- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
-
- Konu Sahibi GokceRana23
hoşbuldum canom valla bacım ne ararsan var :)))gökcem öyle yaa temizlik gibisi varmı datlum..ya buarada yemeğim nasıl olcak bilmem kociş beğenmezse sorumlusu sensin...
makbuşum hoşgeldin .demi datlum dert tasa hepsi var bizde ..
hoşbuldummm bitanem içimden neler geçiyor ah bilsennnn şuan en büyük derdim kocişin ailesi biliyosun hiçbiriyle konuşmuyorum ama ağırımada gidiyor kendim için tek kelime etmedim sadece çocukların onların torunları olduğunu hatırlatıyım dedim yemediğim laf kalmadı yetmezmiş gibi hepsi babasıda dahil suratıma bile bakmıyoroyyy makbuşum hoşgeldin kuşum yaa gel herşeyi paylaşalım diger toikte sadece bebek konuşalım burda içinden ne geçiyo anlatmak istedigin paylaşalım canom
burda da başlamış ebroşum yaa görünüşte güzelde soğuğu mahvediyor( Allah dışarda kalanların,masum hayvancıkların yardımcısı olsun
aynen bitanem bencede hiçbirşeyi haketmiyorlar umrumda bile değil hiçbiri Allaha havale ettim hepsiniamin makbuşum yaa gerçekten öyle inanılmaz soğuk var rabbim bütün darda olanlara yardım etsin...
buarada makbuşum takma yaa onları nehalleri varsa görsünler.sen kendi ailenden sorumlusun umursama hiç..çünkü haketmiyolar hiçbişeyi
beslememmii kedi kuş köpek hatta hamster bilem besledim :))))şuanda annemde balıklarımız varbiz evde karı şeyrediyoz dedigin gibi dışardakilere allah yardım etsin hele hayvanlar için daha kötü yaa ay kıyamammakbuş sen hiç kedi felan besledin mi ebroşun kuş var gerçi:)
demi ama alışınca sesleri yetiyor dert ortağın oluyor ne güzel yaa bende istiyorum papağan alıcam nasipsebenim umutum var buara tüy döküyo delüü çıldırıyorum ama yinede çok seviyorum benim eimden sonraki canyoldaşım..sesi yetiyo evde..
buarada benim beslemediğim hayvan kalmamıştır kedi,köpek,tavşan,balık,kaplumbağa,civciv,ördek şimdide umutum yani minik kuşum..
valla bilemiyorum gökçem oda bazı şeylerin farkına vardı diye düşünüyorum en son pazar günü gitti yukarı malum fatura yazmaya hiçbiriyle tek kelime etmemiş..ben ondan ailesini silmesinide istemiyorumki ama o evden çıkmak için illa kovulması gerekiyor yakın zamanda onuda yaparlar..dün de sadece il dışına tayin ister taşınırım dedi
makbuşum senin papağan yolda bitanem.artık sen ona öğreticeksin konuşmayı.ama bende çok seviyorum papağanları inanılmaz oluyolar yaa..demi ama alışınca sesleri yetiyor dert ortağın oluyor ne güzel yaa bende istiyorum papağan alıcam nasipse
makbuş sadece sehir dışında mı bi ev tutmaya razı oluyo ama o zamanda sen istemezsin ki annen orda die ne diyim ki off yaa hani sen kötülüklerini istemiyosun ki sadece biraz uzak olmak hem ona hemde sana iyi gelicek cano bekle bakalım herşey bi anda olmaz bi anlatışla kabul etmez yavaş yavaş kafasına sokarsın datlum:)
ebroşum kız gerçekten arada burda dertlerimi dökelim bebek hiç umruma gelmez oldu tabi diger topigi ihmal etmek anlamına gelmiyo orda dert yanında başkalarının canı sıkılıyo zaten herkes stresli bide biz eklemeyelim burda ii oldu yaa salla gitsinnnnnnnnnnnnn