- 13 Mart 2011
- 1.157
- 2
söle bakiim nerden bakacam..
leennn garıııı açlıktan bayılacam senin yüzünden şimdi bak. ben gidiyom çok açım yaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söle bakiim nerden bakacam..
er türlü öksürük ırıltı vs bronşit için tarifim yaz kızım
siyah turp alcan muhakkak siyah olcak..
yıka kabuğunu soyma üst kısmını kes,
sonra onu hani dolma yaparken kabağın içini oyarızda tamamen oymayızya, bacım öyle oy ama çok oyma incecik olmasın içi azcık kalsın sonra oyduğun yere bal doldur, onu bir su bardağına otuttur oyduğun kısım üste gelcek şekilde sabaha kadar o bal turptan süzülüp bardağa akacak bu bir mucize ve acayip bir şifa yalnız tadı ııyyhh minnoş içmek istemeyebilir normal durum bende doğru düzgün içmediğim halde ciğerlerimdeki sesten orkestra kurabilirdim tercih etmedim iyi etti beni ve tanıdığım bi kaç kişiyi deneyip işe yaramayan görmedim...
ha birde sabah aç karnına içecek yani onu gün içersinde bitittir hepsini bikerede belki içemez içerse ne ala
leennn garıııı açlıktan bayılacam senin yüzünden şimdi bak. ben gidiyom çok açım yaaaaa
budu bu turpun oyuk kısmı üstüme mi gelcek...
bal nerden süzülcek ya mari...:44:
beeen gördüüüüüümmm ne o leeeeeeeeen uuyyfff çok güzel kadınsın
teraa durunun üstüne tıkla sol da arkadaşları gözüküyoya onun altında küçük bi kutucuk yazıyo zaten
patetes mi dedin durubuluut anaamm bende yapıyım kahvaltımıı geliyim
senin üstünde ne işi var turbun
Evet turbun üstü tavana bakcak diyer kısmı bardağın içine otutturcan ağzına kadar doldur yanlızz he bide her yaptığınızda yeni turp kullancaksınız
budu bu turpun oyuk kısmı üstüme mi gelcek...
bal nerden süzülcek ya mari...:44:
yok cnm...yokk bende çıkmıyorr
belki arkadaş listesinde yokum diye özele aldıysa...
yoksaaaaaaa görürdüm beeeeeeen
YOKK
budu sen görüyon mu durunun resmini
gunaydın kızlar.... basım cok agrıoo cok hastayımmm.....
kaç gundur buraya da ugrayamıyorum yaaa... işler cokkk...,
sızlerı cok ozledım yaaa... herkes ıyıdır ınsalah... terra, budu, ve adını hatrlayamadgm sızler ....
senin görmeni istememiş olabilir gayet doğal ohoo herkes baksa nolur kadının halii
bnde tanımadım ama yınede hosgeldın topıgımızegunaydın kızlar.... basım cok agrıoo cok hastayımmm.....
kaç gundur buraya da ugrayamıyorum yaaa... işler cokkk...,
sızlerı cok ozledım yaaa... herkes ıyıdır ınsalah... terra, budu, ve adını hatrlayamadgm sızler ....
leeeeeeen az değilin sen. garıyla biribirmize düşüren bizi. şimdi görür artıkım
bnde tanımadım ama yınede hosgeldın topıgımıze