Dert, tasa, sevinç ne varsa gel paylaş burda:)

yok cano ordada net var girerim gene cumarteside dönerim galiba ama daha az gircem malesef
kız eger kocişin kızarsa kalk yemeginle ugraş datlum benimkide tatlı istiyo delü doymadım dio ayyy illa beni yoracak ki rahatlasın yani

kızlar burda yine kar başladı yaa .yeni eriyodu şimdi baktım lapa lapa kar var..zemuszemus

gökcem öyle yaa temizlik gibisi varmı datlum..ya buarada yemeğim nasıl olcak bilmem kociş beğenmezse sorumlusu sensin...
makbuşum hoşgeldin .demi datlum dert tasa hepsi var bizde ..
hoşbuldum canom valla bacım ne ararsan var :)))
oyyy makbuşum hoşgeldin kuşum yaa gel herşeyi paylaşalım diger toikte sadece bebek konuşalım burda içinden ne geçiyo anlatmak istedigin paylaşalım canom
hoşbuldummm bitanem içimden neler geçiyor ah bilsennnn şuan en büyük derdim kocişin ailesi biliyosun hiçbiriyle konuşmuyorum ama ağırımada gidiyor kendim için tek kelime etmedim sadece çocukların onların torunları olduğunu hatırlatıyım dedim yemediğim laf kalmadı yetmezmiş gibi hepsi babasıda dahil suratıma bile bakmıyor

burda da başlamış ebroşum yaa görünüşte güzelde soğuğu mahvediyor ( Allah dışarda kalanların,masum hayvancıkların yardımcısı olsun

hadi yaa kız anam biz burda kara soguk yiyip duruyoz iki gün önce az yazgdı şimdi oda yok heryer buz tutmuş çocuklar ellerinde poşet:) kayak yapıyo:)

ya makbuşum sana bişey diyim mi kocan daha çok ailenin etkisinde kalıyo hani evkonusu vardı onda bile etkilendigi için hayır diyor ama rabbim inş gönlüne göre verir ordan uzak kalmadıkça sen huzurlu olamıycan ama inş herşey güzel olur senin için sıkma canını bitanem içinden gectigi gibi anlat sıkarım die düşünme içine atma miniginide üzme olurmu

amin makbuşum yaa gerçekten öyle inanılmaz soğuk var rabbim bütün darda olanlara yardım etsin...
buarada makbuşum takma yaa onları nehalleri varsa görsünler.sen kendi ailenden sorumlusun umursama hiç..çünkü haketmiyolar hiçbişeyi

burda da başlamış ebroşum yaa görünüşte güzelde soğuğu mahvediyor ( Allah dışarda kalanların,masum hayvancıkların yardımcısı olsun

biz evde karı şeyrediyoz dedigin gibi dışardakilere allah yardım etsin hele hayvanlar için daha kötü yaa ay kıyamam makbuş sen hiç kedi felan besledin mi ebroşun kuş var gerçi:)

makbuş sen onlra fazlasın cano inan bana senin yaptığını kimse yapmaz ama nankör olmaya görsün insan..
ya kızlar valla burda sanki insan daha çok içinden geçenleri yazıyo .hadi sallayalım herkese alsanaalsanasmile

valla bilemiyorum gökçem oda bazı şeylerin farkına vardı diye düşünüyorum en son pazar günü gitti yukarı malum fatura yazmaya hiçbiriyle tek kelime etmemiş..ben ondan ailesini silmesinide istemiyorumki ama o evden çıkmak için illa kovulması gerekiyor yakın zamanda onuda yaparlar..dün de sadece il dışına tayin ister taşınırım dedi

benim umutum var buara tüy döküyo delüü çıldırıyorum ama yinede çok seviyorum benim eimden sonraki canyoldaşım..sesi yetiyo evde..
buarada benim beslemediğim hayvan kalmamıştır kedi,köpek,tavşan,balık,kaplumbağa,civciv,ördek şimdide umutum yani minik kuşum..

