Dert yok, Sohbet var.... :)

Kızlar kayınavlidemi de ekledim resim büyük geldiği için yüklememiş kırptım biraz

kuzuuuu

tam bir öğretmen emeklisi kontesimiz yirim onun havasını afisini

Pek keyfim yok aslında, kan sonuçlarımı yarın alıcam ama ultrason kötü, kist büyümüş. Gerçi 10 mm cok deil ama büyümüş

çok geçmiş olsun canımcım, Allah şifalar versin..

koptummmm

elmayraaa foto falan koyma bugün, yarın ikimiz birden koyalım ki kaynasın gitsin, ben tek koymak istemiyorum

ben senin kocan için yorum yaptım hanfendüü, adam yerine koymoorsun beniii???

bizimki de kendine bitkisel saç bakım ürünleri almış, neyse o konuyla dalga geçmedim..

ondan sonra birgün murat bozun saçına bakıyor, dedi ki "ya adamın saçına bak ne güzel dalgalı dalgalı" dedim senin saçların dümdüz, istersen sana bir maşa yapayım, o sonuca yaklaşırız.. "hadi deneyelim" diyo..

asudecim kayınvalidemin resmini yükledim bir bak canım

bakmam mı kuzu ilk işim bu oldu

canım sen böyle heyecanı daha da arttırıyosun ben sana diyim

Eski hocalarımı 6 yıldır aramıyorum. Şimdi işim düştüğü için aramış olacakmışım gibime geliyor. O yüzden aramıyorum
Hiç pişman olma, umutsuz olma. Böyle olumsuz konuşmama da bakma, asla pişman değilim. Herşeyden önce hayat tecrübesi..Geçen hafta alman arkadaşlarım Türkiyedeydi. İnsallah christmas ta da ben Berlinde olacağım. Bu bile herseye bedel bak. İnanılmaz güzel dostluklar kurmuşuz..
HAklısın. Sanırım problemim çok ince düşünmek. Bunları duymak inan çok iyi geldi.Yeni fotografın var mı?

Albüm işi tamamdır

aferin kızım sana, tertemiz olmuş listen, beni de atmışsın arkadaşlıktan, göremeyrum bişey

geldim, ya Allah bismillah!!

NOT: VALLA SEVİYORUM SİZİ...SADECE 2 SAYFA! SÜPERSİNİZ Mİ DESEMMM. TOPİĞİN EN ÇENESİ DÜŞÜĞÜ BENMİŞİM Mİ DESEMMMM

bebeem cenge mi geliyosun

ya ben geçmiş sayfaları okumadan mesaj yazamadım, ondan bir durgunluk oldu topicte

öğle yemeği yemicem nerdeyse beaa, iki dakika ayrılmaya gelmiyo

[sıze=2][ı]
arada kaynamıştır yavrusssss.
Valla bazen geçmişteki yorumları birileri alıntılayınca görüyorum.
Hızımıza yetişmek na mümkün [/ı]
[/sıze]

elmayracım kocan baya yakışıklı canım
ikincisi harika bir gelin olmuşsun
Biraz kilo olarak fazlalığın var canım ama abartılacak kadar değil
istersen sana bir diyet listesi gönderebilirim kızma canım yarın bir gün hamilelik de geçireceksin o açıdan dedim canım

cıksss...bu kadar sert görünen bir kadın beklemiyordum açıkçası...neden ben daha yumuşak görünümlü ama net elmayra hayal ettim ki acaba...şaşırdım...sert görünümlü net çıktın...ben gibin kanımca...
ama ben seni kesin biyerde gördüm...kesin...
bir de eşini evde olmak yıpratmış sankim elmayracım yaaa...

ben de burada pek arkadaslik kuramiyorum ama bakalim... belki düzelir... fitness a yazildim :)) almanca kursuna devam...

evet yeni foto ekledim.. kendimin ve erkek arkadasimin :))

ziyaretlerine git hocalarindan en sevdigine :) ya da cevresi en genis olanina... tesadüfen karsilasiverin :))

topikteki abla bana laf soktuğunu sanarak mutlu oldu...
artık bir ay daha kocasına peki kocacım diyebilir kanımcaP

betii başka yerlede gezinme banlanacaksın bizi sensiz bırakacaksın tatlım,

elmayracım bence eşinle çok yakışıyorsunuz, kilo bakımından da dert edilecek bi durumun yok, o da yakışmış sana,
gelinliğin de çok güzelmiş

dranascım beni de çikolatadan uzak tutacak bişey söyleyebilir misin?

Elmayracığım;

bence hem kilo konusunda hem de gelinlik vs konusunda kendine haksızlık ediyorsun.
Çok şık, çok sade ve çok güzel bir çiftsiniz...

Allah mutluluğunuzu daim etsin.!!!

koyu kumral mi oluyorsun esmer mi elmeyra?? ben de böyle acik daha acik tenli birini bekliyordum....

Kızlar eşleriniz gerçekten beyaz saçlar için birseyler kullanıyor mu? Benimki de benden istedi. Gittim bir köpük bir serum aldım. Yalnız bu boya değil yani bütün kır saçları kapamıyor. Beyefendi utandığı için boyatamıyor, arkadaşlarına da soramıyor, grileri kısmen kapatmak istiyor.Ama ikisi de ayakkabı boyası gibi yaaa.. Yani havluları, çarşafları öyle bir boyadı ki...Nevresim takımlarımız falan alacalı kahve oldu. attık mecburen çöpe.Yani benim eşim de süslü ama hiç bozuntuya vermiyor. Sorsan"ben sevmem öyle şeyler" der, yiğitliğe el sürmez" Ama kozmetik mağazalarının erkek reyonlarına da uzzuuun uuzzzuuun bakar ne alsak diye.

Kuzenim diyetisyen bana çok kızdı kilo almışsın diye ama çikolataya çözüm ne olabilir ki canım ya
haftada bir gün ile sınırlayabilirsin çünkü bir gün yediğin içtiğin şeyler diyeti bozmazmış

bebeem cenge mi geliyosun

ayyy koptummmmmm
yahu rezil oluyorum şirkette.
vallahi deli sanıcaklar beni.
ağırlığım falan kalmadı.
karizma yerlerde.
mütemadiyen monitöre bakıp kahkaha atan bir hatun oldum çıktım

topikteki abla bana laf soktuğunu sanarak mutlu oldu...
artık bir ay daha kocasına peki kocacım diyebilir kanımcaP

hemen el atıyorum canımcım duruma. bakayım orda neler olmuş

canım haftada bi gün yesem ölürüm ben galiba,
bugün gidip yarım kilo bayram çikolatası aldım kurumdaki odama,
deliye her gün bayram diyorum

Ben de mi başlasam fitnessa. Evde pilatese devam ediyorum o kadar..
Sen hiç değişmemişsin. Erkek arkadaşını da gördüm. Yakışmıssınız. Türk mü? Dur ben de yeni fotomu ekliyeyim

ayrıca elmayra hatunu biraz daha kilo dersen buluşmaya filan gelmeyecem heeee....
kompleksli oliciim bak...gömlek iliklenmiyo diyorum yaaaa....oooofffff...

valla benimki bir set almış, hatta 3 set. ozoderm yazarsanız bulabilirsiniz.
yaklaşık 1,5 aydır kullanıyor.
ciddi derece kapandı beyazları.
ama sinirimi bozuyor sabah akşam sürünüp sürünüp lepiska saçlarını tarıyor ay bir gülüyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…