Dert yok, Sohbet var.... :)

amin allah razı olsun tüm hamilelere kolaylık versin allah. yaşlı teyzelerin çok güzel bir duası var. allah bir avazda kurtarsın diye dua ediyolar . ne kadar güzel dua. allah herkesleri bir avazda kurtarsın inş.

evet,rabbim seni de bir avazda kurtarsın inşallah,annemde öyle der :KK31:

kıslaaaarrrr

ben de kaçanlar kervanına katılıyorum :))

harika bir sohbetti, gün nasıl geçti anlamadım..

2,5 gün tatil yapayım, pazartesi iş başı itibariyle sahalara döneceğim..

şimdiden cumhuriyet bayramımız kutlu, tatilimiz mutlu olsun :)))

hepinizi öpüyorum :21:

güle güle iyi tatiller :)

amin allah razı olsun tüm hamilelere kolaylık versin allah. yaşlı teyzelerin çok güzel bir duası var. allah bir avazda kurtarsın diye dua ediyolar . ne kadar güzel dua. allah herkesleri bir avazda kurtarsın inş.

allah bir avazda kurtarsın

nasılsın canımmmm

ıyıyım cnm ben ev hanımıyım ve bıraz grıp olmusum..bırtaraftan da tv bakıyorummm

ainen ya dağıtması çok güzelde toplamaya gelince zor işte :) benimde toplmam gerekiyo odamı sandalyenin üstü fulll kıyafet dolu ananem de dio topla odanı görünce ruhum sıkılıyoo eski topraklar böle hiç bişi zor gelmioo devamlı bişilerle uğraşıp herşeyin muntazam olmasın istiyolar neden biz bu kadar rahatız bu yaşta acaba :)

tatlım yasın kacc?

allah bir avazda kurtarsın

ıyıyım cnm ben ev hanımıyım ve bıraz grıp olmusum..bırtaraftan da tv bakıyorummm

tatlım yasın kacc?

geçmiş olsun bugün ben de ev hanımıyım. ama iş yapmıyorum, tatilin tadını çıkarıyorum. :KK33:
iş yapmaya da niyetim yok bugün.. ne güzel tatillllllllll

ailen burada herhalde dimi lal??

valla ben anneme 3 saatlik mesafede oturuyorum ama bu yurtdışı işi ı ıhhh çok zor yaaa,allah yardımcın olsun

ben de aileme 3,5 -4 saat mesafedeyim.ama yine de annem halen ağlar dağlar ardına yolladım diye. dağlar ardı dediği de ankaradan yine iç anadolunun bir başka iline gelmem:)))evlenmeden önce safranboluda yalnız yaşıyordum işim gereği. ama ordaki yalnız yaşadığım süreler anneme evlendiğimdeki kadar koymamıştı nedense.eşim hep ben sizin yanınızdan almadım ki üzülmeyin zaten uzaktaydı diyo gel de anneme anlat. asıl evlenmeden önce dağlar ardındaydım ama gelin etmek farklı bi duygu demekki.

ben de aileme 3,5 -4 saat mesafedeyim.ama yine de annem halen ağlar dağlar ardına yolladım diye. dağlar ardı dediği de ankaradan yine iç anadolunun bir başka iline gelmem:)))evlenmeden önce safranboluda yalnız yaşıyordum işim gereği. ama ordaki yalnız yaşadığım süreler anneme evlendiğimdeki kadar koymamıştı nedense.eşim hep ben sizin yanınızdan almadım ki üzülmeyin zaten uzaktaydı diyo gel de anneme anlat. asıl evlenmeden önce dağlar ardındaydım ama gelin etmek farklı bi duygu demekki.

ayrı yaşarken döneceğin yerin annenin dizinin dibi olduğunu biliyordun canım benim o yüzden o kadar dokunmamıştır :KK31:

ben artık iyi olsunlar,sağlıklı olsunlar da uzak olsunlar diyorum,ne yapayım...

X