aynen bitanem bencede hiçbirşeyi haketmiyorlar umrumda bile değil hiçbiri Allaha havale ettim hepsini
biz evde karı şeyrediyoz dedigin gibi dışardakilere allah yardım etsin hele hayvanlar için daha kötü yaa ay kıyamam makbuş sen hiç kedi felan besledin mi ebroşun kuş var gerçi:)
beslememmii kedi kuş köpek hatta hamster bilem besledim :))))şuanda annemde balıklarımız var

demi ama alışınca sesleri yetiyor dert ortağın oluyor ne güzel yaa bende istiyorum papağan alıcam nasipse

makbuş sadece sehir dışında mı bi ev tutmaya razı oluyo ama o zamanda sen istemezsin ki annen orda die ne diyim ki off yaa hani sen kötülüklerini istemiyosun ki sadece biraz uzak olmak hem ona hemde sana iyi gelicek cano bekle bakalım herşey bi anda olmaz bi anlatışla kabul etmez yavaş yavaş kafasına sokarsın datlum:)
ebroşum kız gerçekten arada burda dertlerimi dökelim bebek hiç umruma gelmez oldu tabi diger topigi ihmal etmek anlamına gelmiyo orda dert yanında başkalarının canı sıkılıyo zaten herkes stresli bide biz eklemeyelim burda ii oldu yaa salla gitsinnnnnnnnnnnnn

ay canım yaa öyle bişey olursa süper olur .ama buseferde sen ailenden uzak kalıcaksın .ya cano bunları düşünme rabbim biyoluna koyar inşallah.sen sadece minişi düşün şimdi..bide eşininde bazı şeyleri farketmesi büyük gelişme..

oyy ebroşum nerdeyse tüm hayvanlar var besledigin bende kedi beslemiştim ismi ( BEYAZ) DI van kedisiydi ay gelir dudagımdan öperdi nasıl sırnaşıktı yaa
makbuşum ama sen evde artık tüylü hayvanlar besleme bebiş için ama balık güzel bak ilerde evim geniş olursa büyük bi akvaryum alcam besliyicem inş tatlı tatlı yüzerler seyrederim bende:)

haklısınız bana zor olur kii ben anneme aşırı bağlıyım günde en az 10 kez telde görüşürüz bilmiyorumkismileuzakta kalırsam ne yaparım bilemiyorum..bazende diyorum iyimi olur acaba iki taraftanda uzak dahamı rahat ederiz ((

demi ama alışınca sesleri yetiyor dert ortağın oluyor ne güzel yaa bende istiyorum papağan alıcam nasipse
makbuşum senin papağan yolda bitanem.artık sen ona öğreticeksin konuşmayı.ama bende çok seviyorum papağanları inanılmaz oluyolar yaa..

datlum heralde orayı ihmal etmek olurmu ilk gözağrımız .bebişlerimizi sabırsızlıkla beklediğimiz topicimiz .bura farklı olcak bundan eminim.konuşmuycaz sözmü?

ay sen van kedisimi besledinnn çok şeker oluyor onlar gökçemm ben biraz tersim heralde tekir bi kedimiz vardı 7 tane doğurdu içlerinden bir tanesi simsiyah doğdu onu ben büyüttüm yanımda yatıp uyudummu diye patisiyle gözlerimi yoklardı annecim dedimmi hemen koşar sırtıma çıkardı :)))adınıda arap koymuştum..sonra burda çocuklar alıp götürdüler heralde birdaha bulamadım (
hamsterımda doğumgünümde hediye gelmişti kahverengi beyazdı onuda babam istemedi erkekti dişi istiyor diye veterinere vermişti

makbuşum çok uzak olmasın enaz birsaatlik filan olsa daha iyi olur bence sen yine gidersin anneciğine oda ailesine gider.bende çok bağlıyım aileme allahım yokluklarını vermesin..
bak gökceminde 1 saatlik mesafede ailesi gidip geliyo yinede..
gökcem evet herşeyi besledim benim kedimin adıda dumandı oda sırnaşıkdı delüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…