- 30 Ekim 2013
- 20.228
- 56.871
- 798
amin canım inşallahhh umutla beklicez elbet yüzümüz gülecek inanın bugün mevlütte hepinize dua ettim
saol.canim benim sende uzme kendini bizim.elimizde olan birsey degilki ne paraya ne guzellikle rabbimin gonlu olacakki evlatlatimiz gelsin bosver onu bunu biz dua edelim tefavimize bakalim.allahim.herkesede bizede tez vakitte hayirli evlatlar versin.. Sen merhamet bize merhametlilerin merhametlisi...
O da aynı senin gibi dedi artık kimi zaman sanki kolum kanadım kırılıyor dile kolay 4 yıl en zoruda aynı dönemde düğünlerimizin olduğu kişiler 2 şer 2 şer doğurdularcanım ya keşke öle demeseydin ya o ne dediki umutsuzluğa düşme sakın 14 sene sonra evladı olanla var
O da aynı senin gibi dedi artık kimi zaman sanki kolum kanadım kırılıyor dile kolay 4 yıl en zoruda aynı dönemde düğünlerimizin olduğu kişiler 2 şer 2 şer doğurdular
Evet canım aynenöyle ama bu tedavi sürecide aşırı derecede yıpratıyor insanı pkoluyum yumurtalarım gelişmiyo klomen ve iğne veriyolar büyüyüpçatlıyorama kurban olduğum Allah demek en doğru zamanda nasip edecek inşallah sizin sorun ne bitanem?bebeğim inan seninle aynı durumdayım ben bir yıllık evliyim ama genede çok zoruma gidiyo eltimde dört yıllık evli onunda olmuyo onunla evlenenler sen gibi 2. yapıyor ama oda eşine veriyo ilgisini diyeyim ama rabbim vermedikten sonra belki diyelimki eşin senden boşanacak başkasıyla evlenince ondan olacağı ne malum tedavine devam et doktor değiştir bol bol dua
Evet canım aynenöyle ama bu tedavi sürecide aşırı derecede yıpratıyor insanı pkoluyum yumurtalarım gelişmiyo klomen ve iğne veriyolar büyüyüpçatlıyorama kurban olduğum Allah demek en doğru zamanda nasip edecek inşallah sizin sorun ne bitanem?
Kizlar ben bu ay sogan kuru denemek istiyorum hic denemedim tam olarak bilen varmi nasil yapildigini ?
canım bende denemek istiyorum onu soğanı kabuğunu soyup ortadan bölüp sabah aksam kaynatıp 15 gün boyunca içiyormuşsun
arkadaşlar pco yoksa soğan kürünü çok fazla kullanmayın.bnm her ay yumurtan kendiliğinden çatlardı.bi ay soğan kürü yaptım 1 hafta.ondan sonra yumurtam gelişmiyo 15 mm de sönüyo(
arkadaşlar pco yoksa soğan kürünü çok fazla kullanmayın.bnm her ay yumurtan kendiliğinden çatlardı.bi ay soğan kürü yaptım 1 hafta.ondan sonra yumurtam gelişmiyo 15 mm de sönüyo(
pco yok bnde cnm oylemi diyosun kullanmayimmi ?? Zaten hic kullanmadm daha once bnmde kendiligndn buyuyo cok sukur ama 10 . Aya grdim diye denesemmi dedim..bi baslikta sogan kuru kullanip hamile kaldm yazms bi arkadas ...bilemedimmm...
Arkadaslr bide bnm bu ay reglim cok pihtili oldu sebebi ne acaba ...?? Gecende biyerde pihtili adet olanlrn zor olur gebelik diye okudum bi dogruluk payi olabilirmi ????( bilen varmi acaba ? Ben pihti gelmesi norml herkeste olur diye dusunuyordm. ...
benimde evlendikten sonra öle oldu ya neden acaba ? hep doktora sorucam unutuyom :18::18:
hsg çekildi mi canımbence en ilk hsg çeksin tüplerde sorun yoksa devam et bitanemBENİMDE yumurtalıklarımda kist varmış canım bende klomen kullanıp iğne vuruldum ama olmadı ara verdim bu ayda olmazsa gene gidicem bakalım ne verecek ?
Allah izin verdikten sonra sen istemesen de hamile kalirsin zaten.fakat stres cok onemli bir rahatsizlik.stres hormon degisimine bile sebep oluyor.kasimda spiralimi cikarttirdim.hemen hamile kalirim saniyordim.bu zamana kadar olmadi.her ay saat gibi olan adet duzenim degisti stresten.gecikme oldu erken geldi.her ay kendimi hamile sanip midem bulandi.basim dondu:)bu ay dedimki ben hamile kalamicam belli.nede olsa cocugum var.olursa sevinirim olmazsa hayirlisi dicem dedim.bu ay esimle afedersiniz cok birlikte olmadik bile ve ben hamileyimm..onceden kurallara uygun iliskiye dikkat ediyordum yataklardan kalkmiyordum.yokmus oyle bir sey ya..birde surekli dua etmek lazim.allah hayirlisini versin kizlar...
.
Ayy inşallah canım bizle evlenenlerin hepsinin 2 şer tane oldu bi bizim yok eşiminde morali çok bozuluyor bana belli etmeye çalışmasa da ben anlıyorum annesi bile geçen gün bütün arkadaşlarının var bi sizin yok dedi bende bi süre daha olmazsa ayrılacam oğlundan dedim hakikaten çok zor bi durum ya ne yapacağımı bilmiyorum
aynenn cnm bunu bi sormak lazm bnde unuttum soran olursa bizi bi aydinlatsn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?