Dert, tasa, sevinç ne varsa gel paylaş burda:)

kızlar önce ben kendimi tanıtıyım iki yıllık evliyim ik senedir bebek istiyorum ve olmuyo biton tedavi aşılama tüp ama olmadı artı aldıgım kilolar cabası oyüzden artık kafam dagılsın istiyorum buyrun gelin fıstıklarr:)

ooo kanki hoşgeldin inş burda kafamız dagılır biraz bebek stresini atmış oluruz

valla dert ,keder herşeyi bikenara bırakalım yaa .
yeterr demek istiyorum ..................

hoşbuldukk datlummmmm
evet yaa biraz kafayı dağıtalım .umarım güzel paylaşımlar yaşarız...

aynen cano yaa artık boşverdim herşeye kafam yoruldu düşünmekten neyse artık konuşmuycam o konudan ee anlat bakem neler pişirdin cano

bende tanıtıyım kendimi bende 9 yıllık evliyim ve 9 yıldır bekliyorum minişi .ama artık ben pes ettim gelmiyo artık yapacağım bişeyde yok...bayanssulusmile

valla daha pişirmedim senin yüzünden baktım kankim topic açmış koştum geldim hemen akşama adamada neaçıklarım bilmem..aklinialirimsmile

cano artık bebiki unutttttttttt sen bu arada kociş geldi yemegini verip geliyim delünün şimdi tepeme çöker yoksam az bekle geliyorum anacımmkaydirigubbakcemile3

geldimmmmmmmmm kocişlen bi yemek yiyişim var bogulcaksın dio neyse geldim datluş senin misafir vardı gitti mi

hoşgeldin datlum valla misafirim gitti bugün temizlikle boğuştum şimdide biyandan yemek yapıyorum biyandan buraya bakıyorum....

rahatladın o zaman desene misafir gidince ev temizlemek daha kolay bakalım benim kaynanatör ne zaman gelir geçen temizlik yaptım gelmedi ama artık gelmese daha iyi olur yarın memlekete gitcem ablacıgımı görcem zemuszemus

gökçemm topicin hayırlı olsun güzelim sana uğur getirsin inşallah..
bende de dert tasa ne ararsan var biliyon buranın müdavimlerindenim guclubacismile

kolay gelsin fıstıkım ben yemegi halletim artıkın çaya sıra geldi
yarında memlekete gitcem ablacıgım gelmiş o yüzden kocişe biraz ilgi gösterem:)

gökcem öyle yaa temizlik gibisi varmı datlum..ya buarada yemeğim nasıl olcak bilmem kociş beğenmezse sorumlusu sensin...
makbuşum hoşgeldin .demi datlum dert tasa hepsi var bizde ..

oyyy makbuşum hoşgeldin kuşum yaa gel herşeyi paylaşalım diger toikte sadece bebek konuşalım burda içinden ne geçiyo anlatmak istedigin paylaşalım canom

ohh gökcem negüzel ablacığınla hasret giderecen bizi unutma ama olurmu datlum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…