- 25 Mayıs 2007
- 3.947
- 9
canım haftada bi gün yesem ölürüm ben galiba,
bugün gidip yarım kilo bayram çikolatası aldım kurumdaki odama,
deliye her gün bayram diyorum
ben de az önce gidip hhhoooooppp götürdüm bitane....
çok fena yaaaa....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım haftada bi gün yesem ölürüm ben galiba,
bugün gidip yarım kilo bayram çikolatası aldım kurumdaki odama,
deliye her gün bayram diyorum
Ben de mi başlasam fitnessa. Evde pilatese devam ediyorum o kadar..
Sen hiç değişmemişsin. Erkek arkadaşını da gördüm. Yakışmıssınız. Türk mü? Dur ben de yeni fotomu ekliyeyim
beticim,
destek kuvvet olarak geldim canım.
şu bayram arefesinde bir kazaya kurban gitmeden,
hayırlısıyla yolumuza devam edebilirsek,
ne mutlu bize
@elmayra
işte bir güzel hatun daha
kızım ben yarın foto falan ekleyemem he tek başıma
yalnız birazcık fazlan var bence de canım.. ama kilo bu, verilir, sorun değil.. hatların çok güzel, yüzün, saçın, fizik yapın.. sadece birazcık kilo verdin mi fıstık..
bu arada eşin damatken çok küçük gösteriyo dicem ama yaşı da küçük olabilir zaten sen 26sın..
@csi
kop kuzu kop, cenge gider gibi, kızlar ben geldim bismillah deyip yazmaya niyetlendiğinde ne diyeceğidim sorarım sana
tekbiiiirrr Allahu ekbeeeeerrr
@gizem
yavrucum üni, master, makale yazışmalarınızı falan özelden yapsanıza, ikili diyaloglarınızı bizimle niye paylaşma çabasındasınız? (çirkef topic sakini mode on)
ya yavrular oturun şurda sakin sakin ya, illa yiyeceksiniz banı
beticim,
destek kuvvet olarak geldim canım.
şu bayram arefesinde bir kazaya kurban gitmeden,
hayırlısıyla yolumuza devam edebilirsek,
ne mutlu bize
asude hanım,
biz ki en ufak bir şeyle senin damarına basabiliyorken
sen nasıl oldu da hala o konuya yorum yapabilemedin?
sorarım eyyy asude_bahar??
gücün bir bize mi çatar????
gaz verme mode:On
hakkat asude...sen bir dalsan kesin topyekün banlanırık heee....
haydi asude haydi asude haydiiii...tam zamanı tam zamanı şimdiiii...
Kızlar eşleriniz gerçekten beyaz saçlar için birseyler kullanıyor mu? Benimki de benden istedi. Gittim bir köpük bir serum aldım. Yalnız bu boya değil yani bütün kır saçları kapamıyor. Beyefendi utandığı için boyatamıyor, arkadaşlarına da soramıyor, grileri kısmen kapatmak istiyor.Ama ikisi de ayakkabı boyası gibi yaaa.. Yani havluları, çarşafları öyle bir boyadı ki...Nevresim takımlarımız falan alacalı kahve oldu. attık mecburen çöpe.Yani benim eşim de süslü ama hiç bozuntuya vermiyor. Sorsan"ben sevmem öyle şeyler" der, yiğitliğe el sürmez" Ama kozmetik mağazalarının erkek reyonlarına da uzzuuun uuzzzuuun bakar ne alsak diye.
elmayracım kocan baya yakışıklı canım
ikincisi harika bir gelin olmuşsun
Biraz kilo olarak fazlalığın var canım ama abartılacak kadar değil
istersen sana bir diyet listesi gönderebilirim kızma canım yarın bir gün hamilelik de geçireceksin o açıdan dedim canım
cıksss...bu kadar sert görünen bir kadın beklemiyordum açıkçası...neden ben daha yumuşak görünümlü ama net elmayra hayal ettim ki acaba...şaşırdım...sert görünümlü net çıktın...ben gibin kanımca...
ama ben seni kesin biyerde gördüm...kesin...
bir de eşini evde olmak yıpratmış sankim elmayracım yaaa...
