- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
-
- Konu Sahibi GokceRana23
slm canım naber:) kızzz demek hamamlara gittin delü seniiii kirlerini attın hee:)ama iyi etmişsin biliyonmu ben hiç hamam sefası yapmadım bigün deniyicem hani hijyen konusundan gitmiyorum ama gitcem inşşş söyle sıcak sular da ohhhhh...selam kızlar harika bi pazar geçirdim valla kendimi hamama attım bi güzelce acayip rahatladım valla inanılmaz kemiklerimi bilem hissetmiyorumm yaaaaaa sziler naptınız kızlarr
oyyy canım gökçem topiğin hayırlı olsun tatlım iyi düşünmüşsün buraya açmakla artık uğrarım bende çok öptümmm tatlım
selam kızlar harika bi pazar geçirdim valla kendimi hamama attım bi güzelce acayip rahatladım valla inanılmaz kemiklerimi bilem hissetmiyorumm yaaaaaa sziler naptınız kızlarr
slm canım naber:) kızzz demek hamamlara gittin delü seniiii kirlerini attın hee:)ama iyi etmişsin biliyonmu ben hiç hamam sefası yapmadım bigün deniyicem hani hijyen konusundan gitmiyorum ama gitcem inşşş söyle sıcak sular da ohhhhh...
anammm bi görseniz ne rahatladımmm ben nie gitmemişim bu vakte kadar diey hayıflandım kendi kendime hijyenede dikkat ettim canım ya altına havlu götür içmaşırıyal oturusun bişi olmuyoo ama mutlaka gitmelisin nasıl rahatlıyosun bi bilsenn
valla ilk fırsatta kaç anam gerçi çok tyoruldum mayıştım ama değdi bundan sonra bi aksilik olmazsa ayda 1 defa gitcem valla sempatiksalakcinniohh hamam sefası negüzel yaa bende geçen yıl gitmiştim enson süper oluyoyaa.ah fırsat olsada bende gidebilsem yine..
biz aynı ev hayatına devam canım..opuyorumnanaktan
valla ilk fırsatta kaç anam gerçi çok tyoruldum mayıştım ama değdi bundan sonra bi aksilik olmazsa ayda 1 defa gitcem valla sempatiksalakcinni
CANIM bende ilk fırsatta gidiyim bakalım zevklidir bencede dedigin gibi bikaç çamaşır alırım yanıma sonrada gel keyfim gellll :)slm canım naber:) kızzz demek hamamlara gittin delü seniiii kirlerini attın hee:)ama iyi etmişsin biliyonmu ben hiç hamam sefası yapmadım bigün deniyicem hani hijyen konusundan gitmiyorum ama gitcem inşşş söyle sıcak sular da ohhhhh...
anammm bi görseniz ne rahatladımmm ben nie gitmemişim bu vakte kadar diey hayıflandım kendi kendime hijyenede dikkat ettim canım ya altına havlu götür içmaşırıyal oturusun bişi olmuyoo ama mutlaka gitmelisin nasıl rahatlıyosun bi bilsenn
günaydın tatlışlar hepinizi öpüyorum.
bugün gezmelere gidicem işlerime başlamadan bakıyım dedim ama kimsecikler yok..
görüşürüz ...
saol canım gezmeye mi gidiyosun güzel bi gün geçirirsin inş fıstıkolumunekankayizsmile kib öpüyorum senide
gökcecim topiğin hayırlı olsun cnmmmm bende etegımdeki tasları dokup rahatlıcak yer arıyodum valla bol bol mılletın kulakları cınlıyacak bundan sonra aklinialirimsmile