dert değil ama konu eşim ve ailesi:))

Canımmmm konu süper olmuşş tam benlikkkk :))

16 martta inşallah tanışmaya gelecekler bende o zaman göreceğim kv ve kp :))

Şimdilik arayıp soruyorlar , görümce bilee ama ne kadar iyi olurlarsa olsunlarr el sonuçta en mutlu olucağımız gündee zehir ettiler !

Babam sevdiğimle tanışmaya gitti korkmuşlarr sanki ne olacaksa ! Herşey nasip kısmet ama olmazsa ahmet'e kız çok sanada erkek çok dedi açık açık kv ! Sonradan özür diledi amaa iş işten geçtii...

Ablasıyla telefonda konuştuğum ilk gün ucunu açık bırakın sen onu kocan gibi görme, kardeşim de seni karısı gibi görmesinn.. Ayrılmakta var evlenmektee dedi !

Söz kıyafeti bakıyoruz aradı kv e napıonuz kızım iyimisiniz ? iyi kıyafet bakıyoruz felan siz gelince yorulmayın hemen alalım diye.. İyi kızım siz bakın beğenin mutlu olun biz birşey istemiyoruzz gibi bir konuşmaa.. Sonra sevgilime verdim telefonuu ilk dediği şey; kıyafet bakın ama açık bakmayın !! ne bekleyim ki ben bunlardan şimdi??

Hoş o zamanlar canımı çok sıkıyordum şimdii iseee gram umrumda değiller !! Hoş daha görmedim kendilerini belki çok severiz birbirimizi ama ben bu cümleyi asla unutmıcam ! ''Ahmet'e kız çok, Sanada erkek'' !

Herşey olacağıa varır, istemeden sonra neler olacak meraklardayımmmm :KK1::KK1::KK1:

bak dediğim konuda bu işte esmerim... mesela şimdi sana bunlar batıO. ama şöle düşün görümcenin o lafı demesi olaki bişey olursa üzülürsünüz o yüzden kendinizi adapta etmeyin hemen demek istemiş sadece söleme tarzı farklı bunu sizden biri dese bukadar batmaz sana:) o yüzden kötü düşünmek yok oke?
Bu arada kayıvaliden o şekilde konuŞmuş evet kırıcı ama kadın yaşlı ve kız istemek kolay değil strese girmiş demekki bi an ağzından çıkmış sonuçta özür dilemiş dilemese dilemezdi bunuda sakınunutma. ve sakın olaki umrumda değiller banane ben sewdiğime bakarım diye düşünme emin ol sewdiğinden çOk ailesi önemli ... sewgilin şimdi sana canm cicim diyebilir ama aile içine girdikçe aileci oldunu görünce hayal kırıklığı yaşama...
Tabi kendinide ezdir demiorum ama oLumlu düşünmeye bak

bak dediğim konuda bu işte esmerim... mesela şimdi sana bunlar batıO. ama şöle düşün görümcenin o lafı demesi olaki bişey olursa üzülürsünüz o yüzden kendinizi adapta etmeyin hemen demek istemiş sadece söleme tarzı farklı bunu sizden biri dese bukadar batmaz sana:) o yüzden kötü düşünmek yok oke?
Bu arada kayıvaliden o şekilde konuŞmuş evet kırıcı ama kadın yaşlı ve kız istemek kolay değil strese girmiş demekki bi an ağzından çıkmış sonuçta özür dilemiş dilemese dilemezdi bunuda sakınunutma. ve sakın olaki umrumda değiller banane ben sewdiğime bakarım diye düşünme emin ol sewdiğinden çOk ailesi önemli ... sewgilin şimdi sana canm cicim diyebilir ama aile içine girdikçe aileci oldunu görünce hayal kırıklığı yaşama...

Tmm canım senin dediklerini uygulucam bundan sora :))
Sen benden daha tecrübelisin bu konulardaa nede olsa :KK1:

ne alaka canım söylenecek laf var söylenmeyecek laf var...hiç yakışık almamamış..

size maşallah şimdilik.. ama unutmayın evlendikten sonra herşey çok çok çok değişiyor..

umarım siz hep böyle pozitif kalmayı başarırsınız

ne alaka canım söylenecek laf var söylenmeyecek laf var...hiç yakışık almamamış..

size maşallah şimdilik.. ama unutmayın evlendikten sonra herşey çok çok çok değişiyor..

umarım siz hep böyle pozitif kalmayı başarırsınız

ben sölediği şeyde haksız demedim ki ve kendini ezdirde demedim:)
sadece stres zamanında çok kalpler kırılabiliyor bazen bunu belirtmek istedim. hemen sende onların tavrını alıp işleri iiyice sarpa sarma diye. elbette böle devam ederse oda tepkisini vericek ama daha 1 2 şeyde hemen yanlış düşünmemeli

X