- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
-
- Konu Sahibi GokceRana23
ay sen van kedisimi besledinnn çok şeker oluyor onlar gökçemm ben biraz tersim heralde tekir bi kedimiz vardı 7 tane doğurdu içlerinden bir tanesi simsiyah doğdu onu ben büyüttüm yanımda yatıp uyudummu diye patisiyle gözlerimi yoklardı annecim dedimmi hemen koşar sırtıma çıkardı :)))adınıda arap koymuştum..sonra burda çocuklar alıp götürdüler heralde birdaha bulamadım(
hamsterımda doğumgünümde hediye gelmişti kahverengi beyazdı onuda babam istemedi erkekti dişi istiyor diye veterinere vermişti
valla bilemiyorumki canım yaa kararsızım bu konuda bebiş doğana kadar beklerim muhtemelenyok ebroşum o topigi bırakmam zaten giricemde burda gevezelik etcem bol bol :)
makbuşum bak eger uzakta kalmaya dayanırım yeterki huzurum yerinde olsun diyosan bence hiç durma tayin istesin iki tarafada uzak ol hafta sonları gel annene ama olmaz diyosanaz daha bekle kociş ikna olur bence hele bebek dogarsa annene daha çok ihtiyacın olcak
kaydirigubbakcemile3yok kız normalde sevimliler ama sonuçta adı kötü işteoy ben yerim onları nasıl güzel oluyolar yavruyken.benimkide tüylüydü oda sonra kayıplara karıştı çok ağlamıştım..
hemstırı pek sevmiyom yaa .bana büyük olanları hatırlatıyo sempatiksalakcinni
riçimm hoşgeldin güzelimgökcem cnm hayırlı olsun tatlım topıgınopuyorumnanaktan
yaşasın gevezelikkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3