dert sıkıntı boşanma, ben ne yapacağım?

Ben sana söyleyim Ada'm avukat ve seni evden kovduğu için kusur lu taraf manevi tazminat açabiliyorsun bu durumda o bunu biliyor kusurlu olduğu için senden bekliyor açmanı ona kalsa bi süre sonra fiili ayrılık dan bitirmeye çalışıcak ama şuan açmaya kalktığında kendi zarara uğrayacak sırf bu yüzden elini çabuk tut altı ay sonra evden seni kovmasının geçerliliği kalmıyor hak süre bitiyor ve o bunun farkında yerinde olsam bi avukat tutar hemen bu işi çözerdim

kesinlikle dinle aileni. alma hiç bir eşya. ödesin kira ne var yani.
bir de anlamadığım nasıl oldu da 2 hafta da bu adam vazgeçebiliyor. evlenmek o kadar kolay mı evlenme kararı vermek bu kadar mı kolaydı hemen bitsin diyor.
ne kadar süre görüştünüz evlenmeden önce? görücü usulumu tanıştınız? ya da bi şekilde seni görünce falan etkilenmiyor mu

flört dönemimizde yoktu..2,5 yıllık ilişkide sadecce bir kez ayrılmıştık 1 ay falan ayrı kalmıştık sonra barışmıştık. öyle çok ayrıl barışımız yoktu.. bana cok baglıydı..biraz aramasam sen beni sevmiyorsun diye ağlardı..üni. okuduğum şehirden başka bi şehirde çalışıyordu.. her haftasonu en heç iki haftada bir yanıma gelirdi..ayrılmamdan cok korkardı. hassas davranırdı bana..hep beni memnun etmeye çalışırdı..sadece cok fazla arayan ve cok kıskanc biriydi.. o huyuylada başa çıkmayı öğrenmiştim.. ama bu yaşanılanların kıskançlıkla aşkla hiçbir alakası yokki ..flörtteki itişmelerimizin nedeniyle uzaktan yakından hiç alakası yok..
sadece nişanlılık döneminde iki kez annesi yüzünden ayrılmak istedim..ama çok ağladı annesi adına özürler diledi kadınıda sıkıştırmış kadında arayıp özür diledi.. ne garantiler verdi birdaha olmayacagına dair..güvendim....zaten ondan yana hiçbir şikayetim olmamıştıki benim.. sırf anne... ben idare edebilirim bu iş bende biter ben seni ezdirmem ben seni cok seviyorum ben sana hiçbirşey yapmıyorumki sende benimle evleniyosun annemle değil..demiişti...............
inanamıyorum bu yaşadıklarıma inanın...
neden bekliyoruumm, çünkü kendisi avukat, ve sanırım benim dava acmamı bekliyorlarmış, ailemde bende bir çıkarı olabilirmi acaba bu işten neden kendisi açmıyor diye düşünüyoruz.. ailem bekle diyor.. ben hemen bitsin istiyorum ama yinede yanlış karar vermemek için onları dinliyorum.. sizin tavsiyeleriniz nedir bu konuda?

Ilk aylardan bu kadar eziyet eden bi adama katlanmayi kendine reva görme . annenler de onların karşısında dik dursun konuyu baştan sona okudum sizi kovmalara doyamamislar.dik durun bu arada bi avukata danışın eşiniz avukatmis . sizi tongaya düşürmesin

sen baska knular acmıstın hatrladım ay sen hala bu adam ıcın mı uzuluyrsun bsan bır an evvel bence daha ıyılerı cıkar mutlaka karsına bu hayvanı da Allah bıldıgı gıbı yapsın daha fazla alttan alma kendıne saygın olsun bıraz

hayır görücü usulü değil. biz kendimiz tanışmıştık.. 6 ay peşimden koşmuştu. 6 ay sevgili olmamıştık ama sonradan bende bişeyler hissetmeye başladım 2,5 yılda sevgili olduk..toplamda 3 yıldır tanıyordum onu..inanın çevremdeki herkes ona nasıl baktığım konusunda şoka girmişti hep, ve kim bizi yanyana görse seni ne kadar cok seviyor bakışlarından bile bellli derlerdi...ayrı şehirlerde olmamıza ragmen her hafta gelirdi beni görmeye..süpriz tatil sürpriz hediyeler...hangi birini anlatayım.. kırmazdı kalbimi sadece cok kıskanctı.. aşırı kıskanctı bu yüzden problemler yaşardık
inanın benimde cevabını bulamadığım sorular sormuşsunuz.. hiç bilmiyorum nasıl oldu ne oldu sadece şoktayım..

