yyook göstermesende haklısın bacım ben çok pişmanım ona resmimi göstermekten şahsen zati zor görüyo aha uğraştırıyo insanı
yyook göstermesende haklısın bacım ben çok pişmanım ona resmimi göstermekten şahsen zati zor görüyo aha uğraştırıyo insanı
hoşgeklidn bende snei bilemedim. duru ben
çok geçmiş olsun nazapım bizde seni özledik terrayla soruyoduk birbirimize
sen nasılsın hastalığın dışında
yagıyo valla :) ıyım nolsun ıdare eder sen nasılNAPIYON GIIIIIIII, nasıın bugün, kar yağıyo mu hal, burda yağmur var
bnde tanımadım ama yınede hosgeldın topıgımıze
baktım yorumda yazdım bende koyarım albüm herkes bi gelsin şimdi terra mızmızlanıyo ben göremedim falan ben bunalıyom o kadına dayanamıyom
burayada gel her daımhosbldk cnm terrakotanın oncekı topiğinde her daım vardım ..... diyelım :)
yagıyo valla :) ıyım nolsun ıdare eder sen nasıl
bnde oyka kavaltı masası yatak oyle sere serpe duruo ahahah aynı anda kalkalım barı :iyiyim diyelim iyi olalım canım ya. pcnin başında kaldım, ev işleri duruyo öyle, yatağı bile toplamadı, yağmurlu ya hava acaip bunaltıyooo
bnde oyka kavaltı masası yatak oyle sere serpe duruo ahahah aynı anda kalkalım barı :
olur cnm işten fırsat buldukça yazarım...
cabuk kızm ya temzlık yapcm dahasizin için iresim ayarlıyom albüm yapacam hep hayalimdi
yok anacım terrayı içlemedim o görmeyince burda yaygara falan yapıyoya gelsin o da görsün diye demiştim
sizin için iresim ayarlıyom albüm yapacam hep hayalimdi
yok anacım terrayı içlemedim o görmeyince burda yaygara falan yapıyoya gelsin o da görsün diye demiştim
cabuk kızm ya temzlık yapcm daha
yakın olsaydık keske hep oynardım valla ayıptr solemesı cocuklar bnı cok sever barbıcılık oynardık onla ayyy yerımbana da gelde yardım et. duruyla oynasan yeter teyzesi bende işleri hallederim o ara. hem sana kakolu kek de yaparım. hıııı