- 28 Mart 2009
- 1.340
- 0
- Konu Sahibi GokceRana23
Ay canım hoşgeldin saol tatlım bundan sonra hep beklerim arada dertleşir arada güleriz..kaydirigubbakcemile5
hosulduk canımcım gelmem mi hiç opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım hoşgeldin saol tatlım bundan sonra hep beklerim arada dertleşir arada güleriz..kaydirigubbakcemile5
kız geldim topigi boş koyuyorum biraz yogunum bu ara gene gezmelere başladım da:) ama bu kezde sen yoksun be dürtükleyemeyecemkaydirigubbakcemile3topik bomboşşşş yahuuuuuuu nerelerdesinizz gelince beni bi dürtükleyin tabi kk da olursam kaydirigubbakcemile3
KANKA NERDESİN YAA??
gel artık gidicem birazdan..
yaf datluş geliyom ama napıyım ben geldigim de kimse olmuyo siz geliyonuz ben yokum bi rastlamadık kaç gündür haa neyse görüşürüz inş seninde misafiler gitti mi kuşumdatluşşş ben geldim sen nerelerdesin??
özledim delümmm
tatil bitti evime döndümmmmm inşallahhhh bundan sonra sık sık muhabbet ederiz özledim sizleriiiiii
datlum hoşgeldin tatili bitirdin .inşallah dinlenebilmişsindir.özledik seni datlum .inşallah karşılaşırızda bimuhabbet ederiz..tatil bitti evime döndümmmmm inşallahhhh bundan sonra sık sık muhabbet ederiz özledim sizleriiiiii
yaf datluş geliyom ama napıyım ben geldigim de kimse olmuyo siz geliyonuz ben yokum bi rastlamadık kaç gündür haa neyse görüşürüz inş seninde misafiler gitti mi kuşum
ooo fıstıgım gelmiş hoşgelmiş tatil biitttiii bugn okul başladı demi kolay gelsin inş güzel geçmiştir canım bende seni çokkk özledim olumunekankayizsmile