yuvarlana yuvarlana iş yapmamın koca karnımın sancıların etkisi var.çalışırken yemeğim eksik olmazken şimdi yemek bile yapasım yok sadece sürekli okuyorum tek katkısı bu oldu ev bark berbat nasılsa toplarım diye diye tüm gün geçio.insan tüm gün evde olunca bide benim gibi fazla dışarı çıkamayınca annesi daha çok aklına düşüyor.daha çok özlüyor eskiyi ,memleketi .

ya sorma allahtan bizde herşey otomatik.. şanslıyız..

kesinlikle yaaa,her evde bulaşık makinası vardı bizde yoktu,aldım bende annecime,vefakarım benim

sizin öyle bi umudunuz yok galiba

ı ıhhhh yok

ben bu yaştan sonra öğretmen falan olamam zaten de,yapamam da..kursta bir kere öğretmen toplantıya girdi sınıfı da bana bıraktı

idare edeyim diye,dövüyordum az kalsın arkadaşlarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…