Dert, tasa, sevinç ne varsa gel paylaş burda:)

yok ebroşum o topigi bırakmam zaten giricemde burda gevezelik etcem bol bol :)
makbuşum bak eger uzakta kalmaya dayanırım yeterki huzurum yerinde olsun diyosan bence hiç durma tayin istesin iki tarafada uzak ol hafta sonları gel annene ama olmaz diyosanaz daha bekle kociş ikna olur bence hele bebek dogarsa annene daha çok ihtiyacın olcak

oy ben yerim onları nasıl güzel oluyolar yavruyken.benimkide tüylüydü oda sonra kayıplara karıştı çok ağlamıştım..
hemstırı pek sevmiyom yaa .bana büyük olanları hatırlatıyo sempatiksalakcinni

ayy kıslarr bende geldimm bende diyorum bu kıslar nerde açık görünüyolar..
diğer topiği okuyum derken baktım sonda link var kaydirigubbakcemile3

ayy ii olmuş kafa dağıtalım birazz dert sıkıntı derken insna herşeyden soğuyo zati :gitme:

ooo hoşgeldin richim yaa iki topigimiz oldu artık hem makbuşun ki hem burası en azından herkes itedigi kadar dert yanar gelen giden oldumu aaa burası bebek topigi deilmi die soramaz demi cano nasılsın

valla bilemiyorumki canım yaa kararsızım bu konuda bebiş doğana kadar beklerim muhtemelen
kaydirigubbakcemile3yok kız normalde sevimliler ama sonuçta adı kötü işte
gökcem cnm hayırlı olsun tatlım topıgınopuyorumnanaktan
riçimm hoşgeldin güzelim

güzeller ben kaçıyorum izninizle annem yemeği hazırlıyor yardım ediyim öptüm sizi kocaman bol bol çene yapmak umuduyla kendinize muhkem bakınızaklinialirimsmile

ayşenim naber kızz?hoşgeldin ..
çok iyi oldu demi bebek yok burda .herşeyi açık açık konuşucaz...

aysencim hoşgeldin kız datluş valla orayıda seviyom burayıda üsttede yazdım yaa orda dert anlatınca millet nie konuştun dio yada gırgır yapınca ne cıvık diyo o yüzden açam dedim ama orası bizim ilk gözagrımız orayada gitcez tabiki:)

makbuşum görüşürüzhadi öptüm.bende kaçıcam zaten pilav yapıcam takıldım kaldım yaaa

güle güle makbuşum çok kendini yorma ayrıca sıkmada canını annenlede az o ev konuda konuş fikrini al canım görüşürüz cano:)

haklısın gökcem kafa dagıtırız bıraz oh:içelim:
memlekete gıdıcekmıssın hadı gözün aydın fıstıgım darısı bana

gökcem ben kederlerdeydım yenı cıktım canım benımkı yasak koymustu yenı yenı ıkna ettım delüyüsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…