Dert, tasa, sevinç ne varsa gel paylaş burda:)

saol canım iyiyim bende çok şükür.
evet bersum gelmiş bende karşılaşamadım ..

allah iyiilk versin canım benim ya bu ara biraz stresliyim o yüzden pek girmek gelmiyo içimden nete kaynana 1 ay kalcakmış zate hamileligimi ögrendim burnumun dibinde bitti gelmiş bide ben geldim ayagım ugurlu deyip duruyo sinsi sinsi dinliyo köşelerde bizi iyice gerildim

ay canom yaa takma kafaya senin en mutlu günlerin izin verme bozmasına pis sinsi karu .allah kolaylık versin..

ya miniş etkilenir umursamamaya çalış 1 ayda az değil ne kalıcak okadar yaa .işi gücü yokmu onun?off herşey dört dörtlük olmuyo işte..

ebroşum kalcak kaygana yaa ne diyim artık neyse kafayı takmıyıcam bende saglık olsun arada kur an okuyo belki duası kabul olur diyim demi:)
yaf gelsende konuşsaydık datluşum yaaa

y a ebroşum geliyom ama bu kezde sen olmuyon yaa neyse biraz yogun oluyom bu ara kaynana oldugu için görüşürüz inş kib öptmolumunekankayizsmile

kanka nerelerdesin topicine hiç uğramıyosun .başka yerlerde konuşuyoruzda burayı ihmal ettik galiba...

ebroşum canım kankim yaa inan hamile kaldıgımdan beri bende girmez oldum kk ya girincede bi diger topik bi hamiler topigi derken çıkıyom tekrardan sen asılsın datlum yalnız bırakmıyosun topigimi canım benimzemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile

ohh sonunda topicini hatırladın delüüüüüüüüüüüü
saol ben iyiyim çok şükür sen nasılsın?

hayırlı cumalar olsun inşş
ebroşum o kadar topic varki seni bulamaz olsum kayıplara karıştık yaffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…