" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

er türlü öksürük ırıltı vs bronşit için tarifim yaz kızım :KK51:

siyah turp alcan muhakkak siyah olcak..

yıka kabuğunu soyma üst kısmını kes,
sonra onu hani dolma yaparken kabağın içini oyarızda tamamen oymayızya, bacım öyle oy ama çok oyma incecik olmasın içi azcık kalsın sonra oyduğun yere bal doldur, onu bir su bardağına otuttur oyduğun kısım üste gelcek şekilde sabaha kadar o bal turptan süzülüp bardağa akacak bu bir mucize ve acayip bir şifa yalnız tadı ııyyhh minnoş içmek istemeyebilir normal durum bende doğru düzgün içmediğim halde ciğerlerimdeki sesten orkestra kurabilirdim tercih etmedim iyi etti beni ve tanıdığım bi kaç kişiyi deneyip işe yaramayan görmedim...

ha birde sabah aç karnına içecek yani onu gün içersinde bitittir hepsini bikerede belki içemez içerse ne ala :KK34:

sağol şifalı gadınım:KK16:

beeen gördüüüüüümmm ne o leeeeeeeeen uuyyfff çok güzel kadınsın :KK16:

teraa durunun üstüne tıkla sol da arkadaşları gözüküyoya onun altında küçük bi kutucuk yazıyo zaten :KK51:

patetes mi dedin durubuluut anaamm bende yapıyım kahvaltımıı geliyim:KK56:

beeen gördüüüüüümmm ne o leeeeeeeeen uuyyfff çok güzel kadınsın :KK16:

teraa durunun üstüne tıkla sol da arkadaşları gözüküyoya onun altında küçük bi kutucuk yazıyo zaten :KK51:

patetes mi dedin durubuluut anaamm bende yapıyım kahvaltımıı geliyim:KK56:

yok cnm...yokk bende çıkmıyorr

belki arkadaş listesinde yokum diye özele aldıysa...

yoksaaaaaaa görürdüm beeeeeeen

YOKK:KK52:

budu bu turpun oyuk kısmı üstüme mi gelcek...

bal nerden süzülcek ya mari...:44:

aynı kabak dolması yapar gib farzet ama kabak gibi çok incecik oymaki iyce şifalı olsun .... içini dolma içi yerine bal doldurcan ve poposunu bardağın içine otutturcan sabah kalk bak nasıl akmış olcak o bal şifa şifa beni o etti benki artık küçük yaşıma rağmen benim yaşımdakiler agu derken ben en kaliteli selpak markasını keşfetmiştim o yaşlarda heyt be küçük ibo küçük emrah küçük ceylan bende kğçğk buduymuşumda keşfedenim olmamış :82:

gunaydın kızlar.... basım cok agrıoo cok hastayımmm.....

kaç gundur buraya da ugrayamıyorum yaaa... işler cokkk...,

sızlerı cok ozledım yaaa... herkes ıyıdır ınsalah... terra, budu, ve adını hatrlayamadgm sızler ....

sızlerı cok ozledım yaaa... herkes ıyıdır ınsalah... terra, budu, ve adını hatrlayamadgm sızler ....

hoşgeklidn bende snei bilemedim. duru ben

bnde tanımadım ama yınede hosgeldın topıgımıze:KK51::KK51:

X