Klasik kaynana ve evlendikten sonra degisen erkek sendromu. Ama maalesef siz bu durumu daha cicim aylari bitmeden yasamissiniz. Bir kere esiniz cok saygisiz ve ofkesini kontrol edemiyor. Cok sanslisiniz ki daha yolun basinda gercek yuzunu gostermis. Luften gururunuzu ayaklar altina alip o erkek musvettesine geri donmeyin. Size karsi ne sevgisi ne saygisi ne de merhameti var bu adamin. Size deger vermiyor maalesef. Siz herşey den once kendinize deger verin ve bir an once boşanma ve maddi manevi tazminat davanizi acin. Aileniz arkanizda cocugunuz yok ve yasiniz daha genc. Sevinip sukretmeniz gereken cok sey var. Bardagin dolu tarafina bakin ve kendinizi toparlamaya calisin. O canavar sizi uzgun ve zayif görünce mutlu olacaktir. Ona bu zafer mutlulugunu tattirmayin luften. Herşey zamanla daha guzel olacak bugunler gececek

Kayinvalidenizin benimkide beni kovuyor ama idareli oluyorum mu nedir ne dediyse artik, buradan sonrasini okuyamadim. Cok uzun yazmissiniz, bunaldim. Okuduklarim da bana nedense hiiiic gercekci gelmedi, inanamadim yani, ama bunlar yasandigina gore karsinizdaki tuhaf bi insan. Bosanin demek istemiyorum ama bosanip yolunuza bakmaniz sizin icin daha iyi olur sanirim, yoksa cok cekersiniz bu adamdan. Alti ustu salak bi dergi icin bunu yapan ve cikan tartismayi da farkli oleten, ne oldugunun / ne yaptiginin farkinda olmayan ve siz ne kadar anlatirsaniz anlatin 'anlamayacak' olan bir kisi var karsinizda. Allah kolaylik versin insallah..

Bu konuyu daha önce okudum galiba.
Allah yardımcınız olsun ama onun için ağlamayın kendi ayaklarınızın üzerinde durabilirsiniz inşallah
Ama ilk sizi bıraktığında ayrılsaymışsınız sanki daha iyiymiş

Çok üzüldüm senin adına.İlk evlendiğim zamanlarda bizde çok kavga ediyorduk eşimle aşırı ediyorduk.Daha sonra düzeldik allaha şükürler olsun..Allah yardımcın olsun..

Sizi paçavraya falan çevirmediler hanımefendi. Onların kendisi paçavra asıl. Eşinizin annesi belli ki hasta, eşiniz de öyle. Ama anneniz sizi nasıl böyle ezdirebiliyor? Nasıl bir anne karşısında oturan kadın kızıyla alakalı böyle konuşurken susup kalır? Açıkçası ben en çok buna takıldım. En sessiz insan da dayanamaz söz konusu evladı olunca anneniz neden sustu acaba? Bu hayatta en önemli şey sizsiniz bu bile bunun bir göstergesi. Ne olmuş 26 yaşında boşanırsanız boşanın. Boşanmasanız insanlar başka özelliğinize takar onu konuşur boşanırsanız buna takarlar bunu konuşurlar. Böyle dünya düzeni işte bunu kabul edin ve kendiniz için yaşayın artık. Kimseye yüz eğecek bir şeyiniz yok. Kocanız adam olursa olur, olmazsa boşanırsınız biter. Hayatınızın başındasınız kendinizi kendi ellerinizle cehenneme hapsetmeyin.

Eşiniz sizi resmen rezil etmiş ve sizin yeriniz de olsam bu rezilliğe bir dakika dahi dayanmam bir silkelenin kendinize gelin o onu demiş bu bunu demiş yapmayın açın davanızı tazminat talebin dede bulunun azıcık dik durun siz kovaladıkça karşı tarafının totosu göğe değmiş bu duruma son vermek de eliniz de rezil olmaya devam etmekte .

dua et ki ailen yanında.
yoksa bunlar yüzünden akıl hastanesine yatardın.

adam hukukçu olsa ne olur? ailece örümcek beyinli bunlar.

Lütfen kendini sev, yaşadıklarını hafife alma. Sana bu kadarcık sürede bunları yapabilen insanlardan kurtulduğuna şükret. İşe girmeye çalış.

en çok koyanda aslında annem... annem orada kadına karşılık verseymiş..ozaman o kadın kendini haklı göremezdi...annemin orada cevap vermemesi beni ezdirmesi kadının egosunu daha fazla şişirip kendini iyice haklı görmesine sebep oldu.. ve biraz bana evde baktıktan sonra beni yine onların kucagına götürmek istedi çok ısrar etti.. beni suçladı bunları yapman lazım kızım diye....ama şuan evliliğini kurtarmaya çalışmıştım o yüzden alttan aldım diyor....
adam olacak hali yok adam olsa bile ben bunları unutamam dönmeyecegim.. ama ne zaman nasıl dava açacagım bilmyiorum.. ailem beklememi söylüyor... akrabalar arıyor bekle bekle diyip duruyorlar..onlar açsın davayı diyorlar..babanem arayıp duruyor sürekli 'hırsız damda duruyorda sen niye atlıyosun' mu ne buna benzer bi laf edip duruyo işte... ben beklemekten cok sıkıldım ama bilemiyorum

annen hata yapmış ama yine de onların yanındasın ya. önemli olan bu.

yanlis anlama ama adminde kizmasin bana .
cok afedersin de sen gerizekasli misin ??
sana hercturlu hakareti yapmislar kovmuslar..
sende cicuk gibi onlarin pesinde kosuyirsun aklina pes ya ..
okurken gina geldi sinirden.

sen reşitsin. git dilekçeni ver. o manyaklarla ömrün heba olur.
çok laf ederlerse çıkar giderim, yüzüme hasret bırakırım vs de.

2 yılda bu adamı tanımadınız mı? hiç mi bu huyunu belli etmedi? nişanlılıkta filan. kusura bakmayın ama inandırıcı bulmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…