pekala şeker çok sağol :)
ne demek tatlım
inş tez vakitte müjdelerimizi paylaşmak dileğiyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pekala şeker çok sağol :)
iyidir canım sen nasılllsıın gebe oolmayı bekliyoruz:)
Kizlar sonuc sıfır kanda birsey cikmadi ama 6 gun gecikti bakalim biraz erken dedi hemsire pazar ghnh tekrar gidicem :)
evet tatlım hatırlaman ne güzel dediğin gibi hiçbir gelişme yok biz tedbirimizi alıp tedavi olalım da gerisi Allah'a kalmış en hayırlı vakitte nasip edecektir inşallah cennet kokulularımızı Hadi inşallah tatlım yumurtan çatlasında bebeğin de gelsincanımmmmmm :) seninle tekrar karşılaşmak ne güzel ilk kk katıldığımda bana yardımcı olanlardansın
anladığım kadarıyla sende de gelişme yok
aynen öyle bide zamana bırakmak istiyorum bazen böyle benden sonrakilere bebek görmeye gidince gelde stres yapma.şimdi dr.dan geldim yımırta çatlamış bakalım..olmadı gelecek ay klomen yine olmazsa aşılama dedi..:18::18:rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın
Kizlar regl oldum vaybe sen hep duzenli ol sonra 6 gun gec umitlenmistim
sonradan bebek yapmaya karar verip bı anda hemen olsun diye heycan yapıyoz yaaa
huyumuz kurusunnnnnnn
Evet ama planlama donemindeyken insan oyle bir dusunuyor ki, sanki hemen basladigin ay olucak bebek. Ama gelgor ki hic de oyle olmuyor. Umarim burdaki butun arkadaslar bekledigimiz mujdeyi ennn yakin zamanda alalim. Aslinda henuz doktora gidip kan testi yada kontrolleri yaptirmadim. Cumartesi gunu bat gunum. Ama eger olmazsa sali gunu doktora gidicem muayenelrimi ve testlerimi yaptirmak icin.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
evet tatlım hatırlaman ne güzel dediğin gibi hiçbir gelişme yok biz tedbirimizi alıp tedavi olalım da gerisi Allah'a kalmış en hayırlı vakitte nasip edecektir inşallah cennet kokulularımızı Hadi inşallah tatlım yumurtan çatlasında bebeğin de gelsin
bencede mutlaka yaptır kusum
alttan üstten muayne ol
benm bı sıkıntım yok 7 ay oldu bebik te yokk :87:
Benimde pko ile gelen yumurta tembelliği canım klomenle çatlıyor çatlatma iğnesiyle çatlıyor ama bi türlü olmuyor canımunuturmuyum hiçççç
biz elimizden geleni yapıyoruz ama rabbim de inş.çok bekletmez tez vakitte bebişlerimizi verir..
yumoş çatamış en son ölçtüklerinde 19 a 16 demişti bakalım inş mucizelerimizin müjdelerini paylaşırız..
sendeki olmama nedeni neymiş canım ?
Benimde pko ile gelen yumurta tembelliği canım klomenle çatlıyor çatlatma iğnesiyle çatlıyor ama bi türlü olmuyor canım
Gebe kalmayı bekleyen arkadaşlarım
Eminim büyüklerden konudan komşudan en çok duydugunuz şeydir .......
Boş ver kafaya takma
Bi zamanı vardır
Düşünürsen olmaz
Kafandan at önce
Stresten olmaz
Dert edersen zor
Bu laflara karnımız yok ! Evet sizin istatik verileriniz doğru sonuç veriyor olabilir !
Ama biz aklımızdan çıkarmıyacagız..Olana kadar umutla bekliyeceğiz..
Dert de edicek streste olcaz !
Gerilip her regl olunca ağlıyacagız ayrıca ! !
Ama Allah izin verdikten sonra gebe de olcaz !
İtirazı olan ? ? ? ?
cnm kim ne derse desin takılıyor kafaya tabi dün kısırlık bölümünde konu açtım yakı ile hamile kalma diye yengem yakı yapıştırmış beline uzun zaman çocuğu olmayınca ve o ay hamile kalmış beli sıcak tut ayakları sıcak tut deniliyordu ya yakı birebirmiş bu arada kafaya takıp oturmayalım çözümler var deneyelim nolurki yakının zararı yok.......
yakı nasıl yapılıyo ne demek o canım
cnm eczanelerde satılan yakı bantları var onu kalça kemiğinin biraz üzerinde bir noktaya yapıştırıyormuşsun uzun süre kalacakmış açtığım konuya bak bir arkadaşın annesi denemiş ve gerçekten tesir ettiği söyleniyor......bende bu ay denicem....
bu ay bişey deniyorum bu olmazsa gelecek ay onu koyarım
yada 1yıl dolana kadar ara vercem bişey yapmıcam
bilmiyorum
herkes bi yöntem söylüyo şaştım kaldım