Saol tatlımbetii başka yerlede gezinme banlanacaksın bizi sensiz bırakacaksın tatlım,
elmayracım bence eşinle çok yakışıyorsunuz, kilo bakımından da dert edilecek bi durumun yok, o da yakışmış sana,
gelinliğin de çok güzelmiş
dranascım beni de çikolatadan uzak tutacak bişey söyleyebilir misin?
Elmayracığım;
bence hem kilo konusunda hem de gelinlik vs konusunda kendine haksızlık ediyorsun.
Çok şık, çok sade ve çok güzel bir çiftsiniz...
Allah mutluluğunuzu daim etsin.!!!
Esmerimm ben. Yaaaa sarışın mı bekliodun D:koyu kumral mi oluyorsun esmer mi elmeyra?? ben de böyle acik daha acik tenli birini bekliyordum....
Ben göremiyorum ama
ayrıca elmayra hatunu biraz daha kilo dersen buluşmaya filan gelmeyecem heeee....
kompleksli oliciim bak...gömlek iliklenmiyo diyorum yaaaa....oooofffff...
elmayracım eşinle çok yakışmışsınız cnm.Çok tatlı güzel bir bayansın...
ama ben seni hep minik çıtı pıtı hayal etmiştim hayalimde...nedenki
@elmayra
işte bir güzel hatun daha
kızım ben yarın foto falan ekleyemem he tek başıma
yalnız birazcık fazlan var bence de canım.. ama kilo bu, verilir, sorun değil.. hatların çok güzel, yüzün, saçın, fizik yapın.. sadece birazcık kilo verdin mi fıstık..
bu arada eşin damatken çok küçük gösteriyo dicem ama yaşı da küçük olabilir zaten sen 26sın..
26 yaşında zaten, çöktü cocuk yaa
8 kilo fazlam var abartmıyorum ama mutsuz oluyorum :) direk göbekten aldım cnm. Valla o kadar mutlu olurum ki bana liste gönderirsen. Kocanın ilk maaşından sonra spora başlıycam.
Sert dimi Aslında objektifle ilgili sıkıntım var, dişlerim yamuk ve asla gülümsemem, düğünde bile adamı dövüyodum gül dedi diye Gülmediğim için sert görünüyorum.
Yıpratmaz mı betim ya, adam 10 yaş yaşlandı, ben onun çıtır haline asık olmuştum
Saol tatlım
Gelinlikten neden nefret ediyorum biliyor musunuz? Kocam olacak dangalağın yaptığı olayı öğrendiğimde gidip diktirdiğim gelinlikten vazgectim, ulustan bok gibi bi gelinlik aldım, 500 lira mıydı neydi, denemedim bile. Salaklığımdan işte kime kızıyosam. Herşeyi elimde kaldı gelinliğin, söküldü, yırtıldı falan :S Ayy neysee
Esmerimm ben. Yaaaa sarışın mı bekliodun D:
Ekledim ablacım.
Buz dağının soyunuk kısmını görsen löp löp yağ
valla benimki bir set almış, hatta 3 set. ozoderm yazarsanız bulabilirsiniz.
yaklaşık 1,5 aydır kullanıyor.
ciddi derece kapandı beyazları.
ama sinirimi bozuyor sabah akşam sürünüp sürünüp lepiska saçlarını tarıyor ay bir gülüyorum ki
asude hanım,
biz ki en ufak bir şeyle senin damarına basabiliyorken
sen nasıl oldu da hala o konuya yorum yapabilemedin?
sorarım eyyy asude_bahar??
gücün bir bize mi çatar????
gaz verme mode:On
hakkat asude...sen bir dalsan kesin topyekün banlanırık heee....
haydi asude haydi asude haydiiii...tam zamanı tam zamanı şimdiiii...
Sağol canım gördüm resimleri maşşalah çok tatlı bir hatunsun gelinlikte çok yakışmıış sana