- 3 Haziran 2011
- 6.719
- 6.335
- 47
csi şekerim,
sana kötü bir haberim var, o benim regl dönemime has birşey değil, rutinim
yani herkesin gerekçeleri olur da açıklama gereği duymaz, yok ben açıklarım illa ki karşımdakini ikna etmek isterim..
geçen gün eğitime gittim, duygusal zeka falan gibi bir eğitim, reel sektörde kariyerini tavana vurmuş akabinde danışman olan bir ablaydı eğitmen (abla derken?? o asil kadın kendisine abla dediğimi duysa 1 yaş yaşlanır)
eğitim katılımlı bir eğitim tabi sürekli konuşuyor katılımcılar.. ara verildi, eğitmen hanımla gideyim 2 sohbet edeyim yalnız kalmasın dedim (ihsanda bulunuyorum datlu sohbetimlen) neyse kadınla 2 kelam ettik, dedi ki "asude_bahar, sürekli "haklı" olmaya çalışıyosun, insanlar haklı çıkmaya çalışmamalı, "mutlu" olmaya çalışmalıdır.."
o günden sonra biraz daha özen gösteriyorum ama kumaş kötü
ya konuyu buraya niye getirdim ben şimdi ne alaka? kafam çalışmıyo işte sevgili csi bak
pek değerli asude_bahar,
söylemek istediklerini çok net anladığımı belirtir, yalnız bunların bana sökmeyeceğini çünkü 14 senedir bilfiil olarak bir zeytinyağı ile (hem de en sızma olanından) yaşadığımdan, idmanlı olduğumu, hatta konu ile ilgili profesörlük tezi bile yazabileceğimi bilgilerine sunarım.
öpücüklerimle...
not: açlıktan ölmek üzereyim. sabah ne yediğimi biliyorsunuz. öğlen 1 adet limonlu elma kemirdim. arada 1 bardak form çay içtim. şimdi de koca bir bardak suyu sindirmeye çalışıyorum. huysuz mod ondan açık kaldı...