bu bende bu ay bekliyorum 4 gun bugun kan testi yaptim yarin somucu cikicak ins dua edin hep beraber.
kızlar gunaydın dun farklı bır doktora gıttım malatyanın en ıyı doktoruydu cok kısı onerdı ve ıyıkı gıtmısım e2 hormonum yuksekmıs dokor farketmemıs erken yumurta rezevı olabılır dedıamh testı yaptırıcam ankarada yapılıyormus dua edın oyle bırsey cıkmasın canlarım dun aglamaktan bugun gozlerım davul gıbı
battan önceki iki haftayı hafif atlatacak bişeyler bulalım kendımıze
hızlı geçmesini sağlayacak bişeyler....
ya bitanem nolur üzülme ağlama
derdi ver allahım dermanıda verir ağlama lütfen
hehhh tamda o zamandayım şuan bugün yumurtlama bitti sanırım ve 2 hafta var
Gebe kalmayı bekleyen arkadaşlarım
Eminim büyüklerden konudan komşudan en çok duydugunuz şeydir .......
Boş ver kafaya takma
Bi zamanı vardır
Düşünürsen olmaz
Kafandan at önce
Stresten olmaz
Dert edersen zor
Bu laflara karnımız yok ! Evet sizin istatik verileriniz doğru sonuç veriyor olabilir !
Ama biz aklımızdan çıkarmıyacagız..Olana kadar umutla bekliyeceğiz..
Dert de edicek streste olcaz !
Gerilip her regl olunca ağlıyacagız ayrıca ! !
Ama Allah izin verdikten sonra gebe de olcaz !
İtirazı olan ? ? ? ?
Ayy inşallah canım bizle evlenenlerin hepsinin 2 şer tane oldu bi bizim yok eşiminde morali çok bozuluyor bana belli etmeye çalışmasa da ben anlıyorum annesi bile geçen gün bütün arkadaşlarının var bi sizin yok dedi bende bi süre daha olmazsa ayrılacam oğlundan dedim hakikaten çok zor bi durum ya ne yapacağımı bilmiyorumbunalıma gircez normaldir..ama gün gelecek dertlerimiz silinip süprülcek
kızlar gunaydın dun farklı bır doktora gıttım malatyanın en ıyı doktoruydu cok kısı onerdı ve ıyıkı gıtmısım e2 hormonum yuksekmıs dokor farketmemıs erken yumurta rezevı olabılır dedıamh testı yaptırıcam ankarada yapılıyormus dua edın oyle bırsey cıkmasın canlarım dun aglamaktan bugun gozlerım davul gıbı
Ayy inşallah canım bizle evlenenlerin hepsinin 2 şer tane oldu bi bizim yok eşiminde morali çok bozuluyor bana belli etmeye çalışmasa da ben anlıyorum annesi bile geçen gün bütün arkadaşlarının var bi sizin yok dedi bende bi süre daha olmazsa ayrılacam oğlundan dedim hakikaten çok zor bi durum ya ne yapacağımı bilmiyorum
üzülme canım herşeyin bi çeresi var artık tıp çok ilerlemiş de ne demekmiş yani bu ?
Yumurtalarim cabuk yaslaniyor olabilirmis kalitesi dusuyormus gunluk tahlil sonucunda belli olacak
inşallah hayırlı sonuclaralırsın canım ya benimkide tembel çok çaışmıyo ama umudunu yitirme arkadaş tek yumurtalıkla gebe kaldı
Derdi veren Allahdermanida verir mutlaka rabbim insallah tez zamanda merhamet eder bize evlatlarimizi veri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?