Dert, tasa, sevinç ne varsa gel paylaş burda:)

ebroşum hoşbulduk kuşumm
gökçem hoşbulduk hayatım
valla ii oldu gevezelik ederiz artıkın rahat rahat

ayy kıslar işinizi halledip gelin ben bu gece nöbetçiyim de :eek:

richim bu adamları naapcaz yaa .kkyı kıskanıyolar resmen .ben birazdaha durursam banada yasak gelicek.birazdan burdayım..

kızlar dün rüya gördüm evde yalnızdım dua edıp uyudum esım eve ıkı tane kanarya almıs kafesteler cok tatlılardı ama bunlar asırı derecede p.. yapıyolardı anlamadım bakmadım daha anlamına ne demek acaba hayır olsun

ebroşum kaynanatör gelmedi daha diger gelin hamile yaa onu bırakığda benim yanıma gelmez uyus karu zate bende meraklı deilim alsanaalsanasmile
saol richim yarın gidicem özledim hem ablamda gelmiş kıs senin kociş izin vermiyo öle mi ama biz karular bi hal çaresi buluruz yanee
kolay gelsin ebroşum git gel cano

hayır olsun richim ben bilmiyorum kanarya nedir yaa sen rüya demişken bende rüyamda bi akrabamızabi kase pirinc verdim hayır olsun inş

kolay gelsin ayşencim gece nöbetcisin demek ya herkesin bi işi var bende gidem çay bırakamda gelem barim

richim rüyan hayır olsun bence kısmet canım .çok yakındır bekle ...
ayşen demek kk nöbetcisi sensin...
gökcem demek haber yok kaynanatörden.aman bırakamaz kıymetli gelinini bakalım onun verdiği değeri gelini ona vercekmi sempatiksalakcinni

ay gökçecim çalşmıyorum ben canım kaydirigubbakcemile3
eşim nöbete gitti ben kk nöbetine geçtim kaydirigubbakcemile3

evt ebuşum burdayım bugün :hulya:

valla benimki pcyi kapmazsa bende buralarda olurum.dün beni soğuk odaya attı delüüüüü

ayşen bugün ısınamadım yaa .temizlik yaparken iyiydi sonra oturunca dondum resmen .alttaki uyuzda yakmıyo .yerlerden soğuk geliyo acayip..

valla ayşenim bende düşünüyodum başbakana mail atmayı 3 çocuk diyoda keşke şu tüp olayı bedava olsa.ilaçları biz alırız yaa...

kızlar recep ivedik 3 çıkıyo .ben heyecanla bekliyorum siz seviyomusunuz?
ikiyi sinemada zledim biraz utandımda yinede süperdi...

aysen masallah sende herseyden haberdarsın ha canım verelım bakalım destegımızı allah herkesın gönlüne göre versın

X