Dert, tasa, sevinç ne varsa gel paylaş burda:)

ya cano kaygana ne diycek işte oraya gelcemde yok gelemedim de gelicem onbeş tatilde artık ne zaman gelcek ne zaman döncek muamma ....
yok cano sadece tatlı ikram eettim gece olmadı daha anladın sen onubayanssulusmile

oda kötü oluyoya buz oldumu.bizim burdan daha kar kalkmadı şimdi tekrar yağıyo..

begendi begenmez mi ben yapcam daaa ohoooo bayıldı da yedi alsanaalsanasmile yemese böyle yapcaktım biliyo çünkü kaydirigubbakcemile3

yaf koca adamı pataklamak mııııııı nirdeeeeeeeeeee aklinialirimsmile ama surat edersem dövmekten beter olcak o yüzden idare ediyo beni:)

demi benimkide der suratını asma sen yeterki.kadınlşarın enbüyük kozu surat ve ağlamakmış öyle diyo....

canım yaa ben kaçar .benimki okey oynuycakmış .delürdüüü.sonra görüşürüz iyi geceler datlum..

başka kozlarda varrrrrrrrraklinialirimsmile
cano hadi ben kaçıyom iyi geceler görüşmek üzere canım kib öptm

canım merhaba çok iyi olmuş ya burası valla bende sıkıldım artık sürekli bebekten bahsetmekten mümkün olduğunda girmiyorum bile valla siteye sırf bebek konusunu sürekli düşünmeyyeim diye bende burdayım bundan sonra ama sadece gündüzleri yazabiliirm evde net yok görüşmek üzere

selam hanımlar güzel bir gün diliyorum...
ıNCEMEŞE selam canım dimi ama kafa kalmadı artık bebek bebek .birazda kendimize gelelim.umarım güzel paylaşımlar olur...
UKLA selam sen nasılsın?

gökcem bugün memlekete gidecektin heralde ordasındır .ablacığınla hasret gider bakalım..

X