- 4 Temmuz 2008
- 418
- 0
-
- Konu Sahibi GokceRana23
evet canım ya sorma birazda kafamı dağıtalım ama kızlar valla ben sıkıldım bebek muhabbetinden burda kaynatalım anam biraz
ben fazla bi topiğe takılmadım anam ben sadığımdır aldatmam topiğimi öle başka topiklerle bi yere takılıırm o kadar :)))))) tek topikliliği çok topikliliğe tercih ederim :)))) oynak değilim ölleeee her topiğe giirp çıkacak delikafaduldenkarşılaşamadık yaa neyse inşallah bol bol kaynatırız...opuyorumnanaktan
ben fazla bi topiğe takılmadım anam ben sadığımdır aldatmam topiğimi öle başka topiklerle bi yere takılıırm o kadar :)))))) tek topikliliği çok topikliliğe tercih ederim :)))) oynak değilim ölleeee her topiğe giirp çıkacak delikafadulden
canım hoşgelmşsin safa getirmişsinnopuyorumnanaktan inan artık kk ya geldigimde içimde sıkıntı oluyodu hep bebek düşünmekten burda sayfa adı başka olunca başka şeylere odaklanıyorum ama ebroşumda yazmış bi tane daha topigimiz var orayada bebikle ilgili konuşmaya arkadaşlarımı sormaya giriyorum he p gel canım beklerim :)canım merhaba çok iyi olmuş ya burası valla bende sıkıldım artık sürekli bebekten bahsetmekten mümkün olduğunda girmiyorum bile valla siteye sırf bebek konusunu sürekli düşünmeyyeim diye bende burdayım bundan sonra ama sadece gündüzleri yazabiliirm evde net yok görüşmek üzere
yavrımmmm hoşgeldin saol canım arada sende ugra kib öpüyorum seni canımgökçe yewrum topikin hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnopuyorumnanaktan
gökcem bugün memlekete gidecektin heralde ordasındır .ablacığınla hasret gider bakalım..
günaydın güzeller
cumamız mübarek dualarımız kabul olsun inşallahh
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
sagol datluşum yaa biraz önce geldim dışardan alışverişlerrrrrrrrr yaptım:)))))) bol bol kociş görünce kızcak gibi ama neyse :) bende seni çok öptm fıstıkım:)
ohhh negüzel yapmışsın boşver kızarsada azcık dolaba girer soğur :roflol::sm_cool:
güle güle kullan datlum.bende bugün ayakkabı baktım spor ama istediğim gibi bulamadım bitane beğendim onunda numarası yoktu koca nıke mağazasında..
ya datlum özledim artık dön evine yaaa :gitme: