- 30 Ekim 2013
- 20.228
- 56.871
- 798
Senben bende ogluma mayis ayinda kaldim hamile ocak doğumlu bebde ocak dogumluyum bunuda dedimki yazin olsun havalar sicakken oglum kışın dogdu zor oldu ama buda kisa den gelecek galiba
Yok canim ben 24 yasimdayim oglum 5 yasinda bi tane daha istiyoruz nasipse spirial vardi 8 ay oldu cikartali cocuk dusunuyorum ama hemen olmusyor iste bugun 5 gun gecikti hic bu kadar gecikmezdi gunu gunume olurdum ama bakalim
Canim test yaptim cikmadi ya ben 28 de adet goruyorum gecen ayda 28 cekti ya kafam karisti kan testi yaptim bende
Saglik ocaginda yarin ogrenicem:)
Ah volimcim ah her ay yeni umut ve her ay yıkılış artık insanı yıldırıyor herşeyi zmana bırakıyosun bu defa da seninle evlenenler çifter çifter doğuruyor ne olacak hiç bilmiyorumMerhaba arkadaşlar
Bende geldimmmmmmm.
1 yıldan beri bebiş çalışmaları var eşim varikoselden ameliyat oldu 4 ay önce
şimdide bende yumurta yavaş çıktı vs vs
bu arda konuyu açan arkadaşın dediği kelimelerden fenalık geldi
gelde anlat kendine bunları nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Heran her ay acaba oldumu olacakmı..
Birde benimle evlenen herkezin çocuğu oldu bazılarının 2.hamilelik haberleri geldi vs vs
gelde takma kafaya evet stres etkiliyor ama elimde ,elimizde değillllllllllllll:18::18:
hsg çekildi mi canımbence en ilk hsg çeksin tüplerde sorun yoksa devam et bitanem
durum o kadar vahim mi yani . korktum yaaa
canım korkmana gerek yok hormonlarda sorun çıkarsa ilaç tedavisiyle dengeliyorsun..bencede git hormon testi yaptır ben düşük yaptım ondan sonra yaptırdım düşüğün sebebi bi hormon dengesizliğiymiş o yuzden git yaptır ilacını kullan daha sonra kullandım şuan normal gebelik olursa kullanmaya tekrar başlayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?