Dert, tasa, sevinç ne varsa gel paylaş burda:)

topik bomboşşşş yahuuuuuuu nerelerdesinizz gelince beni bi dürtükleyin tabi kk da olursam kaydirigubbakcemile3

selam hatunlar iki gündür yoğundum giremedim iyisinizdir inşallah .hadi gelinde kaynatalım azcık..

topik bomboşşşş yahuuuuuuu nerelerdesinizz gelince beni bi dürtükleyin tabi kk da olursam kaydirigubbakcemile3
kız geldim topigi boş koyuyorum biraz yogunum bu ara gene gezmelere başladım da:) ama bu kezde sen yoksun be dürtükleyemeyecemkaydirigubbakcemile3
KANKA NERDESİN YAA??
gel artık gidicem birazdan..

canom yaf gelemiyom gelincede seni göremiyom ki misafirlikteydim gene kocişle gittik geç geldik gene yalnızzz kalddım:hulya::nazar:

tatil bitti evime döndümmmmm inşallahhhh bundan sonra sık sık muhabbet ederiz özledim sizleriiiiii

datluşşş ben geldim sen nerelerdesin??
özledim delümmm
yaf datluş geliyom ama napıyım ben geldigim de kimse olmuyo siz geliyonuz ben yokum bi rastlamadık kaç gündür haa neyse görüşürüz inş seninde misafiler gitti mi kuşum
tatil bitti evime döndümmmmm inşallahhhh bundan sonra sık sık muhabbet ederiz özledim sizleriiiiii

ooo fıstıgım gelmiş hoşgelmiş tatil biitttiii bugn okul başladı demi kolay gelsin inş güzel geçmiştir canım bende seni çokkk özledim olumunekankayizsmile

günaydınnnnnnnnnn kk nın datluşlarıııı gününüz güzel geçsin hayırlı haberler alın ini huzurlu mutlu olun inşşşşşşşşşşşşşzemuszemus

datlum hoşgeldin tatili bitirdin .inşallah dinlenebilmişsindir.özledik seni datlum .inşallah karşılaşırızda bimuhabbet ederiz..
yaf datluş geliyom ama napıyım ben geldigim de kimse olmuyo siz geliyonuz ben yokum bi rastlamadık kaç gündür haa neyse görüşürüz inş seninde misafiler gitti mi kuşum

ooo fıstıgım gelmiş hoşgelmiş tatil biitttiii bugn okul başladı demi kolay gelsin inş güzel geçmiştir canım bende seni çokkk özledim olumunekankayizsmile

gezinti karu nerelerdesin sen konuşamadık bitürlü .inşallah gece gelirsinde azcık kaynatırız.
buarada benim misafirler gitti.

ben geldim
ebroş geldimde sen yoksun ezel i izliyom bi yandan bitince gelirsin galiba
ohh misafirler de gitmiş hadi yorgunlugunu atarsın artıkın:)

kar yoktuda acayip soğuk vardı .donduk resmen arabayı almamıştık .valla güzel bir gün geçirdik.sen neler yaptın bitanem..

X