Slm arkadaslar bende yeni katildim. Bes bucuk yildir evliyim 2 ay once bebek sahibi olmaya karar verdik ve ikinci ayim bu. Regl gunume 3 gun kaldi heyecandam uykularim kaciyo. Umarim hepimiz ennkisa zamanda bebeklerimize kavusalim.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Merhaba arkadaşlar
Bende geldimmmmmmm.
1 yıldan beri bebiş çalışmaları var eşim varikoselden ameliyat oldu 4 ay önce
şimdide bende yumurta yavaş çıktı vs vs
bu arda konuyu açan arkadaşın dediği kelimelerden fenalık geldi
gelde anlat kendine bunları nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Heran her ay acaba oldumu olacakmı..
Birde benimle evlenen herkezin çocuğu oldu bazılarının 2.hamilelik haberleri geldi vs vs
gelde takma kafaya evet stres etkiliyor ama elimde ,elimizde değillllllllllllll:18::18:
bn neden hamile olamıyorum...
Vardır elbet hayırlı zamanı..ne zamandır bebek ıstıyorsunuz ve hormon testlerı vıtamınler vs bunların tahlıllerını yaptırdınız mı..
Slm arkadaslar bende yeni katildim. Bes bucuk yildir evliyim 2 ay once bebek sahibi olmaya karar verdik ve ikinci ayim bu. Regl gunume 3 gun kaldi heyecandam uykularim kaciyo. Umarim hepimiz ennkisa zamanda bebeklerimize kavusalim.
HADI HAYIRLISI ILE INS 3 GUN SONRA GUZEL HABERLER ALIRISN
Ah volimcim ah her ay yeni umut ve her ay yıkılış artık insanı yıldırıyor herşeyi zmana bırakıyosun bu defa da seninle evlenenler çifter çifter doğuruyor ne olacak hiç bilmiyorum
ya bize rabbim yardım etsin başka yapcak hiç bişeyimiz yok :18:
O KİSTLER zaralı değil dedi canım yumurtalıklarının kendi ürettiği bir şey dedi rahim filmi istediler ama o çok zormuş daha ilk senem diye cesaretedemedim
aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah.kimsenin kucağı boş kalmasın.
biraz önce dr.dan geldim daha stres oluyorum herkez hamile herkezin karnı burnunda kendimi okadar kötü ve çaresiz hissetttim ki anlatamam..
rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah bizlerede
hem karnımdan hem alttan ultrasona gırdım ıkı ayrı doktorda ıkısıde temız olur dedi
pko over gibi bişeyim olsa görürlerdi demi
yada yumurtlarım az mı çok mu felan ?
ben de polikistovermişim.bebiş çalışmalarında öğrendim bunu
adette düzensizlik yok çok şükür ama ultrason ve alttan muayenede görüntüde varmış
eğer var olsaydı sana söylerlerdi adetlerin düzenlimi?
yumurta takibinde belli olur yumurtlaman varmı yokmu diye.hç yaptırdın mı?
yumurta takıbı dıe bışey bilmiyorum
adetlerım duzenlı
gün olarak sekmeye ugruyo 3-5gün bazen okadar
merhaba canım..
hiççç korkma geçen ay çektirdim .çok kolay 3dk kadar maksimum bi adet sancısı gibi bişey çekiyorsun ve toplamı 5 dk.olmadan işlem bitiyor.
ben bukadarmı dedim hatta..okuduklarımdan sonra kabustu oraya gitmek.
fındıkzadede özel bir yerde çektirdim..
TATLIM ben Bursada oturuyorum zaten çekinirsem özelde çektiririm inşallah bu ay adet olmam hamiş olurumda hiç gerek kalmaz
kızlar nasılsınız
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım
evet özelde yaptır birde dr.sana tavsiye edeceği bir görüntüleme merkezi olursa oraya git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?