- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
Kızlar kayınavlidemi de ekledim resim büyük geldiği için yüklememiş kırptım biraz
Pek keyfim yok aslında, kan sonuçlarımı yarın alıcam ama ultrason kötü, kist büyümüş. Gerçi 10 mm cok deil ama büyümüş
TDK mazbuta sözlük anlamı olarak şunları vermiş
mazbut
Ele geçirilmiş, zapt edilmiş.
Bir yere yazılmış, deftere geçirilmiş.
Unutulmamış, hatırda kalmış.
Düzenli, düzgün, beğenilen.
Doğa olaylarından etkilenmeyecek biçimde korunmuşolan (yapı).
sanırım son şıkkı demek istedin. hiç bir güç yıkamaz anlamında
Ebeeeettttttt cigarettesimi içeyim geleyim de size resim yükleyeyim, ,ğrenc gelinliğim, kilolarım ve beeen birazdan karşınızda olacağız, arkadaş listemi de temizlemem lazım tabiy kiii..........
Sizin icin hardiskimi taşıdım yaaaaa, asuuuudeee hanımmm gibiii eve geççç gittim bile demiyorummmmmmmmm
yok valla benzemiyorlar.
oğlan sınıfın haşarı öğrencisi, anne de espot eli cetvelli öğretmen modunda....
not : herkesin eşini yorumladık bir benimkine iki kelam etmediniz yahu? biğenmediniz mi benim ağır ağabeyi?
çok doğru bir noktaya barnak bastın canım...
kendine çok güvenir, her an tetiktedir. hatta bazen hayatı kendine zehir eder olaylar onun dışında gelişince...
bu aralar antropoza mı girdi nedir?
pembe maskeler, saç bakım ürünleri... (beyazlık giderici bir serum var valla işe de yaradı hani)
asudecim kayınvalidemin resmini yükledim bir bak canım
kuzuuuu
tam bir öğretmen emeklisi kontesimiz yirim onun havasını afisini
çok geçmiş olsun canımcım, Allah şifalar versin..
koptummmm
elmayraaa foto falan koyma bugün, yarın ikimiz birden koyalım ki kaynasın gitsin, ben tek koymak istemiyorum
ben senin kocan için yorum yaptım hanfendüü, adam yerine koymoorsun beniii???
bizimki de kendine bitkisel saç bakım ürünleri almış, neyse o konuyla dalga geçmedim..
ondan sonra birgün murat bozun saçına bakıyor, dedi ki "ya adamın saçına bak ne güzel dalgalı dalgalı" dedim senin saçların dümdüz, istersen sana bir maşa yapayım, o sonuca yaklaşırız.. "hadi deneyelim" diyo..
bakmam mı kuzu ilk işim bu oldu
yok yok dur üzülme.... sen daha yeni döndün... eski hocalarinla falan görüssen... mutlaka seninle calismak isterler.... bircok sey yaptin akademik anlamda... 6 makale az mi.... onun disinda yurt disi calismalarin....
cok detayli düsünmemeye calissan, biraz akisina biraksan... belki ikisi de ayni anda olur.. hem bebis hem is... ayrica bebisinle 1.5 yil daha evde otursan ne olacak ki, ne güzel tümüyle ona konsantre olmus olursun... zaten suan cok iyi bir kariyerin var, bunu etrafa duyurmak, reklam yapmak lazim sanirim...
hem lütfen umutsuz konusup beni de umutsuzluga sürükleme... gelecegim söy konusuP birakir dönerim animallah :H
Albüm işi tamamdır
geldim, ya Allah bismillah!!
NOT: VALLA SEVİYORUM SİZİ...SADECE 2 SAYFA! SÜPERSİNİZ Mİ DESEMMM. TOPİĞİN EN ÇENESİ DÜŞÜĞÜ BENMİŞİM Mİ DESEMMMM
[sıze=2][ı]kuzuuuu
tam bir öğretmen emeklisi kontesimiz yirim onun havasını afisini
çok geçmiş olsun canımcım, allah şifalar versin..
Koptummmm
Elmayraaa foto falan koyma bugün, yarın ikimiz birden koyalım ki kaynasın gitsin, ben tek koymak istemiyorum
Ben senin kocan için yorum yaptım hanfendüü, adam yerine koymoorsun beniii???
Bizimki de kendine bitkisel saç bakım ürünleri almış, neyse o konuyla dalga geçmedim..
Ondan sonra birgün murat bozun saçına bakıyor, dedi ki "ya adamın saçına bak ne güzel dalgalı dalgalı" dedim senin saçların dümdüz, istersen sana bir maşa yapayım, o sonuca yaklaşırız.. "hadi deneyelim" diyo..
Bakmam mı kuzu ilk işim bu oldu
Eski hocalarımı 6 yıldır aramıyorum. Şimdi işim düştüğü için aramış olacakmışım gibime geliyor. O yüzden aramıyorum
Hiç pişman olma, umutsuz olma. Böyle olumsuz konuşmama da bakma, asla pişman değilim. Herşeyden önce hayat tecrübesi..Geçen hafta alman arkadaşlarım Türkiyedeydi. İnsallah christmas ta da ben Berlinde olacağım. Bu bile herseye bedel bak. İnanılmaz güzel dostluklar kurmuşuz..
HAklısın. Sanırım problemim çok ince düşünmek. Bunları duymak inan çok iyi geldi.Yeni fotografın var mı?
cıksss...bu kadar sert görünen bir kadın beklemiyordum açıkçası...neden ben daha yumuşak görünümlü ama net elmayra hayal ettim ki acaba...şaşırdım...sert görünümlü net çıktın...ben gibin kanımca...
ama ben seni kesin biyerde gördüm...kesin...
bir de eşini evde olmak yıpratmış sankim elmayracım yaaa...
betii başka yerlede gezinme banlanacaksın bizi sensiz bırakacaksın tatlım,
elmayracım bence eşinle çok yakışıyorsunuz, kilo bakımından da dert edilecek bi durumun yok, o da yakışmış sana,
gelinliğin de çok güzelmiş
dranascım beni de çikolatadan uzak tutacak bişey söyleyebilir misin?
bebeem cenge mi geliyosun
topikteki abla bana laf soktuğunu sanarak mutlu oldu...
artık bir ay daha kocasına peki kocacım diyebilir kanımcaP
Kuzenim diyetisyen bana çok kızdı kilo almışsın diye ama çikolataya çözüm ne olabilir ki canım ya
haftada bir gün ile sınırlayabilirsin çünkü bir gün yediğin içtiğin şeyler diyeti bozmazmış
ben de burada pek arkadaslik kuramiyorum ama bakalim... belki düzelir... fitness a yazildim :)) almanca kursuna devam...
evet yeni foto ekledim.. kendimin ve erkek arkadasimin :))
ziyaretlerine git hocalarindan en sevdigine :) ya da cevresi en genis olanina... tesadüfen karsilasiverin :))
Kızlar eşleriniz gerçekten beyaz saçlar için birseyler kullanıyor mu? Benimki de benden istedi. Gittim bir köpük bir serum aldım. Yalnız bu boya değil yani bütün kır saçları kapamıyor. Beyefendi utandığı için boyatamıyor, arkadaşlarına da soramıyor, grileri kısmen kapatmak istiyor.Ama ikisi de ayakkabı boyası gibi yaaa.. Yani havluları, çarşafları öyle bir boyadı ki...Nevresim takımlarımız falan alacalı kahve oldu. attık mecburen çöpe.Yani benim eşim de süslü ama hiç bozuntuya vermiyor. Sorsan"ben sevmem öyle şeyler" der, yiğitliğe el sürmez" Ama kozmetik mağazalarının erkek reyonlarına da uzzuuun uuzzzuuun bakar ne alsak diye.