• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert edersen gebe kalamazsın diyenlere itafen ! İnadına kafaya takarak gebe olcaz !

bn neden hamile olamıyorum...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm arkadaslar bende yeni katildim. Bes bucuk yildir evliyim 2 ay once bebek sahibi olmaya karar verdik ve ikinci ayim bu. Regl gunume 3 gun kaldi heyecandam uykularim kaciyo. Umarim hepimiz ennkisa zamanda bebeklerimize kavusalim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Slm arkadaslar bende yeni katildim. Bes bucuk yildir evliyim 2 ay once bebek sahibi olmaya karar verdik ve ikinci ayim bu. Regl gunume 3 gun kaldi heyecandam uykularim kaciyo. Umarim hepimiz ennkisa zamanda bebeklerimize kavusalim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

sonradan bebek yapmaya karar verip bı anda hemen olsun diye heycan yapıyoz yaaa
huyumuz kurusunnnnnnn :51::51::51:

Merhaba arkadaşlar :34:
Bende geldimmmmmmm.
1 yıldan beri bebiş çalışmaları var eşim varikoselden ameliyat oldu 4 ay önce
şimdide bende yumurta yavaş çıktı vs vs
bu arda konuyu açan arkadaşın dediği kelimelerden fenalık geldi
gelde anlat kendine bunları nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee :53::53:
Heran her ay acaba oldumu olacakmı..
Birde benimle evlenen herkezin çocuğu oldu bazılarının 2.hamilelik haberleri geldi vs vs
gelde takma kafaya evet stres etkiliyor ama elimde ,elimizde değillllllllllllll:18::18:

ya bize rabbim yardım etsin başka yapcak hiç bişeyimiz yok :18:

HADI HAYIRLISI ILE INS 3 GUN SONRA GUZEL HABERLER ALIRISN

Ah volimcim ah her ay yeni umut ve her ay yıkılış artık insanı yıldırıyor herşeyi zmana bırakıyosun bu defa da seninle evlenenler çifter çifter doğuruyor ne olacak hiç bilmiyorum

canımmmmmm :) seninle tekrar karşılaşmak ne güzel ilk kk katıldığımda bana yardımcı olanlardansın :54:
anladığım kadarıyla sende de gelişme yok :50:
aynen öyle bide zamana bırakmak istiyorum bazen böyle benden sonrakilere bebek görmeye gidince gelde stres yapma.şimdi dr.dan geldim yımırta çatlamış bakalım..olmadı gelecek ay klomen yine olmazsa aşılama dedi..:18::18:rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın

ya bize rabbim yardım etsin başka yapcak hiç bişeyimiz yok :18:

aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah.kimsenin kucağı boş kalmasın.
biraz önce dr.dan geldim daha stres oluyorum herkez hamile herkezin karnı burnunda kendimi okadar kötü ve çaresiz hissetttim ki anlatamam..:14::14:
rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah bizlerede:emir_bebek:

O KİSTLER zaralı değil dedi canım yumurtalıklarının kendi ürettiği bir şey dedi rahim filmi istediler ama o çok zormuş daha ilk senem diye cesaret :50:edemedim

merhaba canım..
hiççç korkma geçen ay çektirdim .çok kolay 3dk kadar maksimum bi adet sancısı gibi bişey çekiyorsun ve toplamı 5 dk.olmadan işlem bitiyor.
ben bukadarmı dedim hatta..okuduklarımdan sonra kabustu oraya gitmek.
fındıkzadede özel bir yerde çektirdim..

aminnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah.kimsenin kucağı boş kalmasın.
biraz önce dr.dan geldim daha stres oluyorum herkez hamile herkezin karnı burnunda kendimi okadar kötü ve çaresiz hissetttim ki anlatamam..:14::14:
rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah bizlerede:emir_bebek:

hem karnımdan hem alttan ultrasona gırdım ıkı ayrı doktorda ıkısıde temız olur dedi
pko over gibi bişeyim olsa görürlerdi demi
yada yumurtlarım az mı çok mu felan ?

hem karnımdan hem alttan ultrasona gırdım ıkı ayrı doktorda ıkısıde temız olur dedi
pko over gibi bişeyim olsa görürlerdi demi
yada yumurtlarım az mı çok mu felan ?

ben de polikistovermişim.bebiş çalışmalarında öğrendim bunu
adette düzensizlik yok çok şükür ama ultrason ve alttan muayenede görüntüde varmış
eğer var olsaydı sana söylerlerdi adetlerin düzenlimi?
yumurta takibinde belli olur yumurtlaman varmı yokmu diye.hç yaptırdın mı?

ben de polikistovermişim.bebiş çalışmalarında öğrendim bunu
adette düzensizlik yok çok şükür ama ultrason ve alttan muayenede görüntüde varmış
eğer var olsaydı sana söylerlerdi adetlerin düzenlimi?
yumurta takibinde belli olur yumurtlaman varmı yokmu diye.hç yaptırdın mı?

yumurta takıbı dıe bışey bilmiyorum
adetlerım duzenlı
gün olarak sekmeye ugruyo 3-5gün bazen okadar

yumurta takıbı dıe bışey bilmiyorum
adetlerım duzenlı
gün olarak sekmeye ugruyo 3-5gün bazen okadar

adetin 10.gününden itibaren bikaç gün arayla gidiyorsun yumurtanın büyüklüğüne ve kaçtane oluşuna bakıyor canım
sonrada çatladımı vs.kontrol ediliyor
3-5 gün sekme normal zaten dert etme
eşine tahlil yaptır?
kendinde adetin 3.günü hormonlarına baktır

walla o konuda kafam cok rahat. Kayınvalidem bebiş yok mu diyor yok diyorum ohh çok şükür diyor:1:. Sırf ben üzülmiyim diye umursamaz ayagına yatıyor. ilk denemede hüsran ama aynı zamanda da ilk denemede sekmeyen adetin 2 ay gelmedii. Ne stresmiş anacım bende kide... Bu ay hiç takmıcem. Zaten kistten dolayı 1 ay hap kullandım direk olmaz mantıgındayım. Bakarsınız oluverir..Validem biraz yaşli ben 29 o 66 yasında ( tencere kazıntısıyım itirazı olan:36:) torun bakcem artık yeter diyor.Bakacak gücü varken bende bu fırsatı tepmiyim diyorum :52:

merhaba canım..
hiççç korkma geçen ay çektirdim .çok kolay 3dk kadar maksimum bi adet sancısı gibi bişey çekiyorsun ve toplamı 5 dk.olmadan işlem bitiyor.
ben bukadarmı dedim hatta..okuduklarımdan sonra kabustu oraya gitmek.
fındıkzadede özel bir yerde çektirdim..

TATLIM ben Bursada oturuyorum zaten çekinirsem özelde çektiririm inşallah bu ay adet olmam hamiş olurumda hiç gerek kalmaz :(

Back