" Dert Bizde, Dermanda Bizde " Diyen Bayanlar Topiğimize Buyrun..

evet sirkeli suyu hafta yap bacım tabi gusül olsa yeter dua okuycan sonuçta anam bende üfürükcü gadın oldum çıktım

yakın olsaydık keske hep oynardım valla ayıptr solemesı cocuklar bnı cok sever barbıcılık oynardık onla ayyy yerım:nazar::nazar::nazar:

ayyy ne güzel olurdu.benim kızım oyuncakla oynamıyo ki teyzesi, mutfak eletleri,çekmeleceler, doaplar, ya bitek ben izmitteyim hepiniz ist dasınız

ayyy ne güzel olurdu.benim kızım oyuncakla oynamıyo ki teyzesi, mutfak eletleri,çekmeleceler, doaplar, ya bitek ben izmitteyim hepiniz ist dasınız
becerıklı olcak ıste kızımız ehehe :) bızde sankı ıstanbuldayızda noluyo ıstanbul mubarek ucundan der ucuna 7 satte gdersın

becerıklı olcak ıste kızımız ehehe :) bızde sankı ıstanbuldayızda noluyo ıstanbul mubarek ucundan der ucuna 7 satte gdersın

inşallah teyzesi şimdilik öyle görünmüyo ama aslan burcu bu belli olmaz. doğru söylüyon bacım ben daha hiç gitmedim istnabula biliyon mu, aaaaaa deme sakın. kocama ddedim ama götürmüyo. neyse. yaralıyım yaralı, bir gün buluşma yapın ben gelemem de siz görüşün.

inşallah teyzesi şimdilik öyle görünmüyo ama aslan burcu bu belli olmaz. doğru söylüyon bacım ben daha hiç gitmedim istnabula biliyon mu, aaaaaa deme sakın. kocama ddedim ama götürmüyo. neyse. yaralıyım yaralı, bir gün buluşma yapın ben gelemem de siz görüşün.
istanbul cok kalabalık bunalırsın zaten

:KK19::KK19::KK19::KK19: Benim :KK9::KK9::KK9::KK9:

Herşey güzeldi tatlım bitti gitti beğendi eşim şaşırdı hiç beklemiyordum dedi :KK16::KK16::KK16:
xxmutluxx ozledım senıı ya dun aklıma geldın ama evde ottrken dedım bu gece esının dgm gunuydu ınsallh guzel gecmıstr dedım ...cok sewındım . cokkkk mutlu olun ınsallh ya bebegım.. bugun ıstesın dımı sen 4 e kadar falan. bnde ewı bı toplım gelım yıne ..

olur cnm işten fırsat buldukça yazarım...:KK55:

nazapım hoş geldin bebeeem:KK16:

sizin için iresim ayarlıyom albüm yapacam hep hayalimdi :KK51:
yok anacım terrayı içlemedim o görmeyince burda yaygara falan yapıyoya gelsin o da görsün diye demiştim :KK31:

gordüm ballı lokma tatlısı....yiyesim geldi yanacıklarını:KK53:

terra nerdeeeeeeeeee. süzülüyomu yoksammmmm

süzümdüm tabi hemde en alasından...
kuaföre gittim saçlarımı kestirdim hafif,fönlettim,akşamda arkadaş boyamıştı...

kuaförden çıktım eşimin yanına gittim
baaak dedim saçlarıma 360 derece döndüm

karşıdan öpücük verdim ve çıktım..

şimdi benim hayalimle yanıp tutuşuyor olmalı:KK53::KK53:

X