Kızlar sanırım sizde benim gibi mükemmeliyetçisiniz herşey kusursuz olacak.Tezgah üzerinde bir bardağım kalsa o gece uyku uyuyamam.3 senelik evliyim ben ne dolabım ne evim bu zamana kadar hiç dağılmamamıştır.Tül bile gözüme yamuk gelse kalkıp yatağımdan onu düzeltirim ve bu yüzden kendimi çok fazla yoruyorum sanırım.Ama bu aralar biraz daha saldım temizlik konusunda yeni evime taşınıcam 2-3 aya ne cam ne kapı siliyorum gerek yok die düşünüyorum anca günlük işler işte.Keşke sabah 9 akşam 5 ve evime yakın ve cumartesi tatil bir işim olsa ozaman herşey daha kolay olurdu...
kızlar sanırım sizde benim gibi mükemmeliyetçisiniz herşey kusursuz olacak.tezgah üzerinde bir bardağım kalsa o gece uyku uyuyamam.3 senelik evliyim ben ne dolabım ne evim bu zamana kadar hiç dağılmamamıştır.tül bile gözüme yamuk gelse kalkıp yatağımdan onu düzeltirim ve bu yüzden kendimi çok fazla yoruyorum sanırım.ama bu aralar biraz daha saldım temizlik konusunda yeni evime taşınıcam 2-3 aya ne cam ne kapı siliyorum gerek yok die düşünüyorum anca günlük işler işte.keşke sabah 9 akşam 5 ve evime yakın ve cumartesi tatil bir işim olsa ozaman herşey daha kolay olurdu...
valla aslında muallaktayım,ayrılıp ayrılmamakta
kredi borcumuz var ama bende başka durumlarda var o yüzden tiksindim biraz da çıkıcam diyorum
valla büyük cesaret,ben evlendiğimden beri sevdiğim işi yapamıyorum.
Bu çok önemli
evet bu huy bana annemden geçmiş sanırım..
Annem kardeşime hamile iken,ki o zaman merdaneli çamaşır makinası var
Doğum sancısı çeke çeke çamaşır yıkamış,doğurcam evde kirli çamaşır kalmasın diye
Hadi bakalım inş olursun
keşke öyle bi işim olsun ömür boyu çalışırım ne güzelllhava atmak gibi olmasın ama sabah 8:30 öğlen 2:35 çalışıyorum. cumartesi-pazar evdeyim.. sen de gel öğretmen ol güzelim.. ama evde çocuk işte çocuk çıldırabilirsin bazen
evet bu huy bana annemden geçmiş sanırım..
Annem kardeşime hamile iken,ki o zaman merdaneli çamaşır makinası var
Doğum sancısı çeke çeke çamaşır yıkamış,doğurcam evde kirli çamaşır kalmasın diye
hava atmak gibi olmasın ama sabah 8:30 öğlen 2:35 çalışıyorum. cumartesi-pazar evdeyim.. sen de gel öğretmen ol güzelim.. ama evde çocuk işte çocuk çıldırabilirsin bazen
insanın yaptığı işte mutlu olması çok ama çok önemli. Sonuçta hayatımızın en büyük bölümü iş yerinde geçiyor.
Nitelik olarak seni tatmin eden bir iş, bir maaş, insani ilişkiler, kariyer-ilerleme olanakları vs..
Maaş harici kısım beni tatmin ediyor, o da zamanla artık yapacak bişi yok :)
ben evlenmeden 10 sene hastanede çalıştım,şimdi tamamen farklı bir alandayım..
Dediğin gibi maaşı attım bir kenara bari diğer şeyler mutlu etseydi
ohhh süper yaa bayılıyorum bu öğretmenlere :))
gerçi ben 30 tane çocuğa (hele liseli ergenler daha fena, küçükler neyse de) 1 saat bile dayanamam :)))
slm guzel hatunlarrr...
ben de dertlerımı unutup sızlerle sohbet etmek ısterım..........
ben mezarda emekli olucam...67 yasinda....
slm guzel hatunlarrr...
ben de dertlerımı unutup sızlerle sohbet etmek ısterım..........
ben ilköğretimdeyim ama liseye geçmeye çalışıcam yazın. liseliler daha iyi bence...
ayrıca dayannırsın.. sınıfa öğretmen sıfatıyla girince durum farklı oluyor. evdekine hiç benzemiyor
beni duyan okuyan olmadi herhalde arkadaslar....
ya sorma allahtan bizde herşey otomatik.. şanslıyız..
sizin öyle bi umudunuz yok galiba
ohhh süper yaa bayılıyorum bu öğretmenlere :))
gerçi ben 30 tane çocuğa (hele liseli ergenler daha fena, küçükler neyse de) 1 saat bile dayanamam :)))
nasıl ya... 67 yaş nasıl olacak? ne zaman işe başladın?:2: