Dert yok, Sohbet var.... :)

benım annem de coooookkk uzaklardaaaa........gokyuzunden benı ızlıyordur herhhalde....

slmar.2yıllık evliyim.4saat yol var aramızda annemlerle.2ayda bir gitmeye çalışıyorum.nedense benmki yol,gurbet olmuyor,görümcemin 30dakikalık yere gelin olması bitirdi kaynanamı.çok üzülüyorm onu öyle görünce,sinirleniyorum....

ayrı yaşarken döneceğin yerin annenin dizinin dibi olduğunu biliyordun canım benim o yüzden o kadar dokunmamıştır

ben artık iyi olsunlar,sağlıklı olsunlar da uzak olsunlar diyorum,ne yapayım...

haklısın arkadaşım iyi olsunlar yeter bize.çünkü gördüm ki uzaklık ilişkilerde mesafe açmıo aksine ilişkileri bazen derinleştirebilio. gözden ırak olan gönülden kırak olmuyormuş aslında. atalar da yanılabiliyormuş bazen. rabbim senin de gönlüne göre versin dua edecem inş.

sen gelinsin canım.. kendi çocuğu daha kıymetli...

Son düzenleme:
ailen burada herhalde dimi lal??

valla ben anneme 3 saatlik mesafede oturuyorum ama bu yurtdışı işi ı ıhhh çok zor yaaa,allah yardımcın olsun

yok ailemde almanyada ayni sehirdeyiz Allahtan....

geri dönme ihtimalim cok düsük evliyim esimin isi burada....

Allah razı olsun canım

ben onları çok özledim.. 3 ay önce evime geldim, gitmeme daha 3 ay var. onlar da gelemiyor ((((

neredesin sen istanbulda mi?aslen nerelisin? anlasiyormusun bari akrabalariyla?

istanbulda idim,şimdi kocaeli'deyim...istanbul doğumluyum ama aslen sivaslıyım.

ehhh işte anlaşıyorum da sayılmaz,akşamları kapı açmaktan iş yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…