- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
Kızlar kayınavlidemi de ekledim resim büyük geldiği için yüklememiş kırptım biraz
kuzuuuu
tam bir öğretmen emeklisi kontesimiz yirim onun havasını afisini
Pek keyfim yok aslında, kan sonuçlarımı yarın alıcam ama ultrason kötü, kist büyümüş. Gerçi 10 mm cok deil ama büyümüş
çok geçmiş olsun canımcım, Allah şifalar versin..
TDK mazbuta sözlük anlamı olarak şunları vermiş
mazbut
Ele geçirilmiş, zapt edilmiş.
Bir yere yazılmış, deftere geçirilmiş.
Unutulmamış, hatırda kalmış.
Düzenli, düzgün, beğenilen.
Doğa olaylarından etkilenmeyecek biçimde korunmuşolan (yapı).
sanırım son şıkkı demek istedin. hiç bir güç yıkamaz anlamında
koptummmm
Ebeeeettttttt cigarettesimi içeyim geleyim de size resim yükleyeyim, ,ğrenc gelinliğim, kilolarım ve beeen birazdan karşınızda olacağız, arkadaş listemi de temizlemem lazım tabiy kiii..........
Sizin icin hardiskimi taşıdım yaaaaa, asuuuudeee hanımmm gibiii eve geççç gittim bile demiyorummmmmmmmm
elmayraaa foto falan koyma bugün, yarın ikimiz birden koyalım ki kaynasın gitsin, ben tek koymak istemiyorum
yok valla benzemiyorlar.
oğlan sınıfın haşarı öğrencisi, anne de espot eli cetvelli öğretmen modunda....
not : herkesin eşini yorumladık bir benimkine iki kelam etmediniz yahu? biğenmediniz mi benim ağır ağabeyi?
ben senin kocan için yorum yaptım hanfendüü, adam yerine koymoorsun beniii???
çok doğru bir noktaya barnak bastın canım...
kendine çok güvenir, her an tetiktedir. hatta bazen hayatı kendine zehir eder olaylar onun dışında gelişince...
bu aralar antropoza mı girdi nedir?
pembe maskeler, saç bakım ürünleri... (beyazlık giderici bir serum var valla işe de yaradı hani)
bizimki de kendine bitkisel saç bakım ürünleri almış, neyse o konuyla dalga geçmedim..
ondan sonra birgün murat bozun saçına bakıyor, dedi ki "ya adamın saçına bak ne güzel dalgalı dalgalı" dedim senin saçların dümdüz, istersen sana bir maşa yapayım, o sonuca yaklaşırız.. "hadi deneyelim" diyo..
asudecim kayınvalidemin resmini yükledim bir bak canım
bakmam mı kuzu ilk işim bu oldu