Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakın olsaydık keske hep oynardım valla ayıptr solemesı cocuklar bnı cok sever barbıcılık oynardık onla ayyy yerım
evet sirkeli suyu hafta yap bacım tabi gusül olsa yeter dua okuycan sonuçta anam bende üfürükcü gadın oldum çıktım
becerıklı olcak ıste kızımız ehehe :) bızde sankı ıstanbuldayızda noluyo ıstanbul mubarek ucundan der ucuna 7 satte gdersınayyy ne güzel olurdu.benim kızım oyuncakla oynamıyo ki teyzesi, mutfak eletleri,çekmeleceler, doaplar, ya bitek ben izmitteyim hepiniz ist dasınız
becerıklı olcak ıste kızımız ehehe :) bızde sankı ıstanbuldayızda noluyo ıstanbul mubarek ucundan der ucuna 7 satte gdersın
istanbul cok kalabalık bunalırsın zateninşallah teyzesi şimdilik öyle görünmüyo ama aslan burcu bu belli olmaz. doğru söylüyon bacım ben daha hiç gitmedim istnabula biliyon mu, aaaaaa deme sakın. kocama ddedim ama götürmüyo. neyse. yaralıyım yaralı, bir gün buluşma yapın ben gelemem de siz görüşün.
istanbul cok kalabalık bunalırsın zaten
muck bnde cıkım temzlık bızı bekler haydı bısmıllahh:18::18::18:ben çıkıyom bacılar sonra görüşürüz. şu işlere bi el atayım. öptüm hepinizi.
ben baktım masssallh o gozler o kaslara..kk nın en guzel topıgıymıs burası yaw...miss model of kk..kadınlar koydum albümümü gelen baksın anacım
sen kac yasındasın bnden kucuktun dımı bebegımteşekkür ederim canım o senin güzelliğin
Benimtopğimden adam kaçırmak mı???
açılın uleeeeeeeeeeeeeeeen
kim o çıksın karşıma.. hele..
kem kum ee sey nıe furuonkı
naptın yarına planlar tamam mı kız
buranın en gütçüğü bnmıyımyoook sen benden küçüksün ben 83lüyüm direk yaşımı yazamıyomda...:44:
şu terra nerde kaldı yaaauu
xxmutluxx ozledım senıı ya dun aklıma geldın ama evde ottrken dedım bu gece esının dgm gunuydu ınsallh guzel gecmıstr dedım ...cok sewındım . cokkkk mutlu olun ınsallh ya bebegım.. bugun ıstesın dımı sen 4 e kadar falan. bnde ewı bı toplım gelım yıne ..Benim
Herşey güzeldi tatlım bitti gitti beğendi eşim şaşırdı hiç beklemiyordum dedi
olur cnm işten fırsat buldukça yazarım...
sizin için iresim ayarlıyom albüm yapacam hep hayalimdi
yok anacım terrayı içlemedim o görmeyince burda yaygara falan yapıyoya gelsin o da görsün diye demiştim
terra nerdeeeeeeeeee. süzülüyomu yoksammmmm
ben baktım masssallh o gozler o kaslara..kk nın en guzel topıgıymıs burası yaw...miss model of